Jump to content

Intâlniri 2009

Recommended Posts

Salutare !!

Nene Laurentiule, vezi ca ticluim de-un gratar, cam in 3 saptamani de-acu' incolo si daca ai placere, matale dar si colegii nostrii de la Galati, o puteti "pune" de o plimbare in zona.

Pana una , alta, poate-mi spui si mie cum naiba fac sa scot comutatorul ala rotativ, care regleaza inaltimea farurilor. Vreau sa vad de ce nu se mai aprinde beculetul si sunt convins ca tu stii cum s-ar scoate.La Tico l-am scos, dar la asta de la Matiz nu m-am priceput. :D

Merci frumos.

Respect !!!

Edited by free_spirit

Pai trebuie sa te asezi cu capul pe pedale, cu picioarele pe scaun, cu o lanterna in gura, si vezi acolo tot ce trebuie. Sau mai astepti pana maine, iti pun o poza la bordul demontat de la Maty, ii schimb zilele astea caloriferul de climatizare, el era sursa pierderilor de antigel.

Pai trebuie sa te asezi cu capul pe pedale, cu picioarele pe scaun, cu o lanterna in gura, si vezi acolo tot ce trebuie. Sau mai astepti pana maine, ...l.

Te iert, in caz ca ai uitat ca fizicu' nu-mi permite miscari de contorsionist. =))

Asa ca astept, pana maine si chiar mai multe zile.

Merci.

Vezi ca Laur asta e bandit te pune sa stai in pozitii de astea ciudate si unde mai pui ca vrea sa stai si cu lanterna in gura, ca sa vezi luminita de la capatul tunelului... :) )

Edited by KumKum

salut baieti...

@ado frumoasa masina... s-o staanaesti sanatos si fara probleme

@care avea posibilitatea de a se juca la computeru de bord d ela un opel astra ? are tata o eroare in bord , o eroare de la airbag... nu a avut accident, ci a carat niste prostii pe locul din fata si cica "zice el " ca s-a apasat pe fire ... se poate vedea ceva daca o bagam pe tester ?

@ nu se face nici o iesire undeva mai departe de Galati in weekendul asta ? ca tare as vrea sa mergem undeva...

Pentru tester la Opel Astra, vorbeste cu ISO, el e taticul lor.

Ai centurile pe fata cu pretensionator (in caz de accident "se trag"?) cumva? Daca da, uita-te te rog sub scaun si gadila putin mufele de pe acolo. E foarte posibil sa fi iesit una din ele si sa dea eroarea din bord.

Noi ce ? Noi stam acasa cu familia nu mergem pe la intilniri ilegale si subversive organizate prin parcuri, pe sub poduri, ... ! :D

L.E. Apropos, azi cine a dat tonul la Internationala ?

Edited by iso