Lucian M Posted October 18, 2006 Share Posted October 18, 2006 profesie: educator, invatator, profesor (ed. fizica) ocupatie: profesor ed. fizica (dupa ce am profesat 6 ani ca invatator, ultimul si ca prof- aveam orele de sport din scoala mea- luate imediat dupa terminare facultatii), making money from IT (tot ce se poate-> rezolv, mobilier mic si mediu din PAL, instalator cand e nevoie, zugrav, gresior-fainatzar - ce dreq, nu e mare lucru, electrician- cu/fara manusi etc. Ma ocup cam cu tot ceea ce presupune ca, facand un anumit procent de activitate intelectuala/fizica, pot scoate un ban pe care sa-l investesc in masina (in principal gaz pentru plimbari), in casa, in ceva electronice/IT. Deci, cu modestie, bun la toate pe la casa omului ! Morala: daca ai ceva timp liber si te pricepi cat de cat, poti face economii importante si poti avea satisfactii mari! Link to comment
SMSorinXP Posted October 21, 2006 Share Posted October 21, 2006 wow cata lume buna s-a adunat aici... subofiter politie PS: as vrea un smiley cu o mana de politie. Link to comment
migrosoft Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 (edited) Imi pare rau, dar nu am gasit nici un smiley cu o mana de politie... Astia bat cu amandoua mainile! Asta e tot ce am putut sa-ti trimit! "> Edited October 22, 2006 by migrosoft Link to comment
uskt2005 Posted October 24, 2006 Share Posted October 24, 2006 (edited) Profesie: inginer piscicol Ocupatie: proiectant in domeniile : Ape, mediu, resurse minerale Edited October 24, 2006 by Mircea Link to comment
Alezz Posted October 24, 2006 Share Posted October 24, 2006 Profesii,mecanic auto motoare termice si inginer agronom (mai am 2 restante si licenta). Ocupatie,inspector de calitate pt turbine de VW Touareg... Link to comment
Kristian Posted October 31, 2006 Share Posted October 31, 2006 Profesie: Inginer auto Master: Dezvoltare Urbana Integrata (Arhitectura) Ocupatie: Inginer Asistenta tehnica in domeniu auto Link to comment
Against Posted November 9, 2006 Share Posted November 9, 2006 Profesie: Economist Ocupatie: Fotoreporter Link to comment
tarabostes Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 profesie: ziarist ocupatie: redactor-sef la o publicatie economica Link to comment
raskala Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 Profesie: inginer mecanic Specializare: instalatii si echipamente de sudare Ocupatie: inginer Vara: pilot barci, sau sofer, sau ... Nelu Curca... ma rog Link to comment
Senna Posted November 27, 2006 Share Posted November 27, 2006 Profesie: inginer mecanic Specializare: automobile Ocupatie: referent de specialitate in echipamente electrice si electronice pt automobile Link to comment
Elfu Posted November 27, 2006 Share Posted November 27, 2006 Profesie: electronist Specializare: instalatii si echipamente de automatizare Ocupatie: editor imagine Link to comment
mvylo Posted November 27, 2006 Share Posted November 27, 2006 Profesie: Inginer energetician Specializare: Instalatii industriale Momentan: Proiectare instalatii (de tot felul, mai putin electrice) Link to comment
Chip Posted November 27, 2006 Share Posted November 27, 2006 Ocupatie: student UTCB - geodezie (cadastru); student UCDC - finante, banci. Timp liber (2-3 zile pe saptamana cand nu ma duc la fac): dormit si frecat menta "> Link to comment
Nitro_Zuu Posted November 30, 2006 Share Posted November 30, 2006 Student:Medicina Ocupatie:momentan liber profesionist Salve All! Link to comment
skippy_72 Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 (edited) Profesie: inginer si cica si diplomat. Ocupatie fosta: adjuct aprovizionare materie prima la o firma de produse lactata. Mare. Daca spun poate fac reclama. Ocupatie actuala: agent imobiliar. Pe viitor sper: tot agent imobiliar, da' si patron . In timpul liber (doar duminica), imi iubesc nevasta. Edited December 1, 2006 by skippy_72 Link to comment
Mad MAX Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 Profesie: Inginer diplomat in Ingineria sistemelor si calculatoarelor Ocupatie: Deocamdata niciuna. Sunt in . Link to comment
NFS Posted December 14, 2006 Share Posted December 14, 2006 Inginer diplomat )"> ... Diplomat, adica are diploma. Exista si ingineri fara diploma? Link to comment
sebian Posted December 14, 2006 Share Posted December 14, 2006 (edited) Cred ca mai degraba vroia sa zica inginer CU diplomat )"> ontopic: asta e preluata din engleza Diplomate Engineer (Dipl.Eng. pe cartile de vizita ) Edited December 14, 2006 by Sebian Link to comment
NFS Posted December 14, 2006 Share Posted December 14, 2006 Bai, mersic ( © iuzar) , acu sunt la fel de destept ca inainte! Rectific intrebarea: in Anglia exista si ingineri fara diploma? Link to comment
sebian Posted December 14, 2006 Share Posted December 14, 2006 Da, nenea, cei care au 3 ani facultate (sub-ingineri, cum erau numiti la noi) Link to comment
zeus85 Posted December 14, 2006 Share Posted December 14, 2006 Profesia: student Ocupatia: QA tester (controlor calitate jocuri) Link to comment
Zmeul cel rau Posted December 14, 2006 Share Posted December 14, 2006 Rectific intrebarea: in Anglia exista si ingineri fara diploma? In afara de cei ai lui iuzar cred ca cei care conduc trenul se numesc la fel si nu cred ca au diploma. Link to comment
iulia Posted December 14, 2006 Share Posted December 14, 2006 Sub-inginerii au si ei diploma, dar pentru 3 doar (colegiu). Asa era si pentru economisti. Exista si ingineri (si orice altceva) ne-diplomati - cei care au terminat facultatea dar nu si-au dat licenta. Pot primi un atestat insa ca au terminat x ani de facultate, dar nu intrebati la ce le foloseste. Poate doar la emigrare... Link to comment
fdv Posted December 20, 2006 Share Posted December 20, 2006 Profesia: economist Ocupatia: Consilier (A.P.I.A. Cluj) Link to comment
EM!L Posted December 21, 2006 Share Posted December 21, 2006 Student la Drept,si momentan ca ocupatii si functii ocupate ...membru de onoare al Asociatie Romane de Frecat Menta Link to comment
Recommended Posts