Jump to content

Donatie Piese

Recommended Posts

Am vazut pe alte forumuri si mi se pare o idee foarte buna. Daca aveti pe acasa piese diverse de masini de care pur si simplu vreti sa scapati si e pacat sa le aruncati...postati-le aici si putem ajuta asa un coleg forumist in dificultate...

Am sa incep prin a dona doua anvelope Michelin 195/50/15 cu destula "carne" pe ele.Se doneaza doar la domiciliu. Medgidia/C-TA.

Edited by boghymark

Hai sa ma pun si eu pe lista:

- o chiulasa de Leganza, la un cilindru exista un sant destul de adinc. Nu stiu daca se poate rectifica sau nu, nu am masurat. Din cite stiu, se poate umple cu sudura si apoi rectifica.

• 1 month later...
  • 2 weeks later...

Am nevoie de mufa care intra in butonul ce aprinde lampa de ceata in spate si o "ciuperca" ce acopera becul din far. Ambele pentru Matiz. Poate le are cineva... Astept un PM.

Am si eu o lampa dreapta spate pentru Matiz- e oleaca sparta sticla- dar poate are nevoie cineva de mufe+carcasa, pentru cine stie ce tunning etc. Se poate ridica de la mine din localitate, din Piatra/Targ cand sunt pe acolo, eventual expediez prin posta (fara taxe).

Donez si eu un capac claxon pentru Matiz, este rupt inauntru din suruburi si zdrangane in mers, merge facut dar nu m-am obosit eu si mai am cablul+clapeta de deschidere a rezervorului tot pentru Matiz.

• 3 weeks later...

donez si eu un iak (senzor de relanty )de espero 1,8.l am inlocuit ptr k asa mi au zis mecanicii dar el functioneaza bine sigur

Edited by Mircea
Nu mai folosi limbaj IRC!

salutare care are niste discuri frana ventilate si niste etrieri rulmenti fata cilndri frana sp volan parbriz proiector ceata 2 buc (rotile sunt pe 14 ) rulmenti sp chedere usi porbagaj culise geam usita cutie siguranta

Edited by Mircea
In loc sa pierzi timpul bolduind, mai bine faci ceva util, cum ar fi sa scrii toate literele, sa pui semne de punctuatie, majuscule etc...