Jump to content

Daewoo Tico Sl <-> Crysty Gye

crystygye

Recommended Posts

Salut. Pentru asta e facuta folia, sa antifoneze.

Uite aicea ai firma STP pe care am mers eu la antifonare.

http://www.booster.ro/car-sound/accesorii-..._pret=crescator

Eu am mers pe urmatoarele de acolo:

Standartplast Vizomat BT2 - 8 folii = interior ambele usi fata

Standartplast Bimast Standart - 6 folii = plafon (2 pachete)

Hushmat A 200 = schela usi fata + luneta (asta e Hushmat.alta firma.initial vroiam sa merg pe Vibroplast M1 - 8 folii dar nu era in stoc.)

Edited by crystygye
  • Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Foarte tare sonorizarea! Felicitarile mele! Sper sa am ocazia sa o ascult candva!

O intrebare am...stiu ca pentru asemenea sistem este necesara si o buna insonorizare, dar pentru cei care nu au asa ceva, se merita facuta o insonorizare? Ai observat o reducere evidenta a zgomotului la rulare?

Se merita, dar primul lucru care trebuie antifonat este podeaua.In cateva straturi de antifon dala gen smoala. E la cutii.

Dar ala se cumpara din alte parti. Eu deocamdata podeaua nu am facut-o.La anul pe caldura.

Se reduce zgomotul destul, eu unu am observat, dar nu asa mult, ca nu am podeaua facuta.

Daca vrei sa reduci mult, antifonezi podeaua calumea si pui niste STP dala de care am bagat eu 2 pachete la plafon, la motor.Interiorul la capota si partea dintre motor si sofer.Si ar trebui sa scapi de mult mult zgomot.

Edited by crystygye

Azi am luat din Hornbach placa mdf de 18mm ca de 16 nu mai aveau, la dimensiunea care am vrut-o. Mi-au taiat baieti placa si am platit pe 1200X400mm , 17 ron

Oameni de la mobila imi cereau pe placaj de pal la aceleasi dimensiuni 100 ron.

image0063263838.jpg

image0073276249.jpg

Stie cineva unde gasesc mocheta subtire colorata ca sa mochetez placajul cand va fi gata? Multumesc

• 1 month later...

Am refacut placajul. Mdf de 18mm si mocheta nu imi placea si nu se potrivea bine in portbagaj.

Noul placaj este gata. a iesit super. mocheta subtire, frumoasa + mdf de 12mm se potriveste boboc in portbagaj.

Zilele astea urmeaza sa fac cutiile din mdf 12mm, mochetate la fel ca placajul, pentru ambele baterii de pe masina, iar apoi fixate pe caroserie.

(amplificatorul magnat rx mono este la vanzare.cum va fi vandut va fi achizitionat SPL Dynamics S-1200D. dublu la pret dar dublu la performante daca nu mai mult)

Poze placaj:

img05901069722.jpg

img05911091951.jpg

img05921099857.jpg

Edited by crystygye

Cas vechi e tank cu care a venit..dar e tank de cielo daca nu ma insel...

+ am un mp3player de 2 canale, nou nout adus din germania, la 100 ron daca vrei...ca doar suntem in club..dar raspunde-mi repede daca vrei, ca sa ti-l rezerv.

Asta seara am avut o seara minunata.Am vandut magnat rx mono si mi-am luat un Hifonics TXi 1500D - 1500W in 1 ohm ...ceva de 3 ori mai puternic :D dabia astept sa il testez maine

Azi am terminat si cutia bateriei din spate de facut. Mai am de mochetat si e gata de treaba. Urmeaza cutia bateriei de la motor + o cutie cat portbagajul, pentru statii :D Am ganduri mari :D

Edited by crystygye

Cas vechi e tank cu care a venit..dar e tank de cielo daca nu ma insel...

salut

cum adica e tank?

nu vreau mp3 playerul, ca nu am bani momentan...

ma interesa un radiocas simplut si cat mai ieftin!

deci ce inseamna radiocasetofon tank de cielo?

Asa se numeste casetofonul original care venea pe cielo GLE din fabrica, "Tank". E un radiocasetofon destul de bun, mai ales pe partea de receptie radio.

@cristigye. Arcurile pe spate cand le schimbi? :D .

Astazi dupa testarea amplificatorului si scosul placajelor vechi de pe masina, am trecut la planurile mele

Am facut placajul pe care am pus cutia pentru baterie si cele 2 statii. Mochetat si totul frumos.

Cand va fi achizitionat amplificatorul de 4 canale, va fi montat in locul cutiei de baterie iar tot placajul cu cele 3 statii va fi ca o cutie inchisa, cu ventilatoare.

Dar pana la achizitionare , placajul va sta asa in portbagaj.

Acum urmeaza sa achizitionez niste distribuitoare de curent ca sa scap de fire.

Stie cineva cu ce pot "capsa" cablurile de placa de lemn, ca sa stea ordonate si lipite de placaj?

img05936245251.jpg

img05976255550.jpg

img05986310965.jpg

Edited by crystygye

Update:

Astazi am lucrat la firele statiilor, taierea+pozitionarea placii de cupru, cateva suruburi modificate la siguranta amplificatorului, construirea cutiei pentru cea de a 2 baterie + mochetarea ei.

Eu zic ca a iesit ok. Cand va venii al 3-lea amplificator , voi creea cutie din acest placaj si atuncea nu se va mai vedea nimica + rearanjarea firelor. Dar pana atuncea va ramane asa montata in portbagaj.

Pe langa asta am rearanjat firele in masina, refacut niste papuci pentru difuzoarele din spate + aranjate putin firele si ascunse prin masina.

Din cauza locului prea mic in portbagaj, nu a iesit exact ce aveam eu in cap, dar mie imi place. Daca era placa mai mare puteam sa fac ceva cu firele mai bine. Stateau altfel lucrurile daca scoteam bancheta din spate, dar nu vreau deocamdata lucrul asta.Mai am nevoie de ea.

Maine daca am timp pun bateria, bornele si fac firele de la baterie catre placutele de cupru + firul de masa de pe caroserie...si sunt gata sa aud muzica din nou.

post-19987-125943425364_thumb.jpg

post-19987-125943426045_thumb.jpg

post-19987-125943426447_thumb.jpg

post-19987-125943426797_thumb.jpg

Edited by crystygye
  • 1 month later...