Jump to content

Intâlniri 2009

Recommended Posts

Facem cum vreti voi numai sa hotaram odata, dar cum am zis de atatea ori, mereu va fi cineva nemultumit asa ca...

Eu ajung maine seara pe la 7.00, daca mai vine cineva sa posteze sa nu fac drumul de pomana...

@Naylui: drumul meu era de la Varlaam catre Brasov si Bran, al lui Kumkum si al lui ISO era catre Voineasa, iar al lui Andrew catre Sighisoara, daca nu ma insel.

S-a nimerit sa ne intalnim cu totii la barajul Siriu, fara a avea nimeni in plan vreo intalnire, pur si simplu s-a intamplat.

Eu zic sa ramana pe sambata, cum ne-am obisnuit cu totii.

Ca fapt divers, nu ajung sambata, pentru ca prestez, si dupa munci directia Navodari, nici nu mai trec pe acasa.

LE: numarul de pe perete nu e al lui George, am confundat o cifra :( , chiar ma miram sa umble George cu vopsea la el.

Edited by laurentziu83
  laurentziu83 said:
Eu zic sa ramana pe sambata, cum ne-am obisnuit cu totii.

Ca fapt divers, nu ajung sambata, pentru ca prestez, si dupa munci directia Navodari, nici nu mai trec pe acasa.

Pai de ce sa fie sambata daca oricum nu poti/pot veni ? Eu propun miercuri sau joi. Vinerea nu e bine.

KumKum said:
Eu ajung maine seara pe la 7.00

si eu

Edited by naylui
  KumKum said:
Nu e batuta in cuie, da nici nu ai cu cine discuta clar la intalniri pentru ca suntem prea putini si nu poti lua o hatarare, exact cum am spus si mai sus, nu vom putea niciodata sa multumim pe toata lumea.

Florin nu e vorba ca ar trebui sa multumiti pe cineva.

Ideea este: de cand va vedeti vineri seara VOI sunteti mai multumiti?

Aceasta schimbare va face sa fiti si mai putini, eu fac naveta si e clar ca vineri nu voi veni niciodata.

George de la Braila nici atat. Etc.

Nu cred ca ziua de vineri a facut sa fiti mai multi.

Imi pare sincer rau, chiar imi placea compania voastra...

PS cred ca stiu cine a avut ideea asta minunata, dar nu mai conteaza.

Edited by Moshu

Imi pare rau da eu de obicei vineri seara nu prea ajung ca am alte treburi: bere, etc. Sambata sau duminica era binevenita.

Florin, la Braila e duminica? :) ))) ... la Cielo club?

Edited by bogudoby2
  naylui said:
miercuri sau joi seara, iti convine? :P

Iulian, nu e vorba daca imi convine ci daca POT. Facand naveta nu am cum in timpul saptamanii.

Dar nici nu am pretentia sa se intalneasca lumea dupa programul meu. Doar ca am vrut sa stiti de ce nu vin.

Toate bune.