patricke Posted August 16, 2012 Share Posted August 16, 2012 salut, caut de ceva vreme si nu am gasit nici in romania nici prin europa (doar prin china... ) o pereche de faruri clare cu lupe pentru o nubira 2 din 2003 aveti idee pe unde sa caut, are cineva de vanzare asa ceva? mersi frumos Link to comment
Geo_ZGA Posted December 4, 2012 Share Posted December 4, 2012 "Multumesc ca m-ai lamurit Geo_ZGA , app ce xenon m-ai sfatuii sa iau de 5000 k sau de 6000 k cu blaster slim sau normal , bi-xenon sau xenon pe scurta si halogen pe lunga." Ai nevoie de bi-xenon h4 pt faruri, diferenta pt xenon simplu e mult prea mica si nu merita. Daca vrei sa fie 100% utile, fara pretentii la lumina "frumoasa", iti recomand 4300 k sau chiar 3000 k. La 3000 k ai lumina galbuie, 4300 k galbui spre alb, dar mult mai buna pt ochi decat 6000 k de exemplu. Daca vrei sa fie si util, dar sa se vada si lumina alba, "frumoasa", poti pune 5000 k. Eu am 5000 k, e compromisul perfect. Link to comment
FeryGL86 Posted December 4, 2012 Share Posted December 4, 2012 Si eu am cautat foarte mult o pereche de faruri cu lupa pt nubira2,dar din pacate nu am gasit! Asa ca m-am comformat si am facut o modificare farurilor mele pt a putea monta o instalatie xenon si care sa fie si utila. Uite aici http://www.gmclub.ro/forum/index.php/topic/39057-nubira2/. Daca vrei detalii suplimentare trimite un PM. Bafta Link to comment
catagang5t3r Posted December 4, 2012 Share Posted December 4, 2012 "Multumesc ca m-ai lamurit Geo_ZGA , app ce xenon m-ai sfatuii sa iau de 5000 k sau de 6000 k cu blaster slim sau normal , bi-xenon sau xenon pe scurta si halogen pe lunga." Ai nevoie de bi-xenon h4 pt faruri, diferenta pt xenon simplu e mult prea mica si nu merita. Daca vrei sa fie 100% utile, fara pretentii la lumina "frumoasa", iti recomand 4300 k sau chiar 3000 k. La 3000 k ai lumina galbuie, 4300 k galbui spre alb, dar mult mai buna pt ochi decat 6000 k de exemplu. Daca vrei sa fie si util, dar sa se vada si lumina alba, "frumoasa", poti pune 5000 k. Eu am 5000 k, e compromisul perfect. Multumesc mult pentru sfat cred ca am sa pun de 5000 k Link to comment
g3org31 Posted February 15, 2013 Share Posted February 15, 2013 (edited) salut cu o mica problema va deranjez. am pus xenoane in proiectoare de cielo gandinduma ca o sa vad mai bine in jurul masini, dar se pare ca am fost nevoit sa scot caciulita aia de tabla din proiector ca nu incapea becu acum lumina o da inprastiata mai mult in sus sti cineva vreo solutie sau trecem la halogene. Edited February 15, 2013 by g3org31 Link to comment
Geo_ZGA Posted February 18, 2013 Share Posted February 18, 2013 Ai incercat sa le si reglezi? Proiectoarele adica... Link to comment
basarabeanu Posted March 2, 2013 Share Posted March 2, 2013 Nu va ajuta, pentru ca caciulita aia de tabla din proiector indreapta lumina, da fara ea, becul va bate in ochi. Posibil ca becurile nus care trebue. Link to comment
Salex Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 (edited) O pagina de net extrem de interesanta. A se observa intensitatea luminoasa vs. temperatura. Cred ca nu mai este nimic de spus in legatura cu acest subiect . PS: M-am uitat pe la inceputuri si am ajuns la concluzia ca topicul asta a cam luat-o razna ... Edited March 3, 2013 by Salex Link to comment
HARKONNEN Posted September 12, 2013 Share Posted September 12, 2013 Buna ziua,sunt nou pe forum,sper sa fiu primit bine printre voi,am si eu un cielo din 97,multe probleme nu am avut cu masina.Sunt tanar si asta inseamna tuning ,nu vreau neaparat sa bag bani in masina de 1000x mai mult decat ma dat pe ea,vreau ceva simplu si frumos.Ce ma intereseaza mai mult sunt luminile de la bord si ceasurile sa le schimb cu altele si interiorul,usi,scaune,volan,bord(vreau sa stiu daca merita sa vopsesc)si cam tot ce inseamna interior.Exteriorul nu ma prea intereseaza momentan pt ca arata bine,era o masina intretinuta si statea mai tot timpul in garaj. Va multumesc! Link to comment
Salex Posted September 13, 2013 Share Posted September 13, 2013 Salut si bun venit pe forum ! Rugamintea ar fi sa respecti structura forumului si _Regulamentul acestuia. Dupa ce vei parcurge sectiunile si topicurile tehnice sper ca vei fi de acord ca o buna organizare este necesara si utila. Pentru inceput, iti recomand urmatorul topic, cred ca asa ceva te intereseaza. Link to comment
AllegroS Posted September 4, 2017 Share Posted September 4, 2017 Un posesor de Cielo cu xenon pe proiectoare? Doresc sa montez un kit xenon 3000k, dar am inteles ca becul nu ar incapea din cauza "caciulitei" din proiector, cum se da jos aceea caciulita? Stiam ca la faruri se poate da jos doar prin desfacerea sticlei farului.. Link to comment
Geo_ZGA Posted September 5, 2017 Share Posted September 5, 2017 La fel si la proiectoare, incalzit, scos sticla si ai acces. Link to comment
Mircea Posted September 5, 2017 Share Posted September 5, 2017 Un posesor de Cielo cu xenon pe proiectoare? Doresc sa montez un kit xenon 3000k, dar am inteles ca becul nu ar incapea din cauza "caciulitei" din proiector, cum se da jos aceea caciulita? Stiam ca la faruri se poate da jos doar prin desfacerea sticlei farului.. N-ai ce face cu talonul? Link to comment
Recommended Posts