Desiree Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 (edited) Doresc sa stiu urgent de ce ala, andreib mi-a inchis topicul. De invidie? Crezi ca nu pot da search pe google cu "masina mea" si sa fiu redirectionata aici? Ce regula am incalcat mai exact, si insist sa fie subliniata in . Sufera de sefie sau ce? Trebuie sa imi inchida mie topicul pentru ca o domnisoara a reusit sa-si ia un X5, iar el abia a prins o nubirra leganza sau ce are el? Mi-am prezentat masina, am scris frumos despre ea, apoi niste tarani au poluat topicul cu aburerile lor, ca nu am bani de iphone, ca imi iau poseta din europa, cu diamante pe ea. Mi-am mentinut calmul, nu le-am raspuns nimic urat, ci doar am fost si eu ironica ca ei, ca apoi, sa imi vad topicul inchis. Inca o data, astept URGENT SUBLINIERA IN , CUM CA EU AM INCALCAT CE CREDETI VOI CA AM INCALCAT. De adaugat ca am fost jignita: vedeti "fufa masculina". Edited December 22, 2008 by Desiree Link to comment
andreib Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 (edited) Tragica situatia, nu stiu cum am putea sa ne revansam. Catre ,,tarani'': nu mai poluati bre topicurile frustrati fara icscinci de la country ce sunteti! Edited December 22, 2008 by andreib Link to comment
Desiree Posted December 22, 2008 Author Share Posted December 22, 2008 (edited) Hai ca te las in pacea Domnului, sa fii sanatos! Esti irecuperabil, nesimtit pana la capat. Edited December 22, 2008 by Desiree Link to comment
Zmeul cel rau Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 Iti zic eu de ce ti l-a inchis: pentru ca nu se incadra, nu avea nimic tehnic iar asta (cu exceptia cafenelei) e un forum tehnic. Link to comment
Tommy Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 Da matale o pe net dupa cabinet psihiatric.. si da fuga repede Sau n-ai bani de gaz si vrei sa iti facem noi diagnoza gratis? Link to comment
andreib Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 (edited) Esti irecuperabil, nesimtit pana la capat. Aici in general coplimentam masinile nu membrii, dar multumesc oricum. Dumneavoastra fiind in domeniul medical probabil ati aplicat un diagnostic corect... Edited December 22, 2008 by andreib Link to comment
Desiree Posted December 22, 2008 Author Share Posted December 22, 2008 (edited) Aici in general coplimentam masinile nu membrii, dar multumesc oricum. Dumneavoastra fiind in domeniul medical probabil ati aplicat un diagnostic corect... Ok, inaltimea ta. Edited December 22, 2008 by Desiree Link to comment
Mircea Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 (edited) Doamna asistent medical cu limbaj 0, aici ati citit: http://www.gmclub.ro/forum/index.php?act=boardrules In acord cu acest - acceptat la inscriere - ai cam multe abateri, iar inchiderea unui topic in care 90% era off topic nu este un abuz din partea moderatorilor. Te afli pe un forum privat si te supui regulilor acestuia. Te afli pe un forum daewoo, chevrolet si alte marci GM. In consecinta nu ai ce cauta cu BMW-ul aici, cu atat mai mult cu cat topicul este unul de caterinca. Apoi, sunt si eu curios de ce nu ai completat locatia, desi ai completat data nasterii... Si de ce postezi cu IP saritor (adica ai cateva posturi de pe un IP, altele dealtul si asa mai departe). Genul acesta de comportament, plus limbajul "elevat" ma face sa fiu foarte suspicios... Edited December 22, 2008 by Mircea Link to comment
Desiree Posted December 22, 2008 Author Share Posted December 22, 2008 (edited) Ala e primul lucru pe care il fac cand ma inregistrez. Nu am vazut nimic mentionat de genul: "Este interzisa postarea jurnalelor BMW-urilor, deoarece unii nu isi permit". Tu ai vazut? Si in legatura cu pretul..voi nu il stiati daca nu il mentionam eu? Sau am produs o dubla amagire? Domnule MIRCEA, providerul meu mi-a alocat un IP DINAMIC. Cauta pe google daca nu stii ce e ala. Topicul nu este facut la caterinca, si nu eu am poluat topicul, ci niste misogini. Uita-te mai atent si ii vei descoperi. Edited December 22, 2008 by Desiree Link to comment
Tommy Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 (edited) Rapunzi la intrebarea asta: "cat de prost poti sa fii sa crezi ca impresionezi pe cineva cu deschisul unui topic in care afirmi ca ai o masina sau alta?"? Edited December 22, 2008 by Tommy Link to comment
Mircea Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 (edited) Nu cred ca ai citit! 3. Administratori, moderatori 3.1 Administratorii sunt persoanele care deţin acest forum şi se ocupă atât cu partea sa tehnică, cât şi cu partea administrativă. Administratorii au dreptul de a gestiona orice mesaj de pe acest forum şi nu răspund în faţa nimănui pentru acţiunile lor. 3.2 Moderatorii sunt persoane care au dreptul de a gestiona mesajele celorlalţi utilizatori ai forumului şi a interveni în discuţii prin modificarea sau ştergerea mesajelor, urmând în acelaşi timp prezentul ghid. Funcţia de moderator implică responsabilitatea peste o secţiune a forumului sau pe întregul forum, fără a fi necesare explicaţii pentru acţiunile efectuate. Un moderator nu poate fi adăugat sau destituit decât în urma deciziei unui administrator, fără a fi necesare explicaţii suplimentare. 3.3 Orice dispută sau abatere de la a unui moderator va fi semnalată prin mesaj privat unui administrator. 4. Conturi 4.1 Pentru înregistrare şi activarea contului este necesară completarea tuturor câmpurilor cerute, cât şi o adresă de e-mail funcţională. Adresa furnizată va fi folosită doar pentru procedura de înregistrare în forumul Daewoo & Chevrolet Club şi pentru anunţurile administrative. 4.2 După înregistrare, trebuie să vă completaţi datele personale. Conturile fără datele personale completate în întregime NU VOR FI APROBATE. 4.3 Puteţi renunţa oricând la contul dumneavoastră. Trimiteţi un e-mail sau mesaj privat unui administrator în care cereţi acest lucru, iar contul va fi închis (mesajele scrise de dvs. nu vor fi însă şterse). 4.4 Nu se acceptă la înregistrare ca nume de utilizator adrese de e-mail sau adrese internet. Administratorii îşi rezervă dreptul de a suspenda temporar orice cont care încalcă această regulă până la clarificarea situaţiei. Acum spune tu, cate abateri ai de la aceste 2 articole ale Regulamentului pana acum? Iar chestia cu IP-ul dinamic, las-o jos ca macane! Am certitudinea ca nu ai altceva decat un cont clona, dar astept sa am dovada de la RDS si vorbim apoi. Trist este ca in urma unor astfel de actiuni or sa sufere alti useri care folosesc aceiasi clasa de IP-uri. Edited December 22, 2008 by Mircea Link to comment
Desiree Posted December 22, 2008 Author Share Posted December 22, 2008 (edited) Rapunzi la intrebarea asta: "cat de prost poti sa fii sa crezi ca impresionezi pe cineva cu deschisul unui topic in care afirmi ca ai o masina sau alta?"? Crede-ma ca am chestii mai importante de facut, decat sa te impresionez pe mataluta. Aha, si ce? Voi fi banata? E un capat de lume? Nu. Puteti incepe de acum. Craciun Fericit si sarbatori fericite tuturor, inclusiv misoginilor! Edited December 22, 2008 by Desiree Link to comment
Mircea Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 Ai udat fordul puma pe zonele ruginite si a inflorit BMW-ul? Link to comment
Tommy Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 Nu ea.. sotul .. ce probabil atat mai poate cu pompa.. de benzina Link to comment
Desiree Posted December 22, 2008 Author Share Posted December 22, 2008 Mi-ati descoperit clona. Acum ma puteti bana? Link to comment
TBird Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 Crede-ma ca am chestii mai importante de facut, decat sa te impresionez pe mataluta. HA ! si eu puteam sa jur ca persoana era cu bune credinte, eram chiar dispus sa ma cert cu toti... pentru ea . Desiree din cate observ chiar nu ai altceva de facut. Link to comment
zeneseu Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 (edited) ...Ce regula am incalcat mai exact, si insist sa fie subliniata in . Sufera de sefie sau ce? Trebuie sa imi inchida mie topicul pentru ca o domnisoara a reusit sa-si ia un X5, iar el abia a prins o nubirra leganza sau ce are el?..... Imi cer scuze. Oi fi mai prost in general, dar se pupa titulatura de domnisoara cu casatoria sau cum? Nu de alta dar macar sa fie o consecventa in ceea ce zici. In rest, sa folosesti sanatoasa X5-ul...real sau virtual-cum o fi. Si mai am o intrebare. Cum se face ca ne-ai ales pe noi sa-ti prezinti masina? Hop-poc primul lucru dupa inregistrare a fost sa creezi topicul despre masina ta. Nu ti se pare cam ciudat? Noua sigur da. Edited December 22, 2008 by ZeNeSeu Link to comment
andreib Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 (edited) dar are x5, deci nu mai conteaza Doamna acadea, nevoie mare sau cum vrei tu: Trebuie sa apreciem gradul de ridicol in care te regasesti si in acelasi simt educatia deosebita de asistenta medicala cu nspe facultati si cu job de asistenta... PS: Eu am nubira, si e ok, nu ma deranjeaza catusi de putin ca nu scrie bmw pe ea.. Nu vreau sa parvin in icscinci, masina care nu mi-as lua-o nici sa am bani cat Tiriac... Edited December 22, 2008 by andreib Link to comment
Tommy Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 Eu imi aduc aminte o replica din filmul lui kusturita, "vremea tiganilor": "in kkt ai trait toata viata, in kkt ai sa mori". Link to comment
EM!L Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 (edited) Bre, io'nţeleg acu' supărarea, da' titlu' e... laconic! De care abuz e vorba? De medicamente, de alcool, de friptane? Dezirico, mamă, fi înţelegătoare, aşa e românu', acu' de sărbători face abuzuri... vezi partea plină a paharului (de alcool), odată cu nr. de excese creşte şi nr. de muşterii la cabinet la matale deci creşte şi veniturili şi în primăvară şi dai Fordul Pulpa şi Ics Cinciu şi-ţi iei Ics Şase... sau Chiu Şapte! Hai Creciun Fericit! Edited December 22, 2008 by EM!L Link to comment
uskt2005 Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 (edited) Dezirica , mama, trimite-i salutari lu Pupaza > Edited December 22, 2008 by uskt2005 Link to comment
Abram Burel Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 Ador spiritul de luptatori al vajnicilor vigilenti de pe forum. Un lucru nu inteleg... De ce pana mea, cand apare un "impostor" d-asta, nu-l tratam cu flit, printr-o ignoranta totala. A cui e de fapt frustrarea? Poate ne mai gandim la chestia asta... Link to comment
Zmeul cel rau Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 Pai si atunci de cine mai radeam? Link to comment
andreib Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 Indiferenta fata de prosti/ignoranti/nesimtiti nu este o solutie. Link to comment
Recommended Posts