VAXXi Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 Tinand cont ca unii dintre noi au ratat concertul Iron Maiden din Romania, si Serbia e aproape, NFS si subsemnatul vor trage o excursie in jurul datei de 10 februarie pana la Belgrad, sa vada concertul. Tinand cont ca e marti, probabil vom pleca sambata-duminica... si ne intoarcem in jur de miercuri seara (desigur, NFS habare n-are ce planuri marete fac eu aici, asa ca se vor mai schimba probabil :mrgreen . Cine mai doreste, cine mai pofteste, este binevenit sa completeze coloana Link to comment
NFS Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 Tre' sa vad cum fac sa nu-l ratez si p-asta! Simbata-duminica? Nu ma gandisem chiar la un sejur... da' tre sa recunosc ca nu suna rau! Stiu niste carciumi prin Belgrad, de moare lumea! Deci eu o sa incerc sa iau legatura cu ceva prieteni sirbi care si-or mai aminti de mine... si sa incerc sa-i fac sa-mi cumpere bilete. Nu de alta, da' mi-e sa nu stam doar sa tragem cu urechea! Dar pt asta ar trebui sa stiu cam citi mergem. Nu mai stiu, mai trebe viza pt Serbia? Link to comment
VAXXi Posted January 6, 2009 Author Share Posted January 6, 2009 Pai de ce nu ? e fara viza, Cetăţenii români nu au nevoie de viză pentru a călători in Republica Serbia pentru perioade de şedere de maximum 90 zile. Link to comment
NFS Posted January 20, 2009 Share Posted January 20, 2009 Vad ca nu se mai inscrie nimeni. Demarez operatiunea Poručite karte Operatiune incheiata cu succes. Link to comment
scorpion Posted January 20, 2009 Share Posted January 20, 2009 Nu va trebuie nici vigneta pentru Serbia , Cartea Verde e buna cea de la asigurarea RCA , doar autostrada se plateste in Serbia . Link to comment
NFS Posted February 9, 2009 Share Posted February 9, 2009 Salutari din Belgrad de la NFS si VAXXi! ARE YOU REAAAADYYYY TOOOO ROOOOOOCK ?!?! Link to comment
Recommended Posts