augustinionut Posted July 15, 2010 Share Posted July 15, 2010 Nu are voie remorci Ravene, da' o rabla la ananghie da. E vb de inelul de remorcare De care se poate agata oricine are binevointa sa-ti tracteze rabla Link to comment
mosgerila Posted July 26, 2010 Share Posted July 26, 2010 Salutare, se gasesc pe la un om de bine un gat cu capac pentru vasul de strop gel pentru Nubira 2 si grila din jurul comenzilor de aer si avarie? Platesc curierul si cinstesc o bere! Link to comment
emamann Posted July 26, 2010 Share Posted July 26, 2010 salut forumistilor. precum spune si titlul cedez fara nici un cost cateva piese noi pt tico cuiva care are nevoie: un termostat cu tot cu suportul lui de prindere si garnituri de etansare si o garnitura de etansare intre capac si chiuloasa. acestea au fost cumparate din magazin dar nu au mai ajuns niciodata pe masina in pricina fiind vanduta asa cum era. contact pt cei interesati: 0756.679.793 (Emanuel Pipernea) Link to comment
raven84 Posted July 26, 2010 Share Posted July 26, 2010 cedez fara nici un cost cateva piese noi... S-au cedat Link to comment
Robert_MNW Posted August 1, 2010 Share Posted August 1, 2010 Poate are cineva plasticul de sub oglinda stanga de la Matiz, cel ce acopera suruburile. PM daca aveti! Multumesc Link to comment
nsmoga Posted August 1, 2010 Share Posted August 1, 2010 salut, daca se impiedica cineva de niste huse de scaune pentru tico...chiar am mare nevoie! Link to comment
Robert_MNW Posted August 2, 2010 Share Posted August 2, 2010 ... are cineva plasticul de sub oglinda stanga de la Matiz.. Am gasit in magazin si nu mai am nevoie. Multumesc! Link to comment
alex_dj Posted August 9, 2010 Share Posted August 9, 2010 (edited) donez bobina inductie euro2 pentru matiz functionala! anunt pentru cei din bucuresti si imprejurimi. Edited August 9, 2010 by alex_dj Link to comment
Senna Posted August 13, 2010 Share Posted August 13, 2010 Mai am 2 anvelope Dayton pt Matiz disponibile! Link to comment
raven84 Posted August 13, 2010 Share Posted August 13, 2010 (edited) Salut, daca mai e valabil cu anvelopele, maine sunt in bucuresti, poate ne vedem. Lasa-mi un nr de telefon si un interval orar in care esti disponibil Edited August 13, 2010 by EM!L Nu mai cita integral mesajul anterior! Foloseşte AddReply sau FastReply din partea de jos a paginii! Link to comment
Cocobirlozaur Posted August 14, 2010 Share Posted August 14, 2010 Salut, donez si eu o pereche de difuzoare de matiz spate, 6 ohm. Tel 0740973378 in Braila. Cine sta in braila sa-mi dea telefon si se dau, eu ies de la serv la 16.00 Difuzoarele sunt cele originale , ovale ? Link to comment
surdeanuliviu Posted August 26, 2010 Share Posted August 26, 2010 Difuzoarele au fost date de anul trecut. Link to comment
robsbebe Posted August 27, 2010 Share Posted August 27, 2010 donez garnitura culbutori Matiz noua... donez 2 huse pentru scaunele fata de matiz sau alta masina.sunt genul care se pun doar pe fata scaunului cu elastic.cica au si magneti pentru coloana in interior. culoare maro.stare foarte buna.o saptamana doar pe masina Link to comment
nsmoga Posted August 28, 2010 Share Posted August 28, 2010 (edited) o poza cu husele se poate? si s-ar putea trimite prin posta si sa suport eu taxele? Edited August 28, 2010 by EM!L Nu mai cita integral mesajul anterior! Foloseşte AddReply sau FastReply din partea de jos a paginii şi majusculele acolo unde se impun. Link to comment
aden Posted September 4, 2010 Share Posted September 4, 2010 Salut all, Am si eu de donat un stop de cielo berlina dreapta (lampa originala din 96 in stare buna - necrapat sau altele) si o pereche de huse universale auto (eu le-am luat pt cielo dar nu prea ma ajuta) Cine are nevoie, 0722 722 725 DAR cine le ia trb sa vad ca chiar are nevoie de ele Adrian Link to comment
nsmoga Posted September 4, 2010 Share Posted September 4, 2010 (edited) salut, vreau eu husele daca poti sa le pui la posta, sa suport eu toate taxele, chiar am nevoie Edited September 4, 2010 by nsmoga Link to comment
mocanuga Posted September 10, 2010 Share Posted September 10, 2010 Salut all, Am si eu de donat un stop de cielo berlina dreapta (lampa originala din 96 in stare buna - necrapat sau altele) si o pereche de huse universale auto (eu le-am luat pt cielo dar nu prea ma ajuta) Cine are nevoie, 0722 722 725 DAR cine le ia trb sa vad ca chiar are nevoie de ele Adrian Salut, Daca mai ai stopul l-as dori eu pentru un GLE AT '99. Am meu este crapat si sa matuit... se ard mereu becurile din el. Il poti trimite prin curier eu suportand contravaloarea transportului? Merci. Link to comment
sorin_frumuseanu Posted September 11, 2010 Share Posted September 11, 2010 Caut bandou matiz, inclusiv contra cost, pentru usa fata. Initial arata ca in poza atasata. Cineva a incercat sa-l dezlipeasca si s-a ales doar cu 1/3 din el (felicitari pt adezivul 3m). Pe moment nu imi vine sa iau set nou (140 ron gasisem) asa ca daca din intamplare aveti vreunul... mail, tel, pm. Tks Link to comment
nonel Posted September 11, 2010 Share Posted September 11, 2010 Vezi ca vindea @The Mircea si la bucata parca. Cauta la bursa si dai de el. Link to comment
sorin_frumuseanu Posted September 12, 2010 Share Posted September 12, 2010 Tks. Am rezolvat. Intamplarea facuse sa le cumpar tot de la el si e superfain ca se gasesc si la bucata: http://www.rimimg.ro/catalog/bandouri-laterale-daewoo-matiz-f12-p-1008.html Adezivul e super tapan (le-a rupt neorocitu/a) si la pachet sunt si un fel de servetele de curatat. Link to comment
hxt Posted September 14, 2010 Share Posted September 14, 2010 donez 2 discuri frana in stare buna pt tico Link to comment
vanderkeb Posted September 22, 2010 Share Posted September 22, 2010 Cu mare placere, donez urmatoarele: Tico: bushon rezervor (NOU) Cielo GLE: - bobina inductie (folosita, dar este in parametrii.. am schimbat-o degeaba) - capac delcou (uzat, insa functional) - bushon rezervor (uzat, necesita deblocarea garniturii..se rezolva usor, numai ca la acea data nu stiam ce si cum se face) anuntati-ma din timp si le voi aduce la intalnire in Bucuresti. Link to comment
LYM Posted September 25, 2010 Share Posted September 25, 2010 Donez 2 capace triunghiulare model SX Nubira II (cele in care vin tweeterele puse la CDX), daca are cineva nevoie de ele sa-si adapteze tweetere. Link to comment
mosgerila Posted September 25, 2010 Share Posted September 25, 2010 Am SX ...crezi ca o sa ii vina bine? Link to comment
Recommended Posts