V.A Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 Cumpar motor Tico, de preferat non-euro, eventul de pe auto avariat. Ofer 6-700 ron. Tel 0757.543.943 Link to comment
tzunoi_tzu Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 vezi ca era - acum vreo saptamina...nu mai stiu recent - in intersectie la tricodava, vis-a-vis de billa - cred ca 1 mai cu drumul taberei un tico infipt intr-un stilp..dar motorul cred ca nu era atins. Poate reusesti sa iei legatura cu posesorul tico-ului. Link to comment
AZH Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 De ce nu incerci la dezmembrari? Link to comment
V.A Posted January 16, 2009 Author Share Posted January 16, 2009 Multumesc pentru informatia cu cel de la Tricodava, maine merg pe acolo... Am incercat si la dezmembrari dar din pacate fara succes; toti la care amincercat deabea ce le vandusera... sau nu aveau acte. Eu vreau sa merg la RAR si sa trec noul motor in acte, altfel mi se va infunda la ITP... si atunci nu vreau sa ajung la Politie cu declaratii, etc... teoretic poate fi furat (sau luat de pe o masina furata). Link to comment
tarzy Posted January 17, 2009 Share Posted January 17, 2009 nu ai nevoie musai de acte la RAR Merge si cu o declaratie notariala in care juri pe rosu pe propria raspundere ca ai cumparat motorul din targ. Te mai costa insa si declaratia in fctie de notar cam 100 Roni Bafta Link to comment
Recommended Posts