remix Posted July 13, 2006 Share Posted July 13, 2006 Referitor la postul meu de atunci... acum sunt inginer electronist cu diploma si toate alea ocupatia nu mai e routing bla bla ci e QA/PV Engineer echipamente de retelistica pentru romani (QA - quality assurance, PV - product verification) cred ca e un fel de CTC (control tehnic de calitate) Link to comment
micuta cubaneza Posted July 22, 2006 Share Posted July 22, 2006 Profesie: inginer economist Ocupatie: jurnalist Profit de spatiul liber ca sa adaug: vanez Tico Link to comment
tolin Posted July 22, 2006 Share Posted July 22, 2006 Cum vine aia: inginer economist, adica si injiner si economist ? Link to comment
micuta cubaneza Posted July 22, 2006 Share Posted July 22, 2006 Profesie: inginer economist Ocupatie: jurnalist Profit de spatiul liber ca sa adaug: vanez Tico Adicatelea sa stii ce aparatura vinzi, fabrici, cumperi samd( sa cantaresti bine raportul CALITATE - PRET) fftopic: Explicatii suplimentare - as face aceeasi facultate, mi-au placut si fizica si ,,aerul'' din atelierele de practica ( intr-o viata anteriara am fost ,,m'' nu ,,f''. Imi pl;ace sa surubaresc... inca n-am ce, dar vine! Link to comment
red Posted July 24, 2006 Share Posted July 24, 2006 Profesie : avocat Ocupatie : desigur...avocatura Link to comment
ovizel Posted August 7, 2006 Share Posted August 7, 2006 Profesie: Comunicatii si informatica DGIA "> Ocupatie: Operator statie radio, telegrafist, operator calculator ( _ .. _._. _ _ _ ) Timp liber: Second job - IT - depanare, administrare retele, etc. Colectionez Km parcursi cu TICO. Link to comment
stryder Posted August 8, 2006 Share Posted August 8, 2006 Profesie: Economist Ocupatie: Pana pe 1 Septembrie anul curent: "Data Analyst/Researcher" ( SAP & AMOS) pt. o companie de petro-gaze. De pe 11 Septembrie incep un nou job, si anume "International Operation Executive"- pt. o companie multinationala de telecomunicatii. Link to comment
exode Posted August 18, 2006 Share Posted August 18, 2006 Profesie: Diplomat (adicatelea ala care lucreaza in misiuni diplomatice) - nici o grija, n-o s-o profesez, nu duc eu tara de rapa! Ocupatie: Quality Assurance, adica analist, adicatelea CTC-ul, nene! Link to comment
savimbi Posted September 5, 2006 Share Posted September 5, 2006 Profesie: Cadru militar Ocupatie : Subofiter arma auto, inca Viitor : Sofer pe TIR in Montreal, Canada Link to comment
lexu` Posted September 8, 2006 Share Posted September 8, 2006 Profesie: Fac. de Economie si Administrarea Afacerilor (Craiova), deocamdata restantier Ocupatie: Consultant financiar + Asigurari Link to comment
Leone Posted September 9, 2006 Share Posted September 9, 2006 Profesie - jurnalist Ocupatie - consilier comunicare "> Mai intii m-am apucat de treaba prin redactii si dupa aia m-am dus la scoala! Acuma nu mai umblu prin redactii, da' am terminat scoala! Link to comment
PepsiMan Posted September 13, 2006 Share Posted September 13, 2006 Profesie: Inginer Colegiu (Cai Ferate si Lucrari de Arta) Ocupatie: Inginer Colegiu-Proiectant (Poduri de Sosea - nu ma injurati >- ) Link to comment
wolf_florin Posted September 24, 2006 Share Posted September 24, 2006 Inginer diplomat in energetica (am profesat doi ani juma') acu inginer IT (hard&soft) Link to comment
paperboy Posted September 25, 2006 Share Posted September 25, 2006 Inginer Constructii Roboti - in curand. mai am licenta si o restanta Dar in rest lucrez ca web designer, de fapt grafician. Link to comment
kornelush Posted September 30, 2006 Share Posted September 30, 2006 Nu vreau sa ma injurati: Profesie:politist si student la fac de drept Ocupatie:tot politist Link to comment
aiptek Posted October 8, 2006 Share Posted October 8, 2006 Profesor de informatica >- Link to comment
munteanvali Posted October 8, 2006 Share Posted October 8, 2006 profesie : electronist- automatizari ocupatie : electrician Link to comment
ageana Posted October 9, 2006 Share Posted October 9, 2006 Profesie: viitor psiholog (anu` 3) Ocupatie: alergator servici (tehnolog de proces) - facultatate Link to comment
ROBI Posted October 12, 2006 Share Posted October 12, 2006 Profesie: inginer electronist Ocupatie: service aparate medicale la Serviciul de Ambulanta Judetean Link to comment
Gica Posted October 13, 2006 Share Posted October 13, 2006 Buun, un mic update. Spuneam aici ca sunt inginer "de mers pe teren", insa am reusit performanta sa imi schimb serviciul (am trecut la pozitia de "director tehnic" in alta firma, destul de titrata oarecum) si sa demisionez si de-acolo, toate in mai putin de-o luna. Asta fiindca intre timp incepui o mica afacere care, culmea (!!) nu vroia sa mearga singura, adica eu sa stau la servici si bisnisul sa curga... Asa ca gata, sunt propriul meu sef, sper in felul asta sa mai am timp si de alte (intalniri daewooclub..etc)... sau poate din contra... voi fi si mai ocupat Link to comment
hawkeye Posted October 13, 2006 Share Posted October 13, 2006 La inceput vei fi mult mai ocupat. Dupa aia o sa gasesti oameni care sa faca si treaba lor si pe a ta Link to comment
Nord_sud Posted October 15, 2006 Share Posted October 15, 2006 Profesie-jurist Ocupatie-avocat Link to comment
dick Posted October 17, 2006 Share Posted October 17, 2006 profesie: inginer mecanic ocupatie: control nedistructiv Link to comment
Tiberiu Posted October 17, 2006 Share Posted October 17, 2006 profesie: inginer mecanic ocupatie: inginer la cfr (reparatii locomotive) Link to comment
Recommended Posts