Jump to content

Profesii

Guest donraulo

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 420
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Profesie : licentiat lb.straine : engleza -spaniola

Ocupatie principala : ascultat motorul la Cello, estetica masinii la doua zile.

Ocupatie secundara : prof lb. engleza; traducator ( conferinte, procuratura, etc) engleza + spaniola

PS . Ma terminati cu prescurtarile astea de IT . Nu inteleg nici o branza ... halal traducator mai sunt

Edited by radux

salutare,

am tot cautat un loc unde sa va zic bun gasit! N_am gasit (locul) :D . Nvrand sa fac un topic nou doar pentru asta, am hotarat sa va scriu aici, chiar daca nu m_ati asteptat cu covorul rosu:p

ziarist si eu asta ca sa vada kellboss ca nu e singur pe lume :osanale:

Ps. Nu_i blokat shiftul, imie este mai usor sa scriu cu underscore decat cu cratima, daca este vreo problema, schimb!

Edited by espd

profesie: ofiter comunicatii si informatica

ocupatie: ofiter M.A.I. (situatii de urgenta)

...asta nu inseamna ca ma ocup chiar cu orice fel de urgenta... [-X

P.S. Nu s-ar putea introduce campurile astea in profil?!? Cred ca ar fi mai comod...

Edited by migrosoft
P.S. Nu s-ar putea introduce campurile astea in profil?!? Cred ca ar fi mai comod...

...si varsta si starea civila. Camp obligatoriu la inscriere :D

Acum serios. E destul de mare maţu, profesia mai lipsea. Ce conteaza ce muncim sau ce am invatat sa muncim?! Crezi ca daca sunt ofiter de stare civila, nu imi mai mananca ulei Papadia?! sau nu beau cu voi la intalnirile de la munte sau mare?!

Exact la o saptamana dupa ce am postat in cadrul acestui subiect mi-am schimbat jobul: acum sunt consilier vanzari auto, vehicule noi si SH, la un dealer auto din Pitesti. :D

• 2 weeks later...