funkydj85 Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 are cineva idee unde gasesc una mai ieftina??? nu ma trimiteti la nush ce magazine, pt ca nu vreau sa dau 300 ron pe ea- e masina firmei, totusi... Link to comment
surrender Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 are cineva idee unde gasesc una mai ieftina??? nu ma trimiteti la nush ce magazine, pt ca nu vreau sa dau 300 ron pe ea- e masina firmei, totusi... Tu platesti reparatiile masinii de la firma? Ciudata chestie! Link to comment
funkydj85 Posted December 22, 2008 Author Share Posted December 22, 2008 pai daca eu am spart-o... si nu oricum , ci la munte facand- si acum o sa radeti - drifturi cu spark'ul pe la 1400. si daca ma prezint cu bara asa la firma, face lumea galagie... si oricum m-am apucat sa-i schimb o toba, becuri in bord, muzica , chestii d-astea.. pt ca masina va ramane pe mana mea ceva timp... Link to comment
Tommy Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 (edited) Tuningul coasta.. mai ales ala sus. Edited December 22, 2008 by Tommy Link to comment
Recommended Posts