alx Posted December 3, 2007 Share Posted December 3, 2007 Figures... Uitandu-ma la diferenta intre facultate si ocupatie vaz ca nu v-ati orientat cine stie ce... Io vrusei sa fiu inginer constructor si asta sunt. Cu tot cu studii. Link to comment
Satori Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 S'eu am vrut sa fac facultate. S'am facut-o. Eu zic ca m-am orientat bine. Link to comment
VAXXi Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 Si eu am facut-o, si tot nu lucrez in domeniu. Ma rog, am tangente, uneori, dar tin mai mult de propriile pasiuni decat de facultate. Facultate: inginer electric. Curent: firma proprie, regim de "freelancer". Link to comment
Immortal Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 Facuta, terminata de 2ani deja, si nici pana'n ziua de azi nu mi-o trebuit diploma. Totusi, m-e dor de vremurile studentiei. Mai c-as mai face una Link to comment
andrei_xxl Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 CSREIMT Wow...suna ceva de genul NASA Link to comment
danutza Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 meserie -Inginer chimist ocupatie-inginer productie (produse abrazive) Link to comment
MethodRO Posted January 8, 2008 Share Posted January 8, 2008 Meserie - Inginer aeronave Ocupatie - Director Tehnic Link to comment
muscarul Posted January 8, 2008 Share Posted January 8, 2008 Meserii: Teolog (am vrut sa ma fac popa) si Economist Ocupatie: Director de firma Link to comment
Yaz Posted January 12, 2008 Share Posted January 12, 2008 Dispecer la o firma de curierat rapid. Link to comment
savimbi Posted January 13, 2008 Share Posted January 13, 2008 (edited) Fost militar de cariera in Romania In prezent truck driver in Canada Edited January 13, 2008 by savimbi Link to comment
VFX Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 Profesie conform diplomei: electronist montator-depanator tehnica de calcul Ocupatie: VFX / editor imagine Link to comment
andrei_xxl Posted February 5, 2008 Share Posted February 5, 2008 De ieri sunt operator baze de date la Spitalul nr 1 Craiova...ooo, happy day! Momentan imi fac lista cu cei la care tre'sa dau de baut. Link to comment
renatremo Posted February 5, 2008 Share Posted February 5, 2008 vrut: profesor de matematica facut: economist ajuns: sobolan, pe petroliere Link to comment
hrebe Posted February 5, 2008 Share Posted February 5, 2008 vrut: profesor de matematicafacut: economist ajuns: sobolan, pe petroliere nu stiu ce am vrut,dar am ajuns electric,prefer bulk carrier Link to comment
laurentziu83 Posted February 5, 2008 Share Posted February 5, 2008 Cum e cu salariile in zona Constanta? Daca merita, ar merge o relocare. Link to comment
renatremo Posted February 5, 2008 Share Posted February 5, 2008 zi-mi ce te intereseaza? se rezolva! tu doar cere!!! stii tu vorba aia: "cere si ti se va da".... ca doar suntem woooooooooooo-isti Link to comment
cipri_plam Posted March 9, 2008 Share Posted March 9, 2008 buna numele meu e Ciprian si sunt de meserie profesor de istorie momentan ma ocup cu altceva Link to comment
mr_ Posted March 9, 2008 Share Posted March 9, 2008 momentan ma ocup cu altceva Spion? Ca tare esti discret... Apropo de diplome, nici mie nu mi le-a cerut nimeni vreodata... desi am schimbat 3 joburi si de fiecare data angajatorul trebuia sa demonstreze ca nu a gasit un belgian cu calificarile mele ca sa-mi obtina permisul de munca... Link to comment
cipri_plam Posted March 9, 2008 Share Posted March 9, 2008 nu mai,, nu sunt discret acum sunt agent la o firma ce se ocupa cu incarcarea electronica si cu cartele pt telefonie mobila si nu numai multumit? Link to comment
Denisa Covaci Posted October 30, 2018 Share Posted October 30, 2018 Profesie: Economist Ocupatie: Studenta Link to comment
Viktor Posted February 19, 2023 Share Posted February 19, 2023 Pst ! Restantii la apel ! La baza OM (!) s'apoi domn ! Profesie, citez din "docoment" : grup scolar constructii masini (cu ocazia asta dupa atitia amar de ani mi-am pipait diploma) In traducere libera , mecanicos. De unde atita constructii masini, nu construiam noi nici pe naiba ... in practica ne dadeam talentul pe niste hirburi p'acolo ... aro, ims-uri, dacioate ... Veneau clienti la noi ca la service , nu ca am fi fost noi niste straluciti in domeniu insa profu' un foarte bun mecanic, foarte cautat in zona la vremea respectiva. Imi amintesc (cu drag chiar) cind intra profu' in atelier si graia : x,y,z ... vedeti ca pe rampa (afara) zace masina bla bla bla ... ce necesita un schimb de ulei . Rezolvati problema ! Uhuuuu... bucurie pe capul nostru ... Acuma, intre noi ramina , va dezvalui si o prima isprava a subsemnatului . Eu ! Eu sint cel ce a reusit performanta a rupe un surub in blocul motor al dacioatei (masina Directorului liceului) .Motorul primise RC-ul pe bancul nostru, cu asistenta si stiinta profului sigur, apoi, cind se remontau piese pe exteriorul blocului, partea pregatitoare inaintea montarii motorului in compartiment , subsemnatu' a dat cu oistea-n gard, pac (!) a pleznit un surub . La care profu' , dupa o scurta pauza si economie de cuvinte (grele probabil) zice : tu l-ai rupt , tu sa il scoti iar filetul in bloc sa ramina intact ! Zis si facut ! Nu fu chiar usoara operatia, mai ales la inceput de drum asa zis ce teoretic da , stiam ce-i ala extractor suruburi rupte si cum se foloseste insa in practica ... da' dupa cum in tot raul e si un bine , am luat aminte cum si cit se stringe un surub , cum folosesc un extractor in caz "D" ... Gata , cu alte profesii nu va obosesc , si-asa as ocupa prea mult spatiu cu enumerari asadar ma rezum la : ezermester ! 😉 Link to comment
Recommended Posts