negoctav Posted April 4, 2006 Share Posted April 4, 2006 Profesie: inginer mecanic auto (am terminat trasporturile) Ocupatie: analist auto...vreau sa demisionez ca imi deschid service auto. Mai sunt "persoana desemnata sa conduca efectiv activitatea de transport rutier ", marfuri si persoane si am mai lucrat ca broker de asigurari,in special pe daune auto. Link to comment
cristi.a Posted April 4, 2006 Share Posted April 4, 2006 Hmm, vad ca e cam vechi topicul, da eu nu am scris Preofesie - inginer mecanic (diplomat) utilaje pentru constructii; Ocupatie - consultant tehnic lubrifianti Link to comment
luck33ro Posted April 4, 2006 Share Posted April 4, 2006 (edited) Profesie - juristOcupatie - consultant - Depart. Constitutional-Legislativ - Admin. Prezidentiala PS: SA TRAITI BINEEEE Lol atunci il cunosti pe cumnata-miu ? Unul Petre expert pe probleme de integrare profesie- inginer ocupatie - fraier de "patron" (disperat) Edited April 4, 2006 by lucian14 Link to comment
ticodriver Posted April 4, 2006 Share Posted April 4, 2006 fftopic: Nu cred ca il cunosc - posibil din vedere - la ce Departament e? Link to comment
luck33ro Posted April 4, 2006 Share Posted April 4, 2006 probleme de integrare europeana (nou sosit) unu brunet bine 1,80 Link to comment
ticodriver Posted April 4, 2006 Share Posted April 4, 2006 Cred ca am vazut ceva brunet nou inalt pe la masa, dar nu stiu ce si cum fftopic: Link to comment
guru Posted April 4, 2006 Share Posted April 4, 2006 Profesie- inginer agronom Ocupatie- redactor Link to comment
marr Posted April 4, 2006 Share Posted April 4, 2006 Profesie - inginer mecanic (TCM) Ocupatie - oleaca de patron si om la toate in propria (1/2) afacere - software CAD/CAM si consultanta/proiectare Link to comment
sebip Posted April 4, 2006 Share Posted April 4, 2006 profesie - inginer constructor ocupatie - 1/3 patron firma de proiectare Link to comment
MethodRO Posted April 4, 2006 Share Posted April 4, 2006 Profesie: electronist telecomunicatie, viitor ing de aviatie. Ocupatie: student si admin de retea. Link to comment
Dj_Dark Posted April 4, 2006 Share Posted April 4, 2006 Profesie: Inginer electronist Ocupatie: inginer service la firma X profil IT In timplul liber (yeah right) : diverse reparatii componente IT, starcraft, televizor si, in primul rand, "bibilit" la masina >- Link to comment
mr_ Posted April 4, 2006 Share Posted April 4, 2006 Offtopic Starcraft in retea cu amicii, pe internet (cu licenta), sau de unul singur? Link to comment
Mad MAX Posted April 4, 2006 Share Posted April 4, 2006 profesie: inginer automatist ocupatie: cautator de job-uri Link to comment
Tavi Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 profesie: stomatolog ocupatie: pun plombe, scot dinti... stai ma unde fugi? Link to comment
VECTOR Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 profesie : stomatolog,care mai nou se cheama medic dentar ocupatia : student in anul 6 @ ttavi...sper ca aia care fug de tine vor veni la mine Link to comment
Tavi Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 succes tata! te vad tras la fata de atita tocela... bafta cu licenta! sa dea d-zeu! ti trimit pe toti! Link to comment
hyde Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 Profesie: Inginer diplomat - inginerie economica Ocupatie: consilier vanzari auto (nu va zic marca) Link to comment
eugen2005 Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 Profesie: Inginer diplomat - electronica si telecomunicatii Ocupatie: administrator retea si cam tot ce tine de computere (pe mine cade tot) Link to comment
Mad MAX Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 hehe ... am si io la cine sa imi pun plombele ... baieti ... sper ca aveti reduceri pt forumisti Link to comment
Tommy Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 Si ce carti ati publicat, domnu' scriitor? Scriu numa' cod deocamdata. Si uneori e .. dark code > Si-s anonim ca .. e fara semnatura. Cand si daca o sa stiu exact care-i calea, o sa scriu si altceva. Dar eu tot sper ca poate imi scrie si mie careva un cec gras Dar cum nu m-a facut mama fotbalist.. slabe sanse. Ahh, la varsta asta as putea fi antrenor deja.. dar nu ma cheama Marin "> Link to comment
DjDuncan Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 Ocupatie: Technical Support Engineer (domeniu: telecomunicatii). Link to comment
Tavi Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 Rezolvam, rezolvam! Este si reduceri! Pentru ai nostrii, orice! Link to comment
liliana Posted April 10, 2006 Share Posted April 10, 2006 Inginer automatizari si calculatoare. In prezent: marketing, dupa cativa ani de PR. Din pacate, nu mai sunt decat utilizator, desi specializarea a fost pentru calculatoare - hard-ware Link to comment
Florinut Posted April 11, 2006 Share Posted April 11, 2006 (edited) Profesie: Inginer Ocupatie: Consultanta si proiectare sisteme de management conform ISO 9001, ISO 14001, OHSAS. Edited April 11, 2006 by Florinut Link to comment
adycez Posted April 11, 2006 Share Posted April 11, 2006 (edited) Profesia: Inginer electronist Ocupatia: Inginer de sistem - adica omul care face de toate la computere, nu conteaza ca e soft (tre' sa stii de toate ca doar esti ala de la IT), iar daca se strica aspiratorul tre' sa te pricepi sa-l repari ca doar se baga in priza ("> Cel mai interesant e cind faci "help-desk" la contenbeli (sa nu se supere unii altzii - dar multzi intra in aceasta categorie ) - imi scrie peste litere in WORD sau daca nu merge imprimanta de ce sa nu trimitem cel putin 15-20 de joburi catre ea ca poate o ia din loc. Si as mai avea de povestit pe aici, dar nu cred ca e cazul ca cei asemeni mie cred ca s-au mai lovit cu chestii de genul asta! Edited April 11, 2006 by adycez Link to comment
Recommended Posts