Sorin LSD Posted January 8, 2007 Share Posted January 8, 2007 Atestat profesional : programator-ajutor-operator tehnica de calcul Ocupatie : sef laborator foto - procesare digitala & analogica Link to comment
Laurycã Posted January 19, 2007 Share Posted January 19, 2007 (edited) Profesie: Prof. de mate. (Wolfman, nu mai esti singurul ). N-am profesat niciodata si nici nu-mi doresc. Ocupatie: lucrez la o firma de asigurari; in vara fac 2 ani vechime in munca si acest domeniu si am facut aproape de toate in sucursala (asigurari, daune - mai putin de deces , consultanta juridica, contabilitate, secretariat, casierie si administrator de retea) Edited January 19, 2007 by Laurycã Link to comment
Gizmo Posted January 19, 2007 Share Posted January 19, 2007 (edited) Profesie: inginer aeronave - specializarea aerodinamica si mecanica fluidelor. Ocupatie: design eng. (mechanical design) pt o firma americana. Numai bine. Edited January 19, 2007 by Gizmo Link to comment
Zmeul cel rau Posted January 24, 2007 Share Posted January 24, 2007 Eh, nu se potriveste 100% aici dar are puncte comune. Cine nu si-ar dori sa lucreze aici: http://www.youtube.com/watch?v=zHu3hXSl7M4? Link to comment
closchkutza Posted January 24, 2007 Share Posted January 24, 2007 Profesie: Viitor economist, actual student. Ocupatie: Tester software - Gameloft Romania. Link to comment
Adi_Iacob Posted January 24, 2007 Share Posted January 24, 2007 Ocupatie: mandru aparator al patriei noastre Romanica Specializare: comunicatii si informatica (ce pompos suna, cu comunicatiile OK, treaba cu informatica mi se trage cu ceva timp inainte de a aplica pentru un job cu haine de la stat) Jobul ideal:.... deh, greu, bre... promis sa ma gandesc si revin cu noutati Pasiuni: cam multe pentru saraca nevasta-mea... sa ajut colegii care si-au luat calculatoare (damn, toti le au mai bune ca mine!) sa execut descantece magice si woodoo asupra calculatoarelor celor naivi care si-au bagat net fara sa stie la ce chinuri supun bietul sistem de operare, oleaca de meloman, oleaca coleric cand ma calca careva pe coada, si recunoscator cand e cazul ... Link to comment
soferucalm Posted January 31, 2007 Share Posted January 31, 2007 Conducator auto profesionist. Liceu si ceva atestate. De cativa ani buni manevrez un mastodont. "La route avance." Link to comment
Mo'Gas Posted February 1, 2007 Share Posted February 1, 2007 Specializare : Pilot Ocupatie : Pilot Cel putin la mine s-au potrivit . Link to comment
andreib Posted February 1, 2007 Share Posted February 1, 2007 Pilot de avion, pilot de curse? Link to comment
Laurycã Posted February 2, 2007 Share Posted February 2, 2007 Deocamdata pilot de Cielo!! Link to comment
Mo'Gas Posted February 2, 2007 Share Posted February 2, 2007 Ala e sofer . Mai ramane o varianta... :- Link to comment
webcath0s Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 Profesie:Inginer Metalurg. Ocupatie: Militian de Margine (Politist de Frontiera) Nu au nimic una cu alta dar asha s-au nimerit... Link to comment
MethodRO Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 Mo'Gas pe ce esti Pilot? Link to comment
giony Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 Avocat - acord consiliere ocazionala si permanenta in orice colt al tarii. Link to comment
zeneseu Posted February 16, 2007 Share Posted February 16, 2007 Profesie:inginer diplomat in energetica (inca unul) Ocupatie: functionar public (va rog nu ma injurati) Link to comment
Sniper Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 Student Ecologie si protectia mediului Student Marketing si comert Job ocazional Nu ma intrebati cum fac fatza ca deja am slabit 3 kg in 2 saptamani... Link to comment
florin_pch Posted March 20, 2007 Share Posted March 20, 2007 elev cl. a 12-a Col. Nat. de Info Tudor Vianu Viitor (sper) politehnist ) Link to comment
gmT** Posted March 24, 2007 Share Posted March 24, 2007 tehnician mecanic de intretinere si reparatii student in anul intai la Inginerie Mecanica - Autovehicule Rutiere viitor inginer auto (in urmatorii 4-5-6 ani) ocupatie: depanator calculatoare, ajutor de mecanic, cascator de gura prin service`uri, virtual tuning Link to comment
danny27 Posted March 24, 2007 Share Posted March 24, 2007 Profesie: economist (ASE-Management) Ocupatie: firma proprie IT related+DTP (pour les conesseurs)+security systems etc. Link to comment
blue_kid Posted March 25, 2007 Share Posted March 25, 2007 Profesie : Tehnician in IA Ocupatie : Injectorist - mecanic Link to comment
nexxus Posted April 3, 2007 Share Posted April 3, 2007 Profesie: jurist Ocupatie: avocat Link to comment
nic_otava Posted April 4, 2007 Share Posted April 4, 2007 Profesie: Inginer (nu am privirea inteligenta si oricum ma exprim mai greu!) Ocupatie: sales/marketing/administratie Link to comment
uncle Sam Posted April 14, 2007 Share Posted April 14, 2007 profesie : profesor Ed. Fizica si Sport (sa profesez ????? ) ocupatie : tehnician telecomunicatii si Link to comment
Recommended Posts