Tommy Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 (edited) Si cine spunea ca prostia nu doare? ) Uite-i cum se intorc unii cu clone si alte subterfugii bolnave sa si-o ia again and again .. A cui e de fapt frustrarea?Poate ne mai gandim la chestia asta... Pai hai sa ne gandim.. cu ce suntem frustrati? sau era retorica? Edited December 22, 2008 by Tommy Link to comment
VAXXi Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 Io vreau sa vad bemveu'. Link to comment
ileana Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 Io vreau sa-l vad pe sotu'! Link to comment
uskt2005 Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 (edited) Il vezi la PrimaTV la ora 22.00 Edited December 22, 2008 by uskt2005 Link to comment
Zmeul cel rau Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 Huh? Ce e la prima TV la ora aia? Tradati in dragoste? Link to comment
tolin Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 Parca as vedea aici drama aia, Abuz de Soare ! Link to comment
smailmiami Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 @Abramburel: Io mai mult ma amuzam de tipa asta. In orice caz nu sunt frustrat si nici vreunu din ce icare au postat pe topicul ala. Daca ma frustra faptul ca o bezmetica afirma pe un forum ca are BMW, probabil in trafic daca vad 2 X6 ar insemna sa imi trag un glont in cap ? @Desiree: Iti spun eu ce reguli ai incalcat, e simplu. Sectiunea se numeste "Masina mea", nu "Vorbele mele". Topicul ala trebuia sa contina in primul post 3-4 poze. In lipsa acestora trebuia inchis de la postul 2. Asa ca nu te mai agita toata. Faptul ca teoretic esti o domnisoara ma retine de la a-ti raspunde pe masura la faza cu "Tzarani" ... Link to comment
rm.popa Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 Povestea asta e cam pe dos cu papagalul lui Gheorghe... Aceeaşi baltă, aceeaşi piatră, aceiaşi nebuni... Rămâne să ne spună Mircea dacă nu cumva şi "Gheorghe" e acelaşi... Link to comment
tudor2402popescu Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 Dupa stilul de postare pare a fi...LollyPop. Poate ca acum vrea sa ne ia la misto, doar ca s-a impuscat cu propria arma. Link to comment
Salex Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 Voi chiar nu aveti pe ce sa va consumati resursele ? Dupa primele schimburi de replici mi-am zis ... "s-a intors Acadeaua, sa vezi iar show" ... Toata stima pentru colegele de forum, insa fiinta asta nu merita atita atentie. PS: Recunosc cinstit ca am corectat ce scrisesem initial ... Am inlocuit "creatura" cu "fiinta" ! Asta pentru ca m-am gindit ca atita poate, de ce sa i se ceara mai mult ? Link to comment
Abram Burel Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 Eu nu sunt frustraaat! D-ale-as pumni la toate djipanele si icscinciurile! Numai pitipoance si bengosi si clone! Sa-i spargem! Pe ei fratilor! Sa facem misto de ei pana o sa-i punem la punct! Toleranta zero! M-am calmat... Link to comment
Lucian M Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 Trebuie sa imi inchida mie topicul pentru ca o domnisoara a reusit sa-si ia un X5, iar el abia a prins o nubirra leganza sau ce are el? Domnuca, hotaraste-te ce esti: doamna sau domnisoara? Ca daca nici matale nu stii, apai sotul de care vorbesti se poate sa nu fie real. Ca si icscinciu' lu' matale Link to comment
BogdanG Posted December 23, 2008 Share Posted December 23, 2008 Bai da rai sunteti, "individiosilor" Link to comment
Recommended Posts