robsbebe Posted January 2, 2010 Share Posted January 2, 2010 Donez si eu un set parvanturi SPATE pt matiz, modelul de se lipeste si scrie pe ele matiz. As prefera in Constanta sa le dau, nu s-ar merita sa fie trimise... poti sa trimiti in buc?pt mine se merita...multumesc Link to comment
katalyn_00 Posted January 9, 2010 Share Posted January 9, 2010 Salut, as dorii si eu o janta de tabla pt cielo pe 13" 4 prezoane , nu conteaza aspectul.. numai sa nu fie stramba si vand 4 jante de aliaj pe 13" 4 prezoane model 3 spite groase dak e cineva interesat sa sune la 0766429438 sau katalyn_00_4cs pt poze nu are nimeni?? o roata pe 13" Link to comment
edu_srt Posted January 11, 2010 Share Posted January 11, 2010 (edited) Necesitate maxima! . Calorifer pt cielo '96, al meu cred ca este spart si nu pot sa dezaburesc deloc parbrizul, este plin de antigel , nu vad nimic in fata. Acum nu am bani de unul nou, dar daca ma ajutati sa gasesc unul sh, ma bag sa-l inlocuiesc in spatele blocului ( asa cum i-am promis si lui Dj_Dark, o sa fac si un tutorial, sper sa-mi reuseasca ). A doua necesitate ar fi o pereche arcuri si amortizoare spate sh (se face un pret) deoarece am 250000 km si toate sunt din fabrica. Daca sunt aceste piese disponibile pe la cineva binevoitor Edited January 11, 2010 by edu_srt Link to comment
ing3r Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 Iti dau eu calorifer. Mai ales ca esti si din CT, lasa-mi un pm si vb Link to comment
raduf1 Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 Salut ... Cine ma poate ajuta si pe mine cu platicul de far dreapta Matiz ...pls...tks este vorba de plasticul care este in fata ,s-a matuit de nu se mai vede delok prin el. Multam... Link to comment
surdeanuliviu Posted January 13, 2010 Share Posted January 13, 2010 Salut ... Cine ma poate ajuta si pe mine cu platicul de far dreapta Matiz ...pls...tks este vorba de plasticul care este in fata ,s-a matuit de nu se mai vede delok prin el. Multam... Incearca cu un polish de plastic ptr. geamul de la far, ca altfel trebuie inlocuit cu totul. Link to comment
madkat Posted January 13, 2010 Share Posted January 13, 2010 @edu srt - amortizoare spate am eu - pe cele originale - 70 si un pic de mii de km. Mai merg, nu curg. Doar ca le am la tara, si nu stiu daca ajung mai devreme de o luna de acum incolo. Daca nu e urgent vorbim. Link to comment
edu_srt Posted January 17, 2010 Share Posted January 17, 2010 (edited) Madkat, nu este nici o problema, ma bucur ca ma poti ajuta. Daca 'la tara' este mai aproape de Constanta decat Bucuresti, pot face un drum pana acolo atunci cand esti la tara, daca esti de acord. Multumesc inca o data! Edited January 17, 2010 by edu_srt Link to comment
GEM Posted January 17, 2010 Share Posted January 17, 2010 Salut, as dorii si eu o janta de tabla pt cielo pe 13" 4 prezoane , nu conteaza aspectul.. numai sa nu fie stramba si vand 4 jante de aliaj pe 13" 4 prezoane model 3 spite groase dak e cineva interesat sa sune la 0766429438 sau katalyn_00_4cs pt poze nu are nimeni?? o roata pe 13" sal ,cat ai vrea pe cele 4 jante? Link to comment
madkat Posted January 18, 2010 Share Posted January 18, 2010 @Edu - din pacate nu - nu are nici o legatura cu constanta. Te anunt cand le aduc in Bucuresti. Doar posta o sa te coste, atat. Link to comment
ushu_83 Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 Cu un difuzor de matiz, de pe spate... ma poate ajuta si pe mine cineva? Nu stiu cum am reusit in prostia mea sa il ard Link to comment
danutza Posted January 21, 2010 Share Posted January 21, 2010 Are cineva in cluj un far de cielo spart?Am nevoie de ciuperca aceea de tabla din fata becului, deoarece a mea s-a rupt si atarna acolo si nu mai pot regla farul. Link to comment
edu_srt Posted January 22, 2010 Share Posted January 22, 2010 @Edu - din pacate nu - nu are nici o legatura cu constanta. Te anunt cand le aduc in Bucuresti. Doar posta o sa te coste, atat. Multumesc Madkat, astept un semn cand reusesti sa le aduci in buc. Numai bine! Link to comment
katalyn_00 Posted January 22, 2010 Share Posted January 22, 2010 (edited) sal ,cat ai vrea pe cele 4 jante? poi tu cat ai da pe ele? o sa le spal si pun poze cu ele zilele astea<br>cel mai bine suni aici si vorbim (sau dai un beep mai lung si sun eu) 0766429438 Edited January 22, 2010 by katalyn_00 Link to comment
darky Posted January 28, 2010 Share Posted January 28, 2010 Caut si eu o polita spate pentru Matiz de preferat fara gauri pentru boxe Link to comment
tzakieta Posted February 2, 2010 Share Posted February 2, 2010 (edited) Salut, Am 2 faruri ( set ) de cielo model korean ( daca conteaza ) care au piciorusele de prindere rupte in urma unui accident. Sticla, capacele si ceva mufe sunt ok. Daca le vrea cineva tot ce trebuie sa faca e sa vina sa le ia. ( zona dr. taberei sau cotroceni ). tel 0755337308 Edited February 2, 2010 by Salex Link to comment
m.marcel Posted February 2, 2010 Share Posted February 2, 2010 salut, mi-a ramas o telecomanda care a fost la o nubira...telecomanda este capabila sa invete coduri noi...pt cine este interesat predare personala in dr taberei... P.S nu cunosc marca Link to comment
Stefania77 Posted February 4, 2010 Share Posted February 4, 2010 am nevoie de 2 jante de tabla ptr. Tico...gratis sau cat mai ieftine! multumesc anticipat! Link to comment
Dominx Posted February 5, 2010 Share Posted February 5, 2010 Salut, Am 2 faruri ( set ) de cielo model korean ( daca conteaza ) care au piciorusele de prindere rupte in urma unui accident. Sticla, capacele si ceva mufe sunt ok. Daca le vrea cineva tot ce trebuie sa faca e sa vina sa le ia. ( zona dr. taberei sau cotroceni ). tel 0755337308 Salut, Caut demult niste faruri, ma poti ajuta? O sa incerc sa te sun, poate am noroc si le mai ai! Numai bine! Link to comment
madkat Posted February 8, 2010 Share Posted February 8, 2010 @edu_srt - am fost la tara, am scormonit prin magazie, dar nu am dat de amortizoare... nu stiu ce naiba am facut cu ele, sau ce a facut taica-miu cu ele... imi pare rau Link to comment
edu_srt Posted February 12, 2010 Share Posted February 12, 2010 @Madkat: Stai linistit, nu-ti face probleme. Asta este, apreciez foarte mult intentia de a ma ajuta. Multumesc inca o data! Link to comment
adibas Posted February 12, 2010 Share Posted February 12, 2010 Salut, Am 2 faruri ( set ) de cielo model korean ( daca conteaza ) care au piciorusele de prindere rupte in urma unui accident. Sticla, capacele si ceva mufe sunt ok. Daca le vrea cineva tot ce trebuie sa faca e sa vina sa le ia. ( zona dr. taberei sau cotroceni ). tel 0755337308 Salut! Mai ai farurile? Link to comment
Tommy Posted February 17, 2010 Share Posted February 17, 2010 Donez 4 anvelope Dunlop SP SPORT 200 E dimensiune 195/60R15 V, stare buna, merg cel putin un an fara probleme, profil minim 4mm, nu au avut nici o pana sau galma sau alte defecte. Merg pe Astra G, Corolla E12, Logan, Lacetti. Poze nu mai stau sa le fac, am teancul pina in tavanul balconului, si nu ma apuc sa le scot ca sa le bag. http://www.tyretest.com/pkw_sommerreifen/dunlop/sp_sport_200_e/index.html Predare doar in Bucuresti. Relatii aici, PM sau .. alte mijloace Link to comment
Tommy Posted February 18, 2010 Share Posted February 18, 2010 (edited) Imi pare rau ca nu am anuntat, si am mai primit o solicitare, cauciucurile au plecat aseara catre nubira unui coleg de forum. Edited February 18, 2010 by Tommy Link to comment
mihai230 Posted February 18, 2010 Share Posted February 18, 2010 Salut. Daca are cineva motorasele de la geamurile electrice as fi recunoscator cu o bere. Numai motorasele. As vrea sa le adaptez pe o Solenza. Multumesc. Link to comment
Recommended Posts