Cosminn Posted March 14, 2009 Share Posted March 14, 2009 salutare care are niste discuri frana ventilate si niste etrieri rulmenti fata cilndri frana sp volan parbriz proiector ceata 2 buc (rotile sunt pe 14 ) rulmenti sp chedere usi porbagaj culise geam usita cutie siguranta La tine nu s-a inventat virgula ? Link to comment
cryss24 Posted March 14, 2009 Share Posted March 14, 2009 La tine nu s-a inventat virgula ? nu tati nu vrei sa o pui tu VIRGULA Link to comment
rm.popa Posted March 14, 2009 Share Posted March 14, 2009 Dacă tot vrei atâtea piese pe de-a moaca, n-ar fi rău să încerci să te faci înţeles şi să nu fii ţâfnos când ţi se spune că scrii "indescifrabil". Ai putea să spui şi pentru ce maşină vrei piesele. Se poate deduce că e vorba de Cielo din semnătură, dar... cine ştie? Pot să îţi garantez că dacă o să te adresezi la fel în continuare n-o să te alegi nici măcar cu uşiţa cutiei de siguranţe... Spor! Link to comment
Mike1 Posted March 14, 2009 Share Posted March 14, 2009 Buzunarele de tico au ajuns la mine! Multumesc! Cu multa placere! Link to comment
cryss24 Posted March 14, 2009 Share Posted March 14, 2009 Dacă tot vrei atâtea piese pe de-a moaca, n-ar fi rău să încerci să te faci înţeles şi să nu fii ţâfnos când ţi se spune că scrii "indescifrabil".Ai putea să spui şi pentru ce maşină vrei piesele. Se poate deduce că e vorba de Cielo din semnătură, dar... cine ştie? Pot să îţi garantez că dacă o să te adresezi la fel în continuare n-o să te alegi nici măcar cu uşiţa cutiei de siguranţe... Spor! era vorba de cielo si in primul rand nu vroiam moca stai linstit Link to comment
renatremo Posted March 14, 2009 Share Posted March 14, 2009 (edited) era vorba de cielo si in primul rand nu vroiam moca stai linstit "nu tati nu vrei sa o pui tu VIRGULA " _______________________________________________ Tinere! Pana nu o sa inveti sa-i respecti pe cei de pe acest forum, vorbind frumos si adresandu-te frumos, considera acest mesaj ca un WARNING si rog pe toti ceilalti colegi sa atraga atentia. Esti pe acest forum de 2 zile !!! AI CITIT REGULAMENTUL??? Nu toleram atacuri la persoana si jigniri. Rog moderatorii sa dea o atentionare... Suntem aici, pe acest forum sa ne ajutam si nu sa ne adresam injurii... Stimate Dle Cryss24 sper ca ai inteles ce fel de oameni suntem si nu TOLERAM COMPORTAMENTUL TAU!!! cu respect... Edited March 15, 2009 by Mircea Multumim pentru suport, dar data viitoare te rog apasa butonul Report :) Link to comment
nt98adu Posted March 18, 2009 Share Posted March 18, 2009 Donez pentru Cielo: set etrieri pentru janta de 13'; jamba stanga cu amortizor si arc; 2 proiectoare (unul are sticla crapata); Sau dat. "> salutare care are niste discuri frana ventilate si niste etrieri rulmenti fata cilndri frana sp volan parbriz proiector ceata 2 buc (rotile sunt pe 14 ) rulmenti sp chedere usi porbagaj culise geam usita cutie siguranta Iti pot da un disc (celalalt era ovalizat si l-am aruncat), chedere usi si portbagaj. Link to comment
cryss24 Posted March 19, 2009 Share Posted March 19, 2009 Sau dat. "> Iti pot da un disc (celalalt era ovalizat si l-am aruncat), chedere usi si portbagaj. ok cati bani toate????? Link to comment
renatremo Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 ok cati bani toate????? Nu vreau sa te superi pe mine, dar nu crezi ca ajungi mai ieftin daca le cumperi noi. Cat dai pe transport din tara... Eu zic ca totusi la frane sa nu te joci cu piese second hand... Niste discuri de cielo nu sunt mai mult de 80ron buc, rulmentii sunt destul de accesibili ca sa nu zic ieftini... daca totusi nu gasesti da-mi un pm si iti dau adresa unei firme din craiova care vinde destul de ieftin si trimite si prin curierat... Eu ma gandesc la binele tau si la siguranta ta... pt ca esti WOO-ist... O zi buna sa ai... Link to comment
cryss24 Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 Nu vreau sa te superi pe mine, dar nu crezi ca ajungi mai ieftin daca le cumperi noi. Cat dai pe transport din tara... Eu zic ca totusi la frane sa nu te joci cu piese second hand... Niste discuri de cielo nu sunt mai mult de 80ron buc, rulmentii sunt destul de accesibili ca sa nu zic ieftini... daca totusi nu gasesti da-mi un pm si iti dau adresa unei firme din craiova care vinde destul de ieftin si trimite si prin curierat... Eu ma gandesc la binele tau si la siguranta ta... pt ca esti WOO-ist... O zi buna sa ai... k ms mult pentru sfat...o zi buna Link to comment
banzay Posted March 27, 2009 Share Posted March 27, 2009 Are cineva vreun far dreapta fata, numai sticla sa fie buna, in rest nu conteaza daca sunt suportii/oglinda/motoras/etc rupte? Daca nu, as cumpara intregul far,sunt deschis oricarei oferte... Multumesc anticipat! Link to comment
gillianoo Posted April 3, 2009 Share Posted April 3, 2009 salutare, cine are mila de mine cu un far de ceata dreapta( proiector ) espero 1,5? pls..sau macar un sh de unde pot sa-l cumpar daca stie cineva!!!!... multumesc ps: imi plac chestiile astea de aici..ico-nurile ma refer Link to comment
trebor271074 Posted April 3, 2009 Share Posted April 3, 2009 Eu caut polita portbagaj pentru Matiz din 2005. M-a pus Sf. Petru acu 4 ani cand era novice sa o tai si sa pun boxe pe ea... O mare tiganie... Link to comment
danker62 Posted June 21, 2009 Share Posted June 21, 2009 (edited) Donez : finitie interioara usa fata sofer Tico, rulmenti fata si disc ambreiaj sh. dar in stare buna. rulmenti amortizoare. Edited June 21, 2009 by danker62 Link to comment
AZH Posted June 21, 2009 Share Posted June 21, 2009 Salut @danker, Pentru rulmenti fata si rulmenti amortizoare ma inscriu, daca ii mai prind. Multumiri anticipate. Link to comment
danker62 Posted June 22, 2009 Share Posted June 22, 2009 OK, sunt ai tai. Dan (0721010191) Link to comment
mircea mircea Posted June 22, 2009 Share Posted June 22, 2009 Donez : finitie interioara usa fata sofer Tico si disc ambreiaj sh. Ma pot inscrie si eu pt ce a mai ramas? Multumesc. Link to comment
danker62 Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 Dap, telefonul meu il ai mai sus Link to comment
bj. Posted July 4, 2009 Share Posted July 4, 2009 danker62 parca aveai triple ? nu imi trebe decat dreapta..iti dau banii pe el ! Link to comment
raven84 Posted July 11, 2009 Share Posted July 11, 2009 Hai sa donez si eu ceva: 1 bucata capacel pentru far de matiz, 1 bucata tripla dreapta spate busita, adica are geamul crapat, un cablu pentru deschiderea capacului de la busonul de benzina si...ma rog pe masura de ce imi aduc aminte mai scriu. Apropo, nu doneaza cineva niste boxe mai vechi, platesc in bere Link to comment
dradi1 Posted July 12, 2009 Share Posted July 12, 2009 sal,nu doneaza nimeni vreo tetiera fata? multumesc Link to comment
raven84 Posted July 12, 2009 Share Posted July 12, 2009 Sal, ce fel de tetiera vrei? Eu am vreo doua dar sunt de pe un SEAT mai vechi Link to comment
dradi1 Posted July 12, 2009 Share Posted July 12, 2009 Sal, ce fel de tetiera vrei? Eu am vreo doua dar sunt de pe un SEAT mai vechi sal,imi trebuie 1 tetiera pt scaunul din fata pt a incerca sa montez un ecran(rama foto) pt a incerca sa imi fac piticul sa stea linistit la drumuri mai lungi.1 sapt o sa fiu plecat si cand ma intorc o sa masor dist dintre picioare.oricum multam Link to comment
surdeanuliviu Posted July 13, 2009 Share Posted July 13, 2009 (edited) Salut, donez si eu o pereche de difuzoare de matiz spate, 6 ohm. Tel 0740973378 in Braila. Cine sta in braila sa-mi dea telefon si se dau, eu ies de la serv la 16.00 Edited July 13, 2009 by surdeanuliviu Link to comment
raven84 Posted July 15, 2009 Share Posted July 15, 2009 Salut, donez si eu o pereche de difuzoare de matiz spate, 6 ohm. Tel 0740973378 in Braila. Cine sta in braila sa-mi dea telefon si se dau, eu ies de la serv la 16.00 sal, ai pm Link to comment
Recommended Posts