larryeo Posted April 8, 2012 Share Posted April 8, 2012 ar fii lux,mai ales butonul ala,ca al meu a decedat... merge doar cand vrea el! Link to comment
nonel Posted April 8, 2012 Share Posted April 8, 2012 Maneta de stergatoare si partea electrica de contact au plecat spre colegul dev.radika69 . Link to comment
larryeo Posted April 9, 2012 Share Posted April 9, 2012 nonel,multumesc mult pentru buton si releu Link to comment
gabytzu_styl Posted April 12, 2012 Share Posted April 12, 2012 (edited) am si eu o masca proiector ceata matiz modelul http://www.strenger...ewoo-matiz.html de preferat iasi Edited April 12, 2012 by Salex Donatie, nu solicitare ! Link to comment
nonel Posted April 13, 2012 Share Posted April 13, 2012 (edited) In continuare valabil delcoul DAC stricat pentru Matiz si capacul +rotorul de delco. Edited April 13, 2012 by nonel Link to comment
smart_ass Posted April 21, 2012 Share Posted April 21, 2012 (edited) Ofer mai multe piese pentru Espero: Geam stanga fata Geam stanga spate (ambele au avut folii si acestea au fost dezlipite) Ofer bonus chederele si piesa metalica din poza atasata. Geam mic usa stanga spate Maner exterior usa spate stanga Bandou lateral pentru usa stanga fata pozele sunt aici : http://www.gmclub.ro...oate-pt-espero/ Cel mai usor ma gasiti cu un mesaj privat. Edited April 22, 2012 by Salex Link to comment
malkav2010 Posted April 22, 2012 Share Posted April 22, 2012 (edited) Are careva pe acasa un telescop vechi de portbagaj de matiz? Sau ceva asemanator? Vreau sa improvizez ceva la portbagaj la cielo. Nu prea conteaza starea lui, dar cat de cat sa isi faca treaba. Multumesc anticipat Edited April 22, 2012 by malkav2010 Link to comment
vicelord Posted April 28, 2012 Share Posted April 28, 2012 Salut donez un elron spart de tico daca intereseaza pe cineva. Ii libseste maneru cum ar veni si un surub. O sa pun si poze daca e cineva interesat sal continue din fibra sau ceva. In acelasi timp daca are cineva o sticla de far de stanga de tico si o da ieftin as vrea si eu ca al meu e crapat si libseste si o bucatica. regards ps sper ca nu jignesc pe nimeni cu oferta mea. Link to comment
dev.radika69 Posted April 28, 2012 Share Posted April 28, 2012 Multumiri colegului smart_ass Link to comment
Glumetz_40 Posted May 6, 2012 Share Posted May 6, 2012 nu sunt tocmai piese dar accesorii se pot numi deci se doneaza doua carcase fata casetofon/mp3 - le-am gasit prin debara - nu mai stiu de la ce modele sunt nu trimit prin posta, nu merita deranjul, cine e dispus sa le ridice din Buc e binevenit sunt intregi, ca si noi. se dau in limita 1/om solicitarile pe mesaj privat. Mai ai carcasele? Link to comment
SORAN Posted May 6, 2012 Share Posted May 6, 2012 A specificat omul sa il contactezi pe privat! Link to comment
malkav2010 Posted May 8, 2012 Share Posted May 8, 2012 (edited) Si chiar nu are nimeni un telescop aruncat prin garaj care ocupa spatiul degeaba? Edited May 8, 2012 by malkav2010 Link to comment
danker62 Posted May 11, 2012 Share Posted May 11, 2012 (edited) - Un capac pentru bidonul cu lichid de spalat parbrizul nu are nimeni, Din pacate l-am pierdut si nu prea am gasit sa cumpar nici la talcioc, eu am un suzuki ignis dar ma gandesc ca poate gasesc vreun model care sa se potriveasca, capacul ar trebui sa aiba un diametru de ~4cm... Plizzzzzzzz! Tel 0721010191 Dan Edited May 11, 2012 by danker62 Link to comment
YAN Posted May 12, 2012 Share Posted May 12, 2012 un amortizor de cielo din 1997 pt spate nu are nimeni./? multumesc. Link to comment
liviu_np Posted May 14, 2012 Share Posted May 14, 2012 In continuare valabil delcoul DAC stricat pentru Matiz si capacul +rotorul de delco. Mai este valabil? Am si eu unul stricat... poate din doua fac unul bunisor "> Link to comment
iuli34 Posted May 21, 2012 Share Posted May 21, 2012 Salutare tuturor. Cu scuzele de rigoare pentru solicitare (cu toate ca specificul topicului este "donatie"), am nevoie de un palier amortizor fata Leganza,de care va puteti descotorisi, doar pentru a ma folosi de el ca model pt. confectionarea unei flanse protectoare a carcasei rulmentilor de sarcina, care imi dau batai de cap de ceva vreme. Evident, berea este asigurata. Daca reusesc, voi impartasi solutia si colegilor forumisti, posesori de Leganza si nu numai. Ms. Link to comment
seinfeld Posted May 22, 2012 Share Posted May 22, 2012 Vicelord, in ce zona se poate vedea eleronul? Multumesc! Link to comment
raduflavius Posted May 26, 2012 Share Posted May 26, 2012 Are cineva far dreapta cielo chiar daca este sticla sparta ... ma intereseaza doar suportul... multumesc Link to comment
nsmoga Posted June 9, 2012 Share Posted June 9, 2012 @vicelord Salut donez un elron spart de tico Nu ai vreun drum spre munte? Link to comment
s3bby2000 Posted June 22, 2012 Share Posted June 22, 2012 Donez capac de roata original Chevy Aveo 14", niste piulite de plastic pt capacele originale, 2 protectii facute pt boxele spate Aveo sedan(nu stiu daca la hatchback sunt la fel amplasate boxele ca si la sedan), si 2 l de ulei, unul de servo si unul de cutie de viteze, produsi de GM. Cei interesati contactati-ma la 0762606438 sau adresa de mail la fel ca si userul. Link to comment
dev.radika69 Posted July 2, 2012 Share Posted July 2, 2012 (edited) donez telescoape port-bagaj matiz super-defecte , deci nu-si mai fac treaba ... numai pentru bucuresti Edited July 2, 2012 by dev.radika69 Link to comment
madkat Posted July 3, 2012 Share Posted July 3, 2012 Acum ca am dat Cielo - imi fac curat prin piese. Pentru inceput - donez urmatoarele: - bobina delcou - noua, doar desfacuta din punga, sa ii verific rezistenta. OEM - fise bujii - 4 bucati, se potrivesc pe fisa centrala si primii doi cilindri de langa delcou - posibil una sa fie de la al treilea. Cea mai lunga nu o am - deci nu e chiar set complet. Rezistente intre 4-6k si una 20k. - proiector - aparent stanga este - complet mai putin rama exterioara. Sticla buna, oglinda cu riduri are si bec. - set incuietori pentru piese - butuc contact, butuci usi, butuc portbagaj si butuc torpedou. Nu mai gasesc si cheia - sunt bune pentru mutat cateii din butuci stricati in astia - si devin functionali pe cheile voastre. Eu asa am procedat la cel al soferului - care fusese fortat. o sa mai apara si altele cand ajung pe la tzara. NU trimit in provincie - prefer sa le dau in buc. Link to comment
carlito Posted July 12, 2012 Share Posted July 12, 2012 daca are cineva vreo baterie de matiz sau tico, functionala , platesc. urgent. 0767.000.188 bucuresti. Link to comment
florinellll Posted July 14, 2012 Share Posted July 14, 2012 (edited) Donez acumulator 70Ah ,se poate folosii fara probleme pana in iarna. 0743128371 Edited July 14, 2012 by florinellll Link to comment
Recommended Posts