Jump to content

Intâlniri 2009

Recommended Posts

Imi cer scuze ca nu am mai ajuns azi, a fost o onomastica in familie si a trebuit sa o onorez desi vroiam sa o fentez.

Edited by Yaz

Pai daca vin mai multi azi poate ne hotaram si noi pana la urma in ce zi sa lasam intalnirea asta ca sa poata ajunge mai toata lumea, oricum nu vom putea sa impacam niciodata si capra si varza si lupul... :)

Deci inteleg ca maine pot sa-mi vad de treaba, nu ne mai gasim.

LE Adica azi, sambata.

Sa inteleg ca ramane permanent pentru vineri? Oricum nu se rezolva nimic, parerea mea, apropos de plecarile in we. De exemplu eu daca plec, plec intotdeauna de vineri seara, ca sa prind sambata intreaga acolo unde ma duc. Deci, daca nu pot veni sambata, e clar ca nici vineri nu pot din motivul mentionat.

Edited by Moshu

Nu e batuta in cuie, da nici nu ai cu cine discuta clar la intalniri pentru ca suntem prea putini si nu poti lua o hatarare, exact cum am spus si mai sus, nu vom putea niciodata sa multumim pe toata lumea.

P.S. Da...bag seama ca nu prea ai somn... :)

Edited by KumKum

N-am reusit vinerea asta, poate cealalta, am fost la mare sambata, unde s-a urcat pe mine un tir volvo :) , noroc ca era inghesuiala si mergeam cu 5 la ora :) . M-a zapacit cu roata, oglinda cu semnalizarea. Acu masina e in service, poate mi-o fac pana vineri. Pun si pozele de la "euroncap" volvo 12780 centrimetri cubi/520 CP vs Cielo amarat :)

Da... ce cautai Florine sub capota, ti-a fiert apa , ai? Da... tu Laure, ai gresit drumul?

Edited by naylui