adostar Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Daci cum ramane ? Ne gasim maine la ora 19.00 sau sambata pe la 11.30 ? Link to comment
KumKum Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Facem cum vreti voi numai sa hotaram odata, dar cum am zis de atatea ori, mereu va fi cineva nemultumit asa ca... Eu ajung maine seara pe la 7.00, daca mai vine cineva sa posteze sa nu fac drumul de pomana... Link to comment
laurentziu83 Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 (edited) @Naylui: drumul meu era de la Varlaam catre Brasov si Bran, al lui Kumkum si al lui ISO era catre Voineasa, iar al lui Andrew catre Sighisoara, daca nu ma insel. S-a nimerit sa ne intalnim cu totii la barajul Siriu, fara a avea nimeni in plan vreo intalnire, pur si simplu s-a intamplat. Eu zic sa ramana pe sambata, cum ne-am obisnuit cu totii. Ca fapt divers, nu ajung sambata, pentru ca prestez, si dupa munci directia Navodari, nici nu mai trec pe acasa. LE: numarul de pe perete nu e al lui George, am confundat o cifra , chiar ma miram sa umble George cu vopsea la el. Edited July 30, 2009 by laurentziu83 Link to comment
naylui Posted July 30, 2009 Author Share Posted July 30, 2009 (edited) laurentziu83 said: Eu zic sa ramana pe sambata, cum ne-am obisnuit cu totii.Ca fapt divers, nu ajung sambata, pentru ca prestez, si dupa munci directia Navodari, nici nu mai trec pe acasa. Pai de ce sa fie sambata daca oricum nu poti/pot veni ? Eu propun miercuri sau joi. Vinerea nu e bine. KumKum said: Eu ajung maine seara pe la 7.00 si eu Edited July 30, 2009 by naylui Link to comment
adostar Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Ajung si eu maine la 19.00 si mai vorbim... Link to comment
Moshu Posted August 1, 2009 Share Posted August 1, 2009 (edited) KumKum said: Nu e batuta in cuie, da nici nu ai cu cine discuta clar la intalniri pentru ca suntem prea putini si nu poti lua o hatarare, exact cum am spus si mai sus, nu vom putea niciodata sa multumim pe toata lumea. Florin nu e vorba ca ar trebui sa multumiti pe cineva. Ideea este: de cand va vedeti vineri seara VOI sunteti mai multumiti? Aceasta schimbare va face sa fiti si mai putini, eu fac naveta si e clar ca vineri nu voi veni niciodata. George de la Braila nici atat. Etc. Nu cred ca ziua de vineri a facut sa fiti mai multi. Imi pare sincer rau, chiar imi placea compania voastra... PS cred ca stiu cine a avut ideea asta minunata, dar nu mai conteaza. Edited August 1, 2009 by Moshu Link to comment
naylui Posted August 1, 2009 Author Share Posted August 1, 2009 miercuri sau joi seara, iti convine? Link to comment
KumKum Posted August 1, 2009 Share Posted August 1, 2009 Mie imi e indiferent cand ne gasim, nu conteaza ziua, ma intereseaza sa fim cat mai multi. Link to comment
bogudoby2 Posted August 1, 2009 Share Posted August 1, 2009 (edited) Imi pare rau da eu de obicei vineri seara nu prea ajung ca am alte treburi: bere, etc. Sambata sau duminica era binevenita. Florin, la Braila e duminica? ))) ... la Cielo club? Edited August 1, 2009 by bogudoby2 Link to comment
Moshu Posted August 1, 2009 Share Posted August 1, 2009 naylui said: miercuri sau joi seara, iti convine? Iulian, nu e vorba daca imi convine ci daca POT. Facand naveta nu am cum in timpul saptamanii. Dar nici nu am pretentia sa se intalneasca lumea dupa programul meu. Doar ca am vrut sa stiti de ce nu vin. Toate bune. Link to comment
adostar Posted August 1, 2009 Share Posted August 1, 2009 Domnilor, ca sa nu mai fie discutii intalnirea se va tine asa cum a-ti fost obisnuiti, SAMBATA incepand cu ora 11.00, aceeasi locatie "Restaurantul Ambasador" PUNCT Link to comment
bogudoby2 Posted August 2, 2009 Share Posted August 2, 2009 Mie imi convine sambata de minune Link to comment
iso Posted August 2, 2009 Share Posted August 2, 2009 ... eu m'am obisnuit sa fie simbata intilnirea, asa ca "merg" pe simbata in continuare. Link to comment
Yaz Posted August 3, 2009 Share Posted August 3, 2009 Sambata este ok si pentru mine doar ca am sa vin in functie de cum scap de la munca avand in vedere ca sambata am program scurt. Link to comment
laurentziu83 Posted August 3, 2009 Share Posted August 3, 2009 Eu nu prea vin acuma, ca-i vara si nu prea am zile de concediu, si imi folosesc week-end-urile, dar altfel cam eram prezent in fiecare sambata. Iar vinerea nu m-am simtit prea in largul meu la camasa... Link to comment
adostar Posted August 3, 2009 Share Posted August 3, 2009 Asta e...doar n-o sa pleci in fiecare sambata, mai zici ca platesc prost aia de la aspan Link to comment
raven84 Posted August 3, 2009 Share Posted August 3, 2009 Norocu' vostru eu nu reusesc sa ajung niciodata si acum de cand mi-am mai tras cv ocupatie de week-end, chiar ca nu mai am cand...desi... > ...cine stie. Link to comment
KumKum Posted August 7, 2009 Share Posted August 7, 2009 Ajung si eu dar nu cred ca voi putea sa stau asa mult, dar mai vedem. Link to comment
Yaz Posted August 7, 2009 Share Posted August 7, 2009 Sunt la munca ca in fiecare sambata dar daca scap in timp util ajung si eu. Link to comment
KumKum Posted August 14, 2009 Share Posted August 14, 2009 Maine care apare? Eu ajung ca de obicei pe la 11.30. Link to comment
Recommended Posts