Englishman Posted June 16, 2010 Share Posted June 16, 2010 Eu o privesc ca pe ceea ce e, o mica bijuterie a inginerilor japanezi O mostra a ingeniozitatii confirmata intr-o precizie a executiei, pe care eu am imbunatatit-o la unele capitole. Dar nu o pot plasa intr-un plan uman, pentru mine un om e total altceva Am incercat sa-l trag de limba odata pe Tommy sa imi spuna si mie in ce constau modificarile la masina sa, dar se tine tare, NIMIC nu rasufla. Link to comment
Tommy Posted June 16, 2010 Share Posted June 16, 2010 (edited) Nimic spectaculos, am facut doar mici imbunatatiri de dinamica, frane, suspensii, roti pentru a fi mai aproape de stilul meu de a conduce. Edited June 16, 2010 by Tommy 1 Link to comment
Wolfman Posted June 16, 2010 Share Posted June 16, 2010 Eu o privesc exact ca pe o nevasta (am grija de ea ca si cum ar fi nepretuita si o "calc" ca si cum ar costa doi centi). Link to comment
Englishman Posted June 16, 2010 Share Posted June 16, 2010 (edited) @Tommy: As da orice sa vad doua - trei poze cu machineta ta ( stiu ca nu vei pune vreodata pe forum, dar ...am o adresa de mail foarte discreta :thumbl Si te rog io, nu mai minimaliza modificarile alea, cand spui de frane, suspensii si roti deja e MULT. Edited June 16, 2010 by Englishman Link to comment
Wolfman Posted June 16, 2010 Share Posted June 16, 2010 Tommy a venit cu Coyota la intalnirea de la Bicaz din 2008, ti-era aproape s-o vezi live! Au fost si ceva drive-test-uri atunci pana la Potoci. Link to comment
Englishman Posted June 16, 2010 Share Posted June 16, 2010 (edited) Asa, asa- pune sare pe rana.... Edited June 16, 2010 by Englishman Link to comment
ileana Posted June 16, 2010 Share Posted June 16, 2010 Ptr mine Ghitza, e amantul perfect. Cand am nevoie de el, stiu ca ma asteapta suspus la portitza. Cand il spal, face spume de fericire. Cand il calc, zvacneste sub mine. Cand vreau sa stea, se gandeste intai la protectia mea. Nu mananca si nu bea mult, stie ce am in portofel. Noaptea, ochii lui sunt ochii mei. Cand sunt cu el, lumea e la picioarele noatre. 2 Link to comment
andreiorga Posted June 17, 2010 Share Posted June 17, 2010 Cea mai frumoasa poveste de dragoste ! E bine ca va intelegeti impreuna si ca nu va certati. Cred ca nu face mofturi la "mancare", nu? La ce restaurant ii place? OMV? Petrom? 1 Link to comment
ileana Posted June 17, 2010 Share Posted June 17, 2010 De cand s-a nascut, numai Petrom, Top sau Nordic. Link to comment
Ami Posted June 17, 2010 Share Posted June 17, 2010 (edited) Imi iubesc Matizuca. Suntem mai tot timpul impreuna si ne ajutam reciproc. Uneori vorbesc cu ea. Slava Cerului, e respectuasa si nu imi si raspunde... Edited June 17, 2010 by Ami Link to comment
mr_ Posted June 17, 2010 Share Posted June 17, 2010 @Ileana Termina cu prostiile, nu ca n-as fi de acord cu tine, din contra... tocmai faptul ca sunt de acord ma face sa cred ca incep sa sa devin bicurios... Link to comment
DGT Posted June 18, 2010 Share Posted June 18, 2010 fftopic: Bicurios? Adica curios de doua ori?De ce ? De amantul Ilenei? Link to comment
mr_ Posted June 20, 2010 Share Posted June 20, 2010 Pai nu ti se pare.. curios... sa avem acelasi amant? Ba mai mult, al meu e si negru pe deasupra si dopat cu steroizi 1 Link to comment
Zmeul cel rau Posted June 20, 2010 Share Posted June 20, 2010 Cred ca pe ala l-ar fi vrea mai degraba Ileana. 1 Link to comment
ileana Posted June 20, 2010 Share Posted June 20, 2010 Imi pare rau, toti amantii mei au fost si sunt galbejiti, mici si jucausi Steroizi nu ii trebuie inca, e tinerel si-mi face inca faţă. 1 Link to comment
Yaz Posted June 20, 2010 Share Posted June 20, 2010 La Matiz a fost mai mult pasiune, a fost masina "cheala" si a trebuit sa ii aduc in permanenta upgrade-uri. La masina actuala totul se rezuma la placere, are tot ce ii trebuie desi mi-am pastrat instinctul de bibilit la ea mai mereu in functie de timpul liber. Link to comment
BogdanG Posted June 29, 2010 Share Posted June 29, 2010 Din pacate eu nu prea am timp de bibilit, in schimb imi face mare placere sa le fac bucati si sa le asamblez la loc, mai ales partea electrica . Din punctul meu de vedere sunt obiecte de studiu Link to comment
Yaz Posted June 30, 2010 Share Posted June 30, 2010 in schimb imi face mare placere sa le fac bucati si sa le asamblez la loc. Foarte ciudat, eu stiam ca exista LEGO pentru asa ceva. Link to comment
Recommended Posts