iuli34 Posted March 25, 2019 Share Posted March 25, 2019 (edited) On 3/24/2019 at 9:27 AM, florinellll said: Ce ai pus ca inlocuitor? Pusesem unul de Santa Fe 2, cu un mic ajustaj la rama. Acum, da, alta mașină. Edited March 25, 2019 by iuli34 Link to comment
ovidiu_c Posted September 4, 2020 Share Posted September 4, 2020 Salut. Donez macara manuala Tico dreapta, noua. Predare directa Bucuresti. Imi puteti scrie la adresa de mail: ovidiu_t_cristea@yahoo.com Link to comment
Geo_ZGA Posted October 21, 2020 Share Posted October 21, 2020 Gratis pt Cielo, plastice coloana reglabila, furtun apa, sticla far dreapta, ecu euro3, imobilizator/cip, map euro3, motoras si usita rezervor, vas si conducta pompa ambreiaj, vreo 3 etrieri spate opel (pt punte spate cu discuri), 2 furtune frana fata, 2 plastice stalpi, manson frana de mana impecabil, semnal aripa alb, furtune si teava apa (cred ca veneau in spatele galeriei de admisie), ventilator aeroterma, vaporizator AC Link to comment
relisys Posted October 16, 2021 Share Posted October 16, 2021 Donez 4 jante cu cauciucuri pentru matiz.Suceava Link to comment
13NCU Posted October 17, 2021 Share Posted October 17, 2021 La 21.10.2020 la 18:32, Geo_ZGA a spus: Gratis pt Cielo, plastice coloana reglabila, furtun apa, sticla far dreapta, ecu euro3, imobilizator/cip, map euro3, motoras si usita rezervor, vas si conducta pompa ambreiaj, vreo 3 etrieri spate opel (pt punte spate cu discuri), 2 furtune frana fata, 2 plastice stalpi, manson frana de mana impecabil, semnal aripa alb, furtune si teava apa (cred ca veneau in spatele galeriei de admisie), ventilator aeroterma, vaporizator AC La 21.10.2020 la 18:32, Geo_ZGA a spus: Gratis pt Cielo, plastice coloana reglabila, furtun apa, sticla far dreapta, ecu euro3, imobilizator/cip, map euro3, motoras si usita rezervor, vas si conducta pompa ambreiaj, vreo 3 etrieri spate opel (pt punte spate cu discuri), 2 furtune frana fata, 2 plastice stalpi, manson frana de mana impecabil, semnal aripa alb, furtune si teava apa (cred ca veneau in spatele galeriei de admisie), ventilator aeroterma, vaporizator AC Salut, vreau eu furtunele de apa și furtune de frana Link to comment
Geo_ZGA Posted October 18, 2021 Share Posted October 18, 2021 Nu le mai am. Pt Cielo mai am doar galeria de evacuare sport/serpii Link to comment
13NCU Posted October 18, 2021 Share Posted October 18, 2021 Acum 2 ore, Geo_ZGA a spus: Nu le mai am. Pt Cielo mai am doar galeria de evacuare sport/serpii o vreau eu te rog frumos Link to comment
13NCU Posted October 18, 2021 Share Posted October 18, 2021 pune poze cu galeria te rog Link to comment
senator Posted March 13, 2022 Share Posted March 13, 2022 (edited) Brat Fata (Bascula+Pivot), garniturile de cauciuc, mapa de documente și cartea tehnică de Chevrolet Spark, model 2007. Edited March 13, 2022 by senator Link to comment
Recommended Posts