mike.omega Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 Hai ca n-am mai baut un frappe de nu mai stiu cand Eu sunt prezent incepand cu ora 18:00 "> PS: Free Spirit, ai trecut pe langa masinuta mea si n-ai observat-o Link to comment
paul_marines Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 Deja vad ca ne trebuie rezervare!! Link to comment
andrew Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 Io inca nu stiu sigur. Da' ca de obicei, fac ce pot ca s-ajung. Link to comment
ing3r Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 Eu nu pot sa vin ca sunt de munca Link to comment
mike.omega Posted January 7, 2009 Author Share Posted January 7, 2009 Domne, da nu va inghesuiti chiar asa! parcarea e destula pentru toti! PS: poze din Bulgaria Link to comment
free_spirit Posted January 9, 2009 Share Posted January 9, 2009 Salutare !! Din ciclul " Ups, I did it again!!!! ", va prezint un nou episod despre fauna din zona Dobrogei. Cum banuiesc ca nu este foarte greu sa va prinde-ti, aseara, am plesnit cu 110 km/h o ...vulpe, intre Tuzla si Costinesti. Am spart tot ce se putea sparge cu ocazi asta, adica, bara, condesorul de la AC si radiatorul. Si asta doar ce s-a vazut la prima vedere.Daca o mai fi si altceva..."norocul" meu ("> . Am dus-o deja la service si mi-au promis ca o rezolva ( sper), ca am nevoie de masina ca de aer. Si daca se rezolva cazul, asta inseamna ca vin sa impartasim impresii, maine, la un frappe. Pana atunci, va doresc sa nu aveti parte de "suprize" de genul asta la inceput de an. Respect. Link to comment
mike.omega Posted January 9, 2009 Author Share Posted January 9, 2009 Si vulpea? o friptura, niste manusi? Reparatie usoara! Link to comment
andrew Posted January 9, 2009 Share Posted January 9, 2009 Pana atunci, va doresc sa nu aveti parte de "suprize" de genul asta la inceput de an. Da' mai pe la sfarsit de an e ok sa avem astfel de surprize? Link to comment
free_spirit Posted January 9, 2009 Share Posted January 9, 2009 Salutare !!! Si..., evident, episodul doi, cu titlul, "Baga mana-n buzunaaaaaarr !!! " ) Si...am dat; 2213.78 Ron,cu factura si cu bon fiscal ) Ras, tuns frezat, la comanda, in aceeasi zi. Eheeee, dai un ban da' stai in fata, nene !!! Vorba cantecului " Am bani de dat, am datorii la stat" ) Respect !!! @ Andrew - Nu nene, Doamne fereste, e de porc in tot anul sa faci din astea de care am facut eu. Si apropo's de porc, pe 3 ianuarie, de ziua mea chiar, era sa lovesc un mistret, asa ca atunci cand mai traversati oarece paduri, luati aminte si mereti un pic mai incet. Daca la vulpe am platit atat, la mistret, cred ca dadeam masina la REMAT. Link to comment
andrew Posted January 9, 2009 Share Posted January 9, 2009 (edited) Shpirite, pare rau s-aud de-asa necaz. Da' nu pot sa nu remarc ca ar trebui sa umbli mai tot timpu cu ceva gratar in portbagaj . Si-un bulls-eye pe capota Se pare ca nu-i animal suficient de rapid prin padurile romaniei cat sa scape de "the most agressive driver in the city". Ne vedem maine la frappe. Edited January 9, 2009 by andrew Link to comment
Immortal Posted January 10, 2009 Share Posted January 10, 2009 [...] atunci cand mai traversati oarece paduri, luati aminte si mereti un pic mai incet [..] Asta in ideea ca treci tu, nu? Glumesc, tu fa matizelu' ca nou... Link to comment
paul_marines Posted January 10, 2009 Share Posted January 10, 2009 (edited) Salutare !!! Si..., evident, episodul doi, cu titlul, "Baga mana-n buzunaaaaaarr !!! Ras, tuns frezat, la comanda, in aceeasi zi. Si zi mataluta asa, ne mai vedem deseara? Sau faci leasing financiar pentru un frappe? Vorba unui poem din copilarie: Cu Matizul pe sosele alergam si paduri cutreiam si treieram si treieram. Vezi ca la astfel de incidente trebuie notificat si AGVPS-ul sa recupereze blana vulpii Edited January 10, 2009 by safari hunter Link to comment
mike.omega Posted January 10, 2009 Author Share Posted January 10, 2009 Cu parere de rau va anunt ca nu mai pot ajunge la intalnire. Trebuie sa ajung in alta parte, facem breinshtorming pentru proiectele de la facultate Link to comment
paul_marines Posted January 10, 2009 Share Posted January 10, 2009 Fuse si se petrecu in rutina cu care ne-am obsnuit. Pentru posteritate enumeram pe Dreamlik-ea, Immortal, Andrew, Yanlepantrec, Renatremo, MCojo si subsemnatul. Pentru cei care nu ati mai vazut Kalosul de vanatoare de anul trecut, va incredintez ca este bine si functional, la el in garaj. Acum Matizelul e la moda Link to comment
andrew Posted January 11, 2009 Share Posted January 11, 2009 Salutari lui Renatremo, pe care nu am apucat sa il vad pe anul asta. Link to comment
MCojo Posted January 11, 2009 Share Posted January 11, 2009 Mda, si tot cu masinile murdare v-am gasit... Link to comment
Immortal Posted January 11, 2009 Share Posted January 11, 2009 No cum iti permiti sa pui poza de saptamana trecuta?! A mea e MAI murdara! Link to comment
andrew Posted January 11, 2009 Share Posted January 11, 2009 Mai Mihaita, induci lumea in eroare. Si eu care chiar ma laudam ca ieri mi-am spalat masina. Link to comment
paul_marines Posted January 11, 2009 Share Posted January 11, 2009 (edited) Si eu care chiar ma laudam ca ieri mi-am spalat masina. Din fericire, la lumina intunericimii din zona toate masinile pareau chiar si ceruite de cadourile ciorilor din copaci. Unele dintre ele chiar bine constipate Edited January 11, 2009 by safari hunter Link to comment
MCojo Posted January 11, 2009 Share Posted January 11, 2009 Cine s-a prins trebuie sa dea o bere! Deja sunt 2 ... Alti doritori?!! Poate se strang destui ca sa ajungem la Link to comment
ing3r Posted January 11, 2009 Share Posted January 11, 2009 Uou...Cum era sapt trecuta e pantaloni scurti...Acum e jale! Link to comment
paul_marines Posted January 11, 2009 Share Posted January 11, 2009 Si in principiu Ing3r vrei sa te referi la... MCojo as bea si eu o dusca din clondirul cela de Macallan, dar cine si cu ce ocazie sa faca oficiul de gazda? Link to comment
ing3r Posted January 11, 2009 Share Posted January 11, 2009 Ma refeream, bineinteles, la masina mea din poza ! La altele nu ma bag Link to comment
Recommended Posts