zalmoxis Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 Mai mai ..Va zice baiatu' cel mai tare psiholog al tuturor timpurilor ..SIMTUL UMORULUI...!!!..Bai da' chiar ati dat in shrink'uiala pe aici cred ca daca os-o tineti asa s-ar putea sa va tratez la Slanic!! ))))..Ta na na na !!Cred ca n-aveti ce face zau! ))))).....Va merg masinutele prea bine ca altel numai de psi auto ati fi vorbit!!!! Link to comment
Guest Mecmar Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 Invatatii vremurilor au filozofat, psihologii au simtit nevoia de a studia individul si imaginea lui despre sine. Socrate a lansat indemnul ,,cunoaste-te pe tine insuti….”, iar un renumit psiholog gandea pentru el ca ,,tendinta de a-i umili pe ceilalti” provine din sentimentele de inferioritate. Unul si mai indraznet a avut curajul sa ne indemne: ,,Iubiti-va pentru ca sentimentele de dragoste pentru noi insine si pentru ceilalti, merg mana in mana”. Doar la Slanic Moldova mai sunt locuri? Link to comment
tolin Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 Vezi daca lipsesti tu Zeule, a dat depresia-n forum ! Slava tie, bine c-ai revenit. Link to comment
florinbad Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 ZEULE, nu mai ai mashina ? Link to comment
Tommy Posted June 14, 2006 Share Posted June 14, 2006 Mamaa ce l-am ratat pe asta pina acum.. Intrebarea finala e daca ma duc si la curve sau la biserica, tot una sau in loc de? Link to comment
dreamlike Posted June 14, 2006 Share Posted June 14, 2006 Toooomyyy, ai dezgropat topicul asta S"> . Trebuia sa-l citesti si sa-l lasi unde era . Sa speram ca s-au terminat polemicile. Link to comment
Recommended Posts