Jump to content

My Story

Vladutz2007

Recommended Posts

Numele meu este Vlad-Cristian.Am obtinut permisul in iunie.Parintii aveau inainte o Dacie galbena si si-au mai cumparat o masina LEGANZA.In toamna chiar vinerea dinaintea inceperii scolii niste prieteni m-au rugat sa ii duc si pe ei la Valcele.Zis si facut ,in apropiere de Drajna eu fiind intr-o coloana de masini asteptand sa treaca bariera bum odata din spate o bubuitura.Un alt sofer a intrat in mine "nu iau mai mers franele".El a spus ca i sa blocat ABS-ul.L-a asigurare baietii nu mi-au dat decat 1093 de lei.Eu am incercat sa le spun ca acum doi ani bagasem o gramada de bani in tinichigerie si vopsit + plus motor schimbat de 4 ani, insa ei n-au luat in calcul trebuia sa am facturile doveditoare la ce am facut.M-am resemnat si am luat ce 11 mil.Insa cand iam intrebat ca mie mio plateste ca pe o masina veche de ce platesc asigurarea ca la una noua,individul a tacut din gura si dupa un scurt moment au spus ca asa sunt legile.In prezent masina se afla la dezmembrari unde am mai recuperat 2 milioane.Cateva poze in amintirea ei busita si cum arata.

post-16756-1229423133_thumb.jpg

post-16756-1229423184_thumb.jpg

post-16756-1229423206_thumb.jpg

post-16756-1229423221_thumb.jpg

post-16756-1229423609_thumb.jpg

post-16756-1229423744_thumb.jpg

post-16756-1229423785_thumb.jpg

post-16756-1229423870_thumb.jpg

post-16756-1229423926_thumb.jpg

Edited by vladutz2007

Eu il pocneam cu un picior in balls si-i spuneam acelasi lucru, ca s-a blocat ABS-ul la trenul de rulare personal. Te-ar fi dus cam mult (timp, nervi si bani) sa-l dai in judecata sa-ti repare masina si el sa plateasca diferenta. Pacat... mai ales ca nu s-a blocat nici un ABS, a frant talimbul prea tarziu sau avea cauciucuri tocite de s-a dus taras. Macar s-a facut praf si a lui?

Ghinionul tau a fost ca te-a lovit un destept si ca ai avut avarii serioase. Cei de la asigurari ti-au dat cum scrie legea, nu ai ce sa le reprosezi; nu esti primul si nici ultimul care a patita asa ceva. Ar fi interesant daca ti-ar primi masina la programul rabla (nu e neaparat nevoie sa cumperi o masina noua ci doar sa te interesezi) si daca nu (sa-ti dea un act oficial ca refuza sa primeasca masina deoarece este accidentata), ai putea sa dai in judecata pe vinovat+firma de asigurari si sa ceri despagubiri pentru ca nu poti beneficia de programul rabla (care acum a ajuns la 3800 de roni pe masina parca). Oricum ceea ce ai patit tu e un mare ghinion!

Edited by Laurycã

Cel de la asigurari a spus ca degeaba il dau in judecata pe cel care ma lovit.Oricum si cel care ma lovit are de platit.Era masina firmei conducea o Skoda Fabia Combi si cand a intrat in mine i sa spart radiatorul,si pana la Bucuresti i s-a calat motorul si zicea ca are de platit vreo 100 de milioane firmei pt. motor.Insa ciudat este ca nu i s-au declansat airbagurile,asta inseamna ca nu avea centura pusa sau Skoda nu sunt bune de nimic ,pt ca si masina era destul de lovita, pt ca mine m-a proiectat in altul din fata o Skoda Superb, insa celui cu Superb nu i-a sa spart decat o lampa si bara putin julita.

Edited by vladutz2007