2007catch Posted February 2, 2010 Share Posted February 2, 2010 Am patit-o si eu in 19.01.2010.In drum spre servici , am observat ca nu prea mai da caldura si acul de la temperatura sta cu 2mm peste linia de mijloc.M-am gindit ca e ceva legat de antigel.Cind am ajuns la servici m-am uitat sub capota si am observat lipsa totala a antigelului din vas.Am sunat la reprezentanta si le-am spus cele constatate iar dupa ce au vorbit cu mine de parca m-au cistigat la loz in plic au zis ca sa le duc masina , ca nu-i treba lor sa o aduca . Am sunat la nr. Apelabil din Romania care e dat in carnetul de Eurogarantie , a raspuns o voce feminina , i-am explicat si ei cum sta traba si ca nu vreau sa platesc nimic iar ea a spus ca ma va contacta in cel mai scurt timp pentru a rezolva problema.La aproximativ 10min m-a sunat un tip cu platforma ca sa-i dau coordonatele. In 22.01.2010 m-au chemat dupa masina.Le-am spus ca merg in 23 si ca pina atunci sa mai rezolve o problema cu bieleta de la bara de stabilizare si alta legata de AC.Am fost in 23 dupa masina dar datoita aminarilor o sa-mi rezolv singur problema cu AC (e mai ieftin). Link to comment
Recommended Posts