Jump to content

Donatie Piese

Recommended Posts

• 2 weeks later...

Salutare, se gasesc pe la un om de bine un gat cu capac pentru vasul de strop gel pentru Nubira 2 si grila din jurul comenzilor de aer si avarie? Platesc curierul si cinstesc o bere! drunk.gif

salut forumistilor.

precum spune si titlul cedez fara nici un cost cateva piese noi pt tico cuiva care are nevoie: un termostat cu tot cu suportul lui de prindere si garnituri de etansare si o garnitura de etansare intre capac si chiuloasa. acestea au fost cumparate din magazin dar nu au mai ajuns niciodata pe masina in pricina fiind vanduta asa cum era.

contact pt cei interesati: 0756.679.793 (Emanuel Pipernea)

Salut, daca mai e valabil cu anvelopele, maine sunt in bucuresti, poate ne vedem. Lasa-mi un nr de telefon si un interval orar in care esti disponibil

Edited by EM!L
Nu mai cita integral mesajul anterior! Foloseşte AddReply sau FastReply din partea de jos a paginii!
  • 2 weeks later...

donez garnitura culbutori Matiz noua...

donez 2 huse pentru scaunele fata de matiz sau alta masina.sunt genul care se pun doar pe fata scaunului cu elastic.cica au si magneti pentru coloana in interior. culoare maro.stare foarte buna.o saptamana doar pe masina

o poza cu husele se poate? si s-ar putea trimite prin posta si sa suport eu taxele?

Edited by EM!L
Nu mai cita integral mesajul anterior! Foloseşte AddReply sau FastReply din partea de jos a paginii şi majusculele acolo unde se impun.

Salut all,

Am si eu de donat un stop de cielo berlina dreapta (lampa originala din 96 in stare buna - necrapat sau altele) si o pereche de huse universale auto (eu le-am luat pt cielo dar nu prea ma ajuta)

Cine are nevoie, 0722 722 725 DAR cine le ia trb sa vad ca chiar are nevoie de ele :)

Adrian

Salut all,

Am si eu de donat un stop de cielo berlina dreapta (lampa originala din 96 in stare buna - necrapat sau altele) si o pereche de huse universale auto (eu le-am luat pt cielo dar nu prea ma ajuta)

Cine are nevoie, 0722 722 725 DAR cine le ia trb sa vad ca chiar are nevoie de ele :)

Adrian

Salut,

Daca mai ai stopul l-as dori eu pentru un GLE AT '99. Am meu este crapat si sa matuit... se ard mereu becurile din el. Il poti trimite prin curier eu suportand contravaloarea transportului?

Merci.

Caut bandou matiz, inclusiv contra cost, pentru usa fata.

Initial arata ca in poza atasata.

Cineva a incercat sa-l dezlipeasca si s-a ales doar cu 1/3 din el (felicitari pt adezivul 3m).

Pe moment nu imi vine sa iau set nou (140 ron gasisem) asa ca daca din intamplare aveti vreunul... mail, tel, pm.

Tks

post-3915-064143500 1284203293_thumb.jpg

Cu mare placere, donez urmatoarele:

Tico: bushon rezervor (NOU)

Cielo GLE:

- bobina inductie (folosita, dar este in parametrii.. am schimbat-o degeaba)

- capac delcou (uzat, insa functional)

- bushon rezervor (uzat, necesita deblocarea garniturii..se rezolva usor, numai ca la acea data nu stiam ce si cum se face)

anuntati-ma din timp si le voi aduce la intalnire in Bucuresti.