Jump to content

Intalnire Dwc Ct 10.01.2009

Recommended Posts

... aseara, am plesnit cu 110 km/h o ...vulpe, intre Tuzla si Costinesti... Am dus-o deja la service si mi-au promis ca o rezolva ( sper)........

Pe mine chia ma intereseaza cum au rezolvat-o? Ea ce a zis, mai face?

.... pe 3 ianuarie, de ziua mea chiar, era sa lovesc un mistret, asa ca atunci cand mai traversati oarece paduri, luati aminte si mereti un pic mai incet...

Bre, eu zic sa nu te mai duci la vanatoare cu matizu sau cei de la AGVP sa puna semne pentru animale: Atentie trec matizuri!

Eu unul am actionat in consecinta :lavolan: :

post-2220-1231746624_thumb.jpg

Am si eu o rugaminte, sa deschida cineva topicul pentru intalnirea de saptamana asta, prezenta mea este la fel de incerta si nu se cuvine sa-l deschid eu :rolleyes:

In rest... l-am vazut pe Andrew mai alaltaieri in rondul de la intrarea in "Cartierul Rezidential Ovidiu", salutam! :lavolan:

Salutare !!

@ Safari & Dreamlike - Bine de tot observatiile :) ). Ma gandeam serios la achizitionarea unui "bullbar", ca nu se stie niciodata peste ce mai dau. Nu??! :) )

Am rezolvat frumos problema si Matizake merge bine. In plus, fata de ce credeam eu ca o sa fie de reparat, mi-au descoperit si

ventilatorul spart, asa ca l-au schimbat si pe ala.

Cat despre intalnirea de saptamana trecuta,am ratat-o, pentru ca m-am razbunat pe un mare bidon cu vin de butuc, de la Greci. :D

Sper sa n-o mai ratez si saptamana asta.

Respect !!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...