dflorin10 Posted December 22, 2008 Author Share Posted December 22, 2008 sper sa fie bune pozele. Link to comment
TBird Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 (edited) Dj Dark nu are domnle` , trebuia sa fie condesorul sau cum se numeste exact langa baterie-delcou ! Masina se vede ca nu este din romania, dupa etichetele de la antigel, baterie si mai e una da nu imi dau seama de la ce, probabil ulei motor . Edited December 22, 2008 by TBird Link to comment
tau_q Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 (edited) Salut, am o curiozitate, sunt compatibile instalatiile de aer conditionat de la Cielo si Espero de mai sus ? Multumesc. PS: Am inteles ca nu are , nu sariti, dar vorbesc de unul care are si e acelasi model. Edited December 22, 2008 by tau_q Link to comment
Dj_Dark Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 (edited) @tau-g da, sunt la fel. @tbird. Ai dreptate. Totusi nu-mi vine a crede ca s-au facut fara a/c. Edited December 22, 2008 by Dj_Dark Link to comment
dflorin10 Posted December 22, 2008 Author Share Posted December 22, 2008 nici mie nu mi-a venit sa cred ca nu are aer , m-am suit in ea si lipsea butonasul magic ...dar asta e . Va salut Link to comment
dflorin10 Posted February 15, 2009 Author Share Posted February 15, 2009 Salutare la toata lumea , am vandut espero ( din nevoia de hatch sau break ) si mi-am luat de vreo saptamana si un pic un ford fiesta . Super masinuta dar are si cateva minusuri : mult prea zgomotoasa parerea mea , poate din cauza faptului ca e noua dar motorasul ala ( 1275 cmc 75 cai ) te scoate din sarite la viteze mai mari . Am mers ieri pe A1 cu 140-150 si deja devenea enervant , am lasat-o pe la 110 unde e perfect , nu se aude prea tare . Sper sa se mai lase , rodeje , uzeze sau eu mai stiu ce si sa devina mai placut . Foarte incapatoare masina , foarte placuta la condus , sonorizarea m-a lasat placut surprins , stock cu cd 6000 de la ford si se aude grozav . Acum am aproximativ 3500 km la bord si pot sa zic ca e dragutza iar pentru oras e perfecta . Era sa uit e varianta comfort , ac , geamuri pe fata , servo , abs si restul nimicuri . Pe primul loc la ce trebuie facut : aparatori de noroi ... in rest benzina si nimic prea curand . O sa atasez poze mai incolo , va urez o zi buna . Link to comment
RD-Woo Posted February 15, 2009 Share Posted February 15, 2009 (edited) ...Super masinuta dar are si cateva minusuri : mult prea zgomotoasa parerea mea , poate din cauza faptului ca e noua dar motorasul ala ( 1275 cmc 75 cai ) te scoate din sarite la viteze mai mari . Am mers ieri pe A1 cu 140-150 si deja devenea enervant , am lasat-o pe la 110 unde e perfect , nu se aude prea tare Acelasi motor... pareri diferite... Motorul este silentios. Desi are 1250 cc are suficienta putere incat sa nu simti greutatea masinii. Cei 75 de caluti sunt suficienti pentru a rula pe autostrada cu 140 km/h fara nici un stres cu motorul la 3500 de ture.. Edited February 15, 2009 by RD-Woo Link to comment
Tommy Posted February 15, 2009 Share Posted February 15, 2009 Sunt cutii diferite cred. Mie cutia de pe fiesta imi place, e scurta si bine proportionata, probabil pe mazda e mai lunga. Link to comment
dflorin10 Posted February 15, 2009 Author Share Posted February 15, 2009 Cutia e super , deci chiar nu am ce sa ii reprosez iar la capitolul putere pot zice ca sta bine , exact ce te astepti de la o masina de oras , are viata in el ... nu am pretentii prea sportive de la el pentru ca nu se poate dar e destul . Mie mi se pare zgomotoasa masina in sine in comparatie cu espero , repet ca e noua si sper sa se mai lase . In rest e o mica bijuterie masinuta , confortabila , placuta , usor de condus ( chiar foarte usor ) , stabilitate buna , o recomand cu placere dar sa vedem si cat e de fiabila , ramane de vazut . Va salut Link to comment
Recommended Posts