sorin77 Posted December 12, 2008 Share Posted December 12, 2008 Am verificat azi pana cand imi este valabil ITP-ul. Ocazie cu care am observat ca pe talon (certificatul de inmatriculare) nu mai am loc pentru a trece datele unei noi inspectii periodice. Initial au fost 4 randuri de tabel si toate s-au umplut ...Ce e de facut? Trebuie sa cer un alt certificat de inmatriculare? ..ma dispera gandul ca o sa am de umblat aiurea dupa hartii ... Care v-ati mai confruntat cu problema asta cum ati rezolvat-o? Link to comment
Tommy Posted December 12, 2008 Share Posted December 12, 2008 Simplu, iti dau ei un cartonas. Link to comment
Zmeul cel rau Posted December 12, 2008 Share Posted December 12, 2008 Se da o alta foaie (galbena) care se ataseaza. In principiu are aceeasi marime cu talonul, in practica are vreo 2mm in plus. Nu e problema. Te rezolva la itp. Link to comment
sorin77 Posted December 12, 2008 Author Share Posted December 12, 2008 Daca imi dau aia de la statia ITP un cartonas e beton si suflu usurat ca mai am de umblat aiurea. Banuiesc ca pot obtine respectiva foaie la orice ITP din RO, chiar daca certificatu de inmatriculare e eliberat in alt oras, (ITP-ul stiam ca pot sa il fac oriunde in RO). Link to comment
Juliaen Posted December 12, 2008 Share Posted December 12, 2008 Da, nu are importanta judetul unde e inmatriculata masina. Anul asta in aprilie am facut ITP-ul in Brasov, masina fiind inmatriculata in Neamt. Link to comment
Recommended Posts