Jump to content

Intalnire De 'anul Vechi'

Recommended Posts

Dupa cum se vede treaba majoritatea membrilor dwcc este ocupata cu uciderea porcului, cu coptul cozonacilor, batutul covoarelor sau spalarea masinilor din aceste cauze lipsa de cvorum este evidenta. Probabil multi dintre voi nu-si mai revin din beatitudine pentru ca avem un prim ministru integru, capabil, hotarat si stapan pe sine, mare amator de jumping fara bungee sau pentru ca Dinamo este pe primul loc dupa un tur de campionat exceptional sau pentru ca pretul barilului de petrol tinde catre 30 de coco ... nici nu am stat sa ma gandesc si deja am identificat o puzderie de motive de bucurie, desi media tipa ca avem o criza mondiala economica fara precedent.

Totusi, la 30 de grade sarbatorile de iarna sunt total diferite, asta in afara faptului ca nu pot sa fiu alaturi de familie si de voi, sunetul colindelor are alta rezonanta datorita presiunii atmosferice scazute care afecteaza tonul si intensitatea vocii - ca sa incerc o explicatie stiintifica a la Safari Hunter, sau datorita faptului ca berea nu se apropie nici pe departe de puritatea unei licori bulgaresti - de care se poate bucura din belsug Free Shpirit, dar si pentru ca suma alocata distractiei este una asemanatoarea cea alocarii achizitionarii unei masini de buget - dupa cum sunt convins ca se gandea Mike.Omega. Un alt motiv ar fi acela ca majoritatea colegilor sunt suporteri ai echipei Steaua, asta spre deosebire de Immortal care dupa ce a fost rapidist, apoi stelist si cfr-ist, acum e nevoit sa tina din nou cu Dinamo (probabil va dati seama de ce :wallbanger: - era la un gol distanta sa fie fan Unirea Urziceni) si nu in ultimul rand pentru ca nu avem nici macar o legatura romtelecom, asta desi MCojo e dincolo de orice cuvinte.

... si cum Scoop a plecat in studentie, andrew vine sau nu vine, Yan incearca sa faca fata kaloburtosilor, Topserii au uitat drumul spre Constanta ...

Una peste alta este Craciunul si vreau sa va transmit tuturor, sarbatori fericite, Craciun Fericit si sa ne intalnim cu bine cat mai repede :drinkers: !

Ho ho ho! Neatza :D

Parca m-as prezenta si eu sambata dar bine ar fi sa se hotarasca cenaclul cand :) Nu mor de frig in parcare o ora ( :mrgreen: ) dar nici sa astept in zadar nu vreau :D

PS: doritori de bere bulgareasca cumva? urmeaza sa le fac o vizita :lavolan:

De pe malul Eufratului, din insorita Mesopotamie, unde am gasit anul asta bilete pentru revelion, va urez tuturor sa fiti sanatosi, multe bucurii in noul an, sa aveti parte de cele mai tari masini, cele mai bune pitipoance, cele mai de firma toale si cele mai de fite gadgeturi precum si un sincer si calduros "La multi ani!"

Sa ne vedem cu bine cat mai curand :drinkers: !

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...