Jump to content

Intâlniri 2009

Recommended Posts

P.S. Yaz, da ce cauti tata acolo, ce ai patit? :o

O problema la mana care ma seaca de mai demult si deznodamantul a fost operatia, dar am scapat in sfarsit si nu ma mai plang de dureri de acum incolo. :)

Prezent si eu maine ca nu v-am mai vazut de vreo 2 saptamani, maine se anunta intre 18-20 de grade asa ca hai sa facem cartile ce atatea indoieli. :)

Edited by Yaz

Daca vrem sa facem o treaba si sa si iasa hai sa ne gasim mai dimineata in jur de 10:00, pentru ca pana ne adunam, pana ne hotaram, etc trece timpul si se intarzie mult. Eu personal propun sa ne gasim la ora 10:00, 10:15 in parcare la Metro fix unde intorc autobuzele, sa nu stam sa ne cautam prin toata parcarea avand in vedere ca este sambata si o sa fie aglomeratie.

ora 10:00, 10:15 in parcare la Metro fix unde intorc autobuzele...

Eu nu merg cu autobuzele, asa ca nu stiu unde intorc

Deci ramane stabilita ora 11.00 in parcare la Metro(ne gasim noi ce naiba) cu tot ce trebuie pentru gratar, carbuni daca mai are cineva, daca nu luam de acolo.

Ramane asa DA? :thumbl:

P.S. Si pentru vitezomani, am auzit ca ar fi montat o camera prin zona, nu stiu exact unde.

Ce stalp bre? Ce ai cu masina?

Au pus stalp pe dreapta, pentru camera fixa cum te duci spre Vanatori, cam dupa intersectia cu drumul spre Sat Costi. Camera ce va fi montata acolo ii va lua pe cei ce ies din oras. Momentan e doar stalpul cu un fund de sticla de plastic infipt sus, sa nu-i ploua in gat. Nu pot decat sa doresc sa fie vandalizat de vreo caruta plina cu tigani.

Mie oricum imi trebuie un spoiler nou la masina pana termin leasingul, in iunie, intrucat voi renunta atunci la casco, si ma gandeam sa fac si un bine comunitatii. > :)

Am avut bafta si vremea a fost extraordinara, la fel ne-am simtit si noi. Gratare, mici udati din plin si ...in sfarsit foootballlll, care ne-a cam iesit pe nas dupa atata timp de frecat menta si unde mai pui ca am jucat dupa ce am mancat, eram toti cu burtile pline, dar...a fost frumos. Sincer cred ca ar trebui sa jucam mai des daca nu vrem sa murim pe teren in urma efortului. :)

Cateva poze...

post-4967-1238858973_thumb.jpg

post-4967-1238859039_thumb.jpg

post-4967-1238859061_thumb.jpg

post-4967-1238859132_thumb.jpg

post-4967-1238859166_thumb.jpg

Baieti, sa va fie de bine! Eu il sunasem pe Laur sa-l intreb de presiunea in pneuri la un megane, cand colo- voi chefuiati cu mici si alte alea... O trimit si eu pe Oana la magazin sa ia niste mici, ca mi-ati facut pofta.

Noroc si sa o tineti tot asa!