Immortal Posted December 19, 2008 Share Posted December 19, 2008 Confirma cineva ca in CT inca mai exista placerea de a se prezenta la intalnirile saptamanele, macar in cateva 'coltisoare'? Crazy, 18.00. A big 'thmbs down' pt cei de ne refuza saptamana de saptamana. Link to comment
Immortal Posted December 20, 2008 Author Share Posted December 20, 2008 Cum nimeni nu se ofera, retrag oferta (pe termen nelimitat) Sarbatori Fericite! Link to comment
MCojo Posted December 20, 2008 Share Posted December 20, 2008 Hai'di bre ca nu e dracu' asa de negru... Mai vine cineva? Link to comment
free_spirit Posted December 20, 2008 Share Posted December 20, 2008 Mai vine cineva? Salutare !! Shpiritu' da o fuga pana la vecinii nostri bulgari, pentru aprovizionare cu bere si altele, de-ale gurii, iar daca ajunge in timp util, o sa vina si el la intalnire. O sa sun inainte, ca masura de precautie,sa nu ma trezesc singur in Crazy si sa ma bata seful de sala . ) Respect !!! Link to comment
andrew Posted December 20, 2008 Share Posted December 20, 2008 As veni eu, daca mai gasesc pe cineva. Din pacate nu prea pot confirma prezenta decat samabata. Deci, anybody else? Link to comment
Immortal Posted December 20, 2008 Author Share Posted December 20, 2008 (edited) Mkey, numerotati. Un posibil eu, un posibil MCojo, un posibil shpirit si'un Andrew. LE: mkey, im out, cu parere de rau. Edited December 20, 2008 by Immortal Link to comment
andrew Posted December 20, 2008 Share Posted December 20, 2008 Okey then, i'm out too. Prea multi posibili. Link to comment
paul_marines Posted December 20, 2008 Share Posted December 20, 2008 (edited) Intalnire tripartita MCojo, Yanlepantrec si Safari. Pozele, discutiile si accidentele in direct vor urma. Sarbatori fericite tuturor si la bun La proxima revedere in ...2009!!! LE Se tinu la D'Art Edited December 20, 2008 by safari hunter Link to comment
CT_ZDB Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Eu am tacut malc...ca nu stiam daca pot sau nu sa apar... si din pacate nu am reusit sa ajung ("> Oricum, La multi ani si Sarbatori fericite! si... sa ne vedem cu bine la anul!!! P.S. banuiesc ca pe 3 ianuarie 2009 membrii cu "greutate" o sa fie pe alte meleaguri... daca nu, poate ne vedem, asa.. sa incepem anul cu bine Link to comment
paul_marines Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 (edited) Cum spuneam, intalnire in 3, premergatoare sarbatorilor si aniversarii. Un frappe un tiramisu si cateva vorbe de duh au completat intalnirea. La plecare am admirat scaunul Recaro pe care Iliuta va calatori la intalniri de indedata ce va putea bea frappe-ul cu paiul si reprezentatia data de 2 blonde vopsite cu o dacie KiLeR. Blonda de la volan care in indarjirea de a da cu spatele pe toata lungimea aleii a indoit un Audi si mi s-a parut ca a reusit sa stearga si un Megane. Frumos a fost ca dupa ce a lovit Audi-ul, apoi a incercat sa o stearga iepureste cu 1 m/ora cu spatele. ) Astfel de idioate iti fac masina dungi si indoituri si apoi se fac nevazute, pentru ca mai apoi sa apara in bar ca niste zane O scotandu-si formele plate la expozitie. Nu stiu daca am devenit misogin, dar in ultima vreme, cand vad femei la volan incepe sa-mi creasca tensiunea. Si D-zeu imi este martor cate am indurat pana aici. Edited December 21, 2008 by safari hunter Link to comment
ing3r Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Eu sunt pur si simplu EXASPERAT de ...astea la volan Asa ca iti inteleg "suferinta" ... Link to comment
ToPser Posted December 24, 2008 Share Posted December 24, 2008 Pt constantenii care raman acasa,se mai organizeaza o ultima intalnire anul asta ? Link to comment
Immortal Posted December 24, 2008 Author Share Posted December 24, 2008 Eu nu plec pana saptamana viitoare, asa ca m-as risca Link to comment
andrew Posted December 24, 2008 Share Posted December 24, 2008 Eu nu plec deloc, asa ca... ma bag. Link to comment
yannlepantrec Posted December 24, 2008 Share Posted December 24, 2008 Eu nu ajung; treburi de familie. Link to comment
Recommended Posts