Jump to content

Profesii

Guest donraulo

Recommended Posts

• Replies 420
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

eu fiind (sper eu) la un moment dat cel care voi prelua haturile :)

la burtica pe care te lauzi ca o ai deja plecata, s-ar putea sa nu mai poti tine haturile cum trebuie, dragutule! :P

faptul ca am pe toamna cam 5 restante cred ca spune totul.. acu ca ajung acasa , 3 saptamani , matematica pe paine.. facultatea? In sine poate fi lejera, daca mai si inveti si ai o minima logica.. pacat ca is unii profesori care un is de acord :D si au un stil de a preda.. cine nu a auzit de d-na precupanu? (cred ca va iesi la pensie in curand) :dizzy: Sau de domnul Pop :D In sfarsit sunt profesori si profesori, unii de nota 10, dar sunt si multi pe care i-a uitat dumnezeu in facultatea asta.. oricum is multumit ca nu am profesori ca cei de la litere , unde chiar cred ca s-au adunat toti nebunii :thumbl:

...de parca nu e plina lumea de cheliosi, cu burta si cu afaceri de afaceri :D si cu blonde langa...

La capitolul asta stau mai bine ca tine...burtica am (e drept ca nu ca a lu Alezz dar am si eu), chelie...in max 2 ani se face, si afacere am, mai trebuie sa si iasa ceva din ea. Cat despre blonda de langa...ii iau vopsea prietenei mele si o vopsesc :D

• 4 weeks later...
  • 6 months later...

profesie: student ;) Fiz-Chi an. IV, posibil licentiat in Diamondlike Carbon.

ocupatie actuala: PR - customer support techinician intr-o companie de webhosting.

profesii: fizician si informatician (daca asta rezulta din diplomele de licenta...);

ocupatie: programator (cu Delphi - avansat si C# - incepator ("si sapte", cum zicea un sef d'al meu care stie programare cat... 7 ani de-acasa > :) ) si mai multe SGBD-uri)

profesia: inginer electronist.

ocupatia: broker pe piata "spot" de energie electrica (asa numita piata pentru ziua urmatoare, www.opcom.ro)

Edited by zet

În sfârşit cu toate că nu vreau :D să mă desconspir şi eu. Tot suntem cam puţini din păcate.

Profesie : Inginer autovehicule rutiere

Ocupaţie : inginer auto la un oarecare dealer de autovehicule.