KumKum Posted July 4, 2009 Share Posted July 4, 2009 E bine si asa. Am fost cam putini azi, asta e Link to comment
iso Posted July 4, 2009 Share Posted July 4, 2009 E bine si asa, tot v'au iesit doua perechi ... si un "libero" . Link to comment
naylui Posted July 4, 2009 Author Share Posted July 4, 2009 ar trebui sa schimbam ziua ...pe miercuri sau joi...sambata e cam ocupata ... Naylui, poate imi aduci si mie t-urile ne auzim maine la telefon Link to comment
Yaz Posted July 5, 2009 Share Posted July 5, 2009 Cred ca ma chinui de vreo luna de zile sa ajung si eu si nu reusesc, ma mai primiti cand reusesc sa ajung? ) Link to comment
adostar Posted July 5, 2009 Share Posted July 5, 2009 Ne putem gasi si in timpul saptamanii, miercuri pe la ora 19.00. Hai sa vedem cine-i de acord, ca sa stiu daca mai vin sau nu la intalnirile dwclub GL. Link to comment
Yaz Posted July 5, 2009 Share Posted July 5, 2009 Nu prea imi surade ideea si va spun si de ce, mai degraba o lasam tot in weekend pentru ca in timpul saptamanii lumea munceste si mai are si alta treaba...ex: casa, nevasta, prietena, copil, etc. Eu de exemplu muncesc de la 08:00 pana la 18:00 si sincer ma indoiesc ca voi aveti program mai flexibil sau ca dupa ce scapati de la munca veniti direct la intalnire. In concluzie eu propun 2 variante: 1. O lasam sambata dar mai tarziu sa zicem 14:00, 15:00 etc. 2. O mutam duminica la o ora stabilita de comun acord, stiu ca duminica este pentru alte treburi dar nu cred ca nu gasim o ora, 2 sa ne vedem. Eu de exemplu am absentat de vreo luna incoace din cauza ca muncesc sambata si foarte rar scap mai devreme, atunci cand am reusit sa plec am venit. Ce ziceti? Sau poate aveti alte propuneri, o cale de mijloc gasim sa putem sa venim zic eu. Link to comment
adostar Posted July 5, 2009 Share Posted July 5, 2009 Cui ai mai arde de nevasta/prietena dupa ce vine de la serv. , eu zic ca in timpul saptamanii cam toti suntem prin oras, sambata dupa ora 14...15 multi se pregatesc de masa de prnaz, iar duminica majoritatea pleaca din oras... Link to comment
bogdan13579 Posted July 5, 2009 Share Posted July 5, 2009 Ne putem gasi si in timpul saptamanii, miercuri pe la ora 19.00. Hai sa vedem cine-i de acord, ca sa stiu daca mai vin sau nu la intalnirile dwclub GL. Eu unul sunt total de acord,sambata cam obisnuiesc sa plec din localitate.Si pe urma,dupa o zi de munca,sa stai la un pahar de vorba cu prietenii e ceva placut,relaxant,deci binevenit. Link to comment
naylui Posted July 5, 2009 Author Share Posted July 5, 2009 (edited) Exact ado, in we e prea frumos sa stai acasa...miercuri pe la ora 19.00 mi se pare ideal... Sambata sau duminica merge, dar la un gratarel. Edited July 5, 2009 by naylui Link to comment
KumKum Posted July 5, 2009 Share Posted July 5, 2009 Ori vineri seara, tot asa pe la ora 19.00 ca tot urmeaza sfarsitul de saptamana, ca miercuri sincer nu am nici un chef dupa o zi de munca. Link to comment
nikolas Posted July 6, 2009 Share Posted July 6, 2009 In ultimul imp am lipsit de la intalnire tocmai pentru faptul ca sambata de sambata muncesc (deh inca mai exista conducatori din epoca ceausescu), oricare din variante care le-ati propus dar mai ales cea spusa de kumkum sunt binevenite. Link to comment
rapido83 Posted July 6, 2009 Share Posted July 6, 2009 Votez pentru miercuri sau joi seara...nu de alta dar unii mai pleaca de vineri in plimbari... Link to comment
Yaz Posted July 6, 2009 Share Posted July 6, 2009 Mie imi este indiferent, cand hotarati voi este bine si pentru mine, eu incerc sa ajung daca pot. As opta totusi pentru vineri la ora 19:00. Link to comment
bogudoby2 Posted July 6, 2009 Share Posted July 6, 2009 eu tot pentru duminica as vrea...in timpul saptamanii am alte treburi de facut de obicei Link to comment
adostar Posted July 6, 2009 Share Posted July 6, 2009 Unu vrea miercuri sau joi, altul vineri, altul sambata sau duminica... hotarativa fratilor ! Eu duminica de obicei nu sunt acasa, sambata depinde de situatie, miercuri sau joi in timpul sapt. nu e problema, dupa serv. putina relaxare nu strica , vineri iar e nahspa pt. ca mai sunt care pleaca in weekend cu toate ca mie imi convine si ziua asta...uffff greu tare... Link to comment
naylui Posted July 6, 2009 Author Share Posted July 6, 2009 (edited) Votez pentru miercuri sau joi seara...nu de alta dar unii mai pleaca de vineri in plimbari... mare dreptate ai, subscriu hai sa facem un poll Edited July 6, 2009 by naylui Link to comment
adostar Posted July 6, 2009 Share Posted July 6, 2009 Dupa indelungi convorbiri pe mess urmatoarea intalnire dwclub GL va avea loc in data de 10.07.2009 (vineri) incepand cu orele 19.00 nu 19.30, la aceeasi locatie. Cine poate ajunge este rugat sa-si anunte prezenta. 1. ado 2. ... Link to comment
naylui Posted July 6, 2009 Author Share Posted July 6, 2009 1. ado 2. kumkum 3. naylui ... Link to comment
Yaz Posted July 6, 2009 Share Posted July 6, 2009 1. ado 2. kumkum 3. naylui 4. Yaz ... Link to comment
laurentziu83 Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 Da, vin vineri seara, dar nu prea zic ca e o idee buna. 1 la mana, doar odata la 2 saptamani pot sa vin, altfel sunt la munci, si 2 la mana, de obicei vineri seara mai ies la o bauta cu lumea. Link to comment
KumKum Posted July 10, 2009 Share Posted July 10, 2009 Mai discutam azi cand ne gasim sa vedem cum facem sa fie bine pentru toata lumea. Link to comment
Breath Posted July 10, 2009 Share Posted July 10, 2009 Salutare tuturor! Sa inteleg ca maine nu mai vine nimeni? Era pentru prima oara cand ajungeam si eu... Pacat! Link to comment
Recommended Posts