silviu4you2003 Posted April 26, 2013 Share Posted April 26, 2013 Donez doua jante pe 14 inci in 4 prezoane. Din cate am inteles tata le-a primit de la cineva care le-a avut pe un espero insa la Executiveul lui din 2004 nu merg nu se potrivesc, e o mica diferenta la distanta dintre prezoane. Daca informatia e corecta cel mai probabil is de Espero, tabla, stare bunicica, au ceva urme de rugina pe margine, insa la iarna cred ca or folosi cuiva. Prefer predare personala in Bacau stau in zona Nord. Cu stima, Silviu Link to comment
Dj_Dark Posted April 29, 2013 Share Posted April 29, 2013 Daca nu merg pe executiv, nu sunt de espero. Link to comment
silviu4you2003 Posted May 2, 2013 Share Posted May 2, 2013 Multumesc de informatie, oricum nu mai este valabil... am vazut ca nu se dau in timp util si le-am postat si pe alt forum si cum am facut curatenia de Paste le-am aruncat. Va multumesc, Link to comment
Salex Posted May 5, 2013 Share Posted May 5, 2013 Am mai facut acest apel: va rog sa pastrati spiritul topicului, respectiv postati anunturi de DONTATIE nu SOLICITARI de donatie Link to comment
mike.omega Posted September 15, 2013 Share Posted September 15, 2013 Buna seara, Pentru cineva cu chef de mesterit sau care vrea doar parti, donez macara stanga fata (originala-completa) pentru Nubira II. La mine merge cu intreruperi (adica ramai cu geamul jos cand ti-e lumea mai draga). Am incercat sa curat contactele dar degeaba. Cred eu ca s-ar putea repara daca se schimba carbunii de la motor. Eu mi-am luat alta (de la Mircea cu Nubira rosie ) si nu mai am nevoie. Predare persoanala pe raza judetului Constanta. Multumesc 1 Link to comment
Plumber Posted October 25, 2013 Share Posted October 25, 2013 Am intrat din întâmplare în posesia pieselor de mai jos care par a fi set de reparaţie pentru o pompă de frână. Nu ştiu de la ce maşină sunt dar pe ele scrie că sunt din Coreea şi mă gândesc la faptul că sunt pentru o maşină Daewoo. În principiu aşi vrea să le dau la schimb cu ceva garnituri de pe la frânele de Oltcit, dacă mai are cineva şi nu-i trebuie, eventual şi alte variante. tel: 0744330455 Link to comment
Petrica_CBD Posted October 25, 2013 Share Posted October 25, 2013 punga este de la altceva...nu are treaba cu garniturile Link to comment
Miste_R Posted November 29, 2013 Share Posted November 29, 2013 Pt Leganza: brate stergatoare(necesita vopsire pt a arata impecabil) grile bord superioare (una din ele are un piciorus rupt) Link to comment
ches Posted December 14, 2013 Share Posted December 14, 2013 (edited) Donez urmatoaele piese pt Nubira 2. Le-am gasit prin casa si vreau sa scap de ele: 1. Buton dezaburire, din cate tin minte trebuia apasat mai tare ca sa ia comanda si nu mai merge iluminarea din spate. Merge reparat cu metoda descrisa de mine in sectiunea tehnica de la Nubira 2 (se desface, se curata lamelele si se tensioneaza un pic). Fata butonului e impecabila, deci daca avet un buton mai sters puteti sa-i luati doar fata. 2. Manere deschidere usi din interior Nubira 2 pt fata stanga si dreapta. Dupa cum se vede cromul s-a umflat pe ele asta fiind si motivul pt care le-am schimbat, in rest nu au nici o problema. 3. Fise bujii Nubira 2, una stiu ca facea figuri la cald, dar nu mai stiu care, oricum se pot verifica. 4. Mai am la tara un capac de roata de 14" original, maine daca nu uit il iau si pe el. Daca vreti piesele vi le dau cu placere, da-ti-mi PM, altfel le pun la gunoi in maxim 3 saptamani. Edited December 14, 2013 by ches Link to comment
mih_amb Posted January 31, 2014 Share Posted January 31, 2014 Pt Leganza: brate stergatoare(necesita vopsire pt a arata impecabil) grile bord superioare (una din ele are un piciorus rupt) Salut! daca mai ai grille bord le doresc eu. Multumesc. Link to comment
Miste_R Posted February 10, 2014 Share Posted February 10, 2014 Salut! Da,mai sunt,sa-mi spui pe pm(messengerul forumului),cum ne gasim. Link to comment
chris0500 Posted February 23, 2014 Share Posted February 23, 2014 proiector stg leganza geam spart; l-am gasit prin niste cutii prin casa daca ii e util cuiva sa-mi dea pm; Link to comment
herculescu Posted November 10, 2014 Share Posted November 10, 2014 (edited) Donez plastice (ORNAMENTE INTERIOR) pentru tico daewoo -nu trimit prin posta romana -se pot ridica din zona Piata Rahova -expedia prin curierat informatii doar la tel. 0763122985 Edited November 10, 2014 by herculescu Link to comment
nikku1985 Posted December 4, 2014 Share Posted December 4, 2014 (edited) Donez janta de Tico + cauciuc. Buna pentru a fi folosita ca rezerva. Se poate lua din zona Piata Rahova. Daca o doreste cineva, astept mesaj privat. Edited December 4, 2014 by nikku1985 1 Link to comment
tobyah Posted May 22, 2015 Share Posted May 22, 2015 donez logo-urile daewoo (le-am dat jos de pe matiz). arata impecabil Daca mai este valabil, te rog da-mi un mesaj privat. Am vopsit buburuza si am ramas fara ele. Multumesc. Link to comment
Tarabutzu Posted October 18, 2017 Share Posted October 18, 2017 Salutare. As avea si eu nevoie de toate suruburile de prindere de la faruri.Am luat un Cielo si are farurile legate cu sarma,iar cei cu dezmembrari nu ma ajuta nici contra cost. Platesc si suruburile si transportul daca are cineva. Multumesc anticipat Link to comment
augustinionut Posted October 18, 2017 Share Posted October 18, 2017 La matiz am M6 cu cap lat, dar merge si normal hexagonal cu saiba. Link to comment
Tarabutzu Posted October 19, 2017 Share Posted October 19, 2017 Multumesc o sa incerc. Link to comment
Geo_ZGA Posted October 20, 2017 Share Posted October 20, 2017 Donez scaun dreapta Espero, in stare buna. Predare doar in Bucuresti, la mine acasa. Valabil pt 2 saptamani, dupa care va ajunge la ghena Link to comment
Dr.L Posted February 6, 2018 Share Posted February 6, 2018 Donez ceasuri bord si manuale service (sunt complementare) pt Tico Link to comment
Dr.L Posted February 22, 2018 Share Posted February 22, 2018 (edited) Mai donez si set 4 portiere (fara hayon) de Tico, albastre, in stare buna. Sunt gata demontate. Edited February 22, 2018 by Dr.L Link to comment
iuli34 Posted March 22, 2019 Share Posted March 22, 2019 Donez radio CD 2din, Leganza. Nu functioneaza unitatea CD. Probabil cu o curatare a capului de citire, se poate resuscita. Link to comment
florinellll Posted March 24, 2019 Share Posted March 24, 2019 Ce ai pus ca inlocuitor? Link to comment
Recommended Posts