Jump to content

Cum Va Priviti Masina?

fry

Recommended Posts

Eu o privesc ca pe ceea ce e, o mica bijuterie a inginerilor japanezi :)

O mostra a ingeniozitatii confirmata intr-o precizie a executiei, pe care eu am imbunatatit-o la unele capitole.

Dar nu o pot plasa intr-un plan uman, pentru mine un om e total altceva :)

Am incercat sa-l trag de limba odata pe Tommy sa imi spuna si mie in ce constau modificarile la masina sa, dar se tine tare, NIMIC nu rasufla. :wallbanger:

Nimic spectaculos, am facut doar mici imbunatatiri de dinamica, frane, suspensii, roti pentru a fi mai aproape de stilul meu de a conduce.

Edited by Tommy
  • Like 1

@Tommy: As da orice sa vad doua - trei poze cu machineta ta ( stiu ca nu vei pune vreodata pe forum, dar ...am o adresa de mail foarte discreta :thumbl :)

Si te rog io, nu mai minimaliza modificarile alea, cand spui de frane, suspensii si roti deja e MULT. ;)

Edited by Englishman

Ptr mine Ghitza, e amantul perfect. Cand am nevoie de el, stiu ca ma asteapta suspus la portitza. Cand il spal, face spume de fericire. Cand il calc, zvacneste sub mine. Cand vreau sa stea, se gandeste intai la protectia mea. Nu mananca si nu bea mult, stie ce am in portofel. Noaptea, ochii lui sunt ochii mei.

Cand sunt cu el, lumea e la picioarele noatre. :redface:

• Like 2

Imi iubesc Matizuca. Suntem mai tot timpul impreuna si ne ajutam reciproc. Uneori vorbesc cu ea. Slava Cerului, e respectuasa si nu imi si raspunde...

Edited by Ami

La Matiz a fost mai mult pasiune, a fost masina "cheala" si a trebuit sa ii aduc in permanenta upgrade-uri. :)

La masina actuala totul se rezuma la placere, are tot ce ii trebuie desi mi-am pastrat instinctul de bibilit la ea mai mereu in functie de timpul liber.

• 2 weeks later...

Din pacate eu nu prea am timp de bibilit, in schimb imi face mare placere sa le fac bucati si sa le asamblez la loc, mai ales partea electrica .

Din punctul meu de vedere sunt obiecte de studiu :D