john Posted August 8, 2005 Share Posted August 8, 2005 fftopic: pai sapard acorda finantare incepand de la 5000eur (adica tu 2500 si ei 2500), asa ca e pacat sa nu apelezi la ei. Link to comment
maximus Posted August 8, 2005 Share Posted August 8, 2005 stiu de programele sapard insa mi-a spus taica-meu ce inseamna asta in maramures: spaga peste spaga peste spaga, zicea ca din ce se imprumuta 50% merge la cei ce aproba banii Link to comment
ileana Posted August 8, 2005 Share Posted August 8, 2005 eu fiind (sper eu) la un moment dat cel care voi prelua haturile la burtica pe care te lauzi ca o ai deja plecata, s-ar putea sa nu mai poti tine haturile cum trebuie, dragutule! Link to comment
maximus Posted August 8, 2005 Share Posted August 8, 2005 ai grija ca ai incalcat punctul 2.2 din Eh na, de parca nu e plina lumea de cheliosi, cu burta si cu afaceri de afaceri si cu blonde langa .. Mie mai chelie si afacere imi trebuie ca restu vine de la sine Link to comment
laurentziu83 Posted August 8, 2005 Share Posted August 8, 2005 ....student la matematica... Scuza-mi indiscretia mea nesimtita, dar cum ti se pare fackultatea aia? Ca eu numa injuraturi am auzit la adresa ei. Am un fost coleg de liceu student acolo. Link to comment
maximus Posted August 8, 2005 Share Posted August 8, 2005 faptul ca am pe toamna cam 5 restante cred ca spune totul.. acu ca ajung acasa , 3 saptamani , matematica pe paine.. facultatea? In sine poate fi lejera, daca mai si inveti si ai o minima logica.. pacat ca is unii profesori care un is de acord si au un stil de a preda.. cine nu a auzit de d-na precupanu? (cred ca va iesi la pensie in curand) Sau de domnul Pop In sfarsit sunt profesori si profesori, unii de nota 10, dar sunt si multi pe care i-a uitat dumnezeu in facultatea asta.. oricum is multumit ca nu am profesori ca cei de la litere , unde chiar cred ca s-au adunat toti nebunii Link to comment
Leutzu Posted August 8, 2005 Share Posted August 8, 2005 ...de parca nu e plina lumea de cheliosi, cu burta si cu afaceri de afaceri si cu blonde langa...<{POST_SNAPBACK}> La capitolul asta stau mai bine ca tine...burtica am (e drept ca nu ca a lu Alezz dar am si eu), chelie...in max 2 ani se face, si afacere am, mai trebuie sa si iasa ceva din ea. Cat despre blonda de langa...ii iau vopsea prietenei mele si o vopsesc Link to comment
maximus Posted August 8, 2005 Share Posted August 8, 2005 eh na, ca parca facultatea aia de matematica nu e facuta ca sa te lase mai chel ca vin diesel "> Link to comment
Lucian79 Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 profesie: biblioteconomist ocupatie: director de vanzari = cel care trage ponoasele cand pica vanzarile ocupatie viitoare : bursa Link to comment
MCojo Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 profesie: inginer electronist - sisteme si retele de comunicatie ocupatie: inginer senior - telecomunicatii Link to comment
Neo Posted September 6, 2005 Share Posted September 6, 2005 profesia=tehnician tehnica de calcul ocupatia=tehnician retea(administrator) Link to comment
raz_sor Posted September 6, 2005 Share Posted September 6, 2005 Specializare = inginer automatist; Ocupatie = responsabili Tehnic ( PLC-uri, soafte, scheme, executii etc). Imi repar singur masina Link to comment
mr_ Posted September 6, 2005 Share Posted September 6, 2005 profesia - inginer ocupatia - simulari numerice Link to comment
dinoc Posted September 6, 2005 Share Posted September 6, 2005 Inginer Software - Telecomunicatii Link to comment
Frankie_Carbone Posted September 6, 2005 Share Posted September 6, 2005 profesie = product manager ... mai exact fac prezentari si training-uri la o aplicatie software, un fel de ERP. Link to comment
costinel Posted April 4, 2006 Share Posted April 4, 2006 profesie: inginer electronist ocupatie actuala: inginer service si mentenanta masini si echipamente industriale; in altui job Link to comment
Immortal Posted April 4, 2006 Share Posted April 4, 2006 profesie: student Fiz-Chi an. IV, posibil licentiat in Diamondlike Carbon. ocupatie actuala: PR - customer support techinician intr-o companie de webhosting. Link to comment
nino Posted April 4, 2006 Share Posted April 4, 2006 profesii: fizician si informatician (daca asta rezulta din diplomele de licenta...); ocupatie: programator (cu Delphi - avansat si C# - incepator ("si sapte", cum zicea un sef d'al meu care stie programare cat... 7 ani de-acasa > ) si mai multe SGBD-uri) Link to comment
mortymer Posted April 4, 2006 Share Posted April 4, 2006 Jurist Lucrez intru-un birou de arhitectura care scoate si revista "ARHITECTURA" Link to comment
zet Posted April 4, 2006 Share Posted April 4, 2006 (edited) profesia: inginer electronist. ocupatia: broker pe piata "spot" de energie electrica (asa numita piata pentru ziua urmatoare, www.opcom.ro) Edited April 4, 2006 by zet Link to comment
5orin Posted April 4, 2006 Share Posted April 4, 2006 profesia: analist-programator (fac. de matematica-informatica) ocupatia: programator (la un concern din domeniul telecom.) Link to comment
lauamd Posted April 4, 2006 Share Posted April 4, 2006 În sfârşit cu toate că nu vreau să mă desconspir şi eu. Tot suntem cam puţini din păcate. Profesie : Inginer autovehicule rutiere Ocupaţie : inginer auto la un oarecare dealer de autovehicule. Link to comment
laur_gle Posted April 4, 2006 Share Posted April 4, 2006 Profesia : economist . Ocupatia : lucrez intr-o banca la creditare . Link to comment
alexmohora Posted April 4, 2006 Share Posted April 4, 2006 profesia: economist (din diploma) ocupatia: analist software la o companie din Bucuresti Link to comment
ticodriver Posted April 4, 2006 Share Posted April 4, 2006 Profesie - jurist Ocupatie - consultant - Depart. Constitutional-Legislativ - Admin. Prezidentiala PS: SA TRAITI BINEEEE Link to comment
Recommended Posts