Jump to content

Chemăm Zăpada?!

EM!L

Recommended Posts

Anu' trecut nu am fost pe minunatele meleaguri olteneşti de sărbători. Când am plecat (cam în perioada asta) nu era strop de zăpadă, iar când m-am întors am găsit nămeţi.

Aşadar şi prin urmare reiterez întrebarea de aici... Organizăm o întâlnire sâmbăta asta (ştiu, e Sf. Ştefan(ia :D ) să chemăm zăpada şi pe aici?

Cu puţin noroc, poate pe 3 va fi ca anul trecut, sau, de ce nu, revenim la tradiţia de joi şi face o întâlnire chiar pe 1 =))

Ştiu că probabil mare parte din ce am scris mai sus nu se va materializa, dar... rămâne de văzut.

Sărbători fericite tuturor şi în caz că nu ne întâlnim, vă urez de acum, un an nou excelent! :)

Din motive de primit suturi in fund de la viata, nu voi aparea o vreme pe la intalniri ca sa nu le stric si altora cheful. Nu va speriati, nu voi ajunge la taiat venele & stuff, ca oricum nu cred ca ar curge sange. :wallbanger: In schimb voi profita de perioada sarbatorilor, care pentru mine si-au pierdut semnificatia, si voi face o cura de alcoolizare pentru ridicarea moralului. :drinkers: Razor, out.

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...