BoR Posted July 19, 2012 Share Posted July 19, 2012 am si eu o masca proiector ceata matiz modelul http://www.strenger...ewoo-matiz.html de preferat iasi Am primit masca. Matizul este fericit. Multumesc frumos! Link to comment
Andrei.ss Posted September 2, 2012 Share Posted September 2, 2012 (edited) Donez vas expansune original GM de pe Open Ascona, dar care dupa cum arata se potriveste la Espero. Mentionez ca vasul are acele ranforsari metalice la toate tevile, spre deosebire de cele care se gasesc acum in comert. Vasul l-am lasat 2 saptamani scufundat in apa cu detergent si apoi l-am curatat cu periuta de dinti. Se poate ridica din Iasi sau Bacau. Daca e cineva interesat rog PM. Edited September 2, 2012 by Andrei.ss Link to comment
Geo_ZGA Posted September 3, 2012 Share Posted September 3, 2012 Donez si eu un set de huse pt scaune si bancheta. Au fost montate pe Cielo, dar la bancheta spate sunt cu tetiere separate. Sunt pe gri, cu aripioare laterale "stil sport", textil cu piele sintetica pe margini. Din cate tin minte erau in stare buna, nu le-am mai folosit de mult timp. Cine e interesat de ele poate sa-mi dea un PM sau sa scrie aici. Link to comment
Geo_ZGA Posted September 4, 2012 Share Posted September 4, 2012 Am pus si o poza mai veche, cu ele montate pe scaune. Daca se poate edita postul, sa fie unit cu cel de mai sus, e perfect. Am pus si o poza mai veche, cu ele montate pe scaune. Daca se poate edita postul, sa fie unit cu cel de mai sus, e perfect. Link to comment
Geo_ZGA Posted September 9, 2012 Share Posted September 9, 2012 Husele s-au dat, multumesc pt gazduire. Link to comment
zerotreizerosase Posted September 19, 2012 Share Posted September 19, 2012 Donez semnalizari st+dr de cielo , cele mici de pe aripi. Nu au socketul cu bec. Link to comment
iuli34 Posted October 12, 2012 Share Posted October 12, 2012 (edited) Revin cu aceasta solicitare: "Salutare tuturor. Cu scuzele de rigoare pentru solicitare (cu toate ca specificul topicului este "donatie"), am nevoie de un palier amortizor fata Leganza,de care va puteti descotorisi, doar pentru a ma folosi de el ca model pt. confectionarea unei flanse protectoare a carcasei rulmentilor de sarcina, care imi dau batai de cap de ceva vreme. Evident, berea este asigurata. Daca reusesc, voi impartasi solutia si colegilor forumisti, posesori de Leganza si nu numai. Ms." Edited October 12, 2012 by iuli34 Link to comment
soricaadrian Posted October 24, 2012 Share Posted October 24, 2012 Salut, In spiritul colegului iuli34, poate are cineva pe acasa aruncat un arbore intermediar directie pentru Nubira 2 - cod GM 96337591. DEFECT bineinteles. Incerc sa gasesc o metoda de reconditionare iar daca reusesc fac clar un tutorial. Dau si o bere, nu-i problema! Link to comment
soricaadrian Posted November 11, 2012 Share Posted November 11, 2012 Chiar nu gasim pe nicaieri un arbore intermediar? Link to comment
augustinionut Posted November 11, 2012 Share Posted November 11, 2012 Pe la remat/dezmembrari ? Link to comment
zEze Posted November 25, 2012 Share Posted November 25, 2012 donez logo-urile daewoo (le-am dat jos de pe matiz). arata impecabil Link to comment
kAos Posted November 25, 2012 Share Posted November 25, 2012 Donez geam oglinda dreapta pentru Cielo Standard. Link to comment
B62DPD Posted November 26, 2012 Share Posted November 26, 2012 Caut doua faruri (pereche) de Tico, fara geamuri, ma intereseaza oglinzile, ale mele s-au matuit. Daca mai sunt valabile ofertele de spoiler spart, astept confirmare pt. Bucuresti. Multumesc. Link to comment
Covidiu Posted December 16, 2012 Share Posted December 16, 2012 M-ar interesa semnalizarile de cielo, cele de pe aripi, daca mai sunt disponibile Link to comment
soricaadrian Posted December 19, 2012 Share Posted December 19, 2012 (edited) Revin, Are cineva pe acasa aruncat un arbore intermediar directie pentru Nubira 2 - cod GM 96337591??DEFECT bineinteles.Incerc sa gasesc o metoda de reconditionare iar daca reusesc fac clar un tutorial.Dau si o bere, nu-i problema! Edited December 19, 2012 by soricaadrian Link to comment
Dj_Dark Posted December 19, 2012 Share Posted December 19, 2012 (edited) Am si eu nevoie de un racord de frana spate de cielo/espero (uzat, nu conteaza) sa dau ca model, daca are cineva din Bucuresti asa ceva. Edited December 19, 2012 by Dj_Dark Link to comment
renatremo Posted December 25, 2012 Share Posted December 25, 2012 ... Donez 2 seturi de placute frana de matiz, uzura 50-60%... Am un pitic mare de tot sa am placute noi pe masina, asa ca cine are nevoie este servit! ... Donez set 4 bucati anvelope matiz , continental cele care vin din echiparea de uzina, merg foarte bine de vara, nu au galme si nici un petic sau pana! Au uzura perfect uniforma, cui ii trebuie se dau toate 4 ca nu mai am loc in garaj. ... Donez placa de presiune si disc de ambreiaj matiz, (sunt cele originale de fabrica) sunt in stare ok de functionare, s-au demontat de pe masina datorita rulmentului de presiune care facea prea mult zgomot. Link to comment
dev.radika69 Posted December 25, 2012 Share Posted December 25, 2012 Salut m-ar interesa pe mine anvelopele si piesele de ambreiaj Poti trimite in Bucuresti ? Se poate o poza cu anvelopele ? Multumesc Link to comment
renatremo Posted January 9, 2013 Share Posted January 9, 2013 placa de presiune si discul de ambreiaj au ajuns la un matiz din constanta, sa le poarte cu placere... regret si imi cer scuze fata de cei care m-au contactat din teritoriu insa nu am avut timp sa trimit piesele in nici un mod... urmeaza sa plec din tara cateva luni bune si toate demersurile plecarii imi ocupa tot timpul... va salut de pe mari si tari... ne vedem la vara!!! Link to comment
zerotreizerosase Posted January 26, 2013 Share Posted January 26, 2013 Semnalizarile de asemenea au fost trimise , asadar nu mai sunt disponibile. Am sa fac o revizie la ce mai am piese poate mai gasesc ceva de donat. Link to comment
vicelord Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 Donez pereche scaune fata tico. Scaunul de la sofer are sezutul rupt in spate (problama tipica se poate repara relativ usor) iar scaunul din dreapta nu mai merge reglajul spatarului. Daca are cineva nevoie de ele daca nu ajung in 2-3zile la remat.regards Link to comment
iuliu m. Posted February 4, 2013 Share Posted February 4, 2013 Salut, Ai trimite unul dintre ele, oricare, pana la Alexandria? Eventual cu costul transportului ramburs sau o suma si pentru efort. Multumesc! Link to comment
satelit Posted February 25, 2013 Share Posted February 25, 2013 Donez bord matiz decolorat, am vazut persoane pasionate car isi vopsesc bordul, deaceea il donez pentru teste. Bordul vine cu tubulatura ventilatie si este in stare buna fara fisuri sau sparturi. Link to comment
dev.radika69 Posted February 26, 2013 Share Posted February 26, 2013 salut satelit , mai e valabila oferta ? Link to comment
Recommended Posts