darky Posted January 11, 2009 Share Posted January 11, 2009 (edited) Se dau urmatoarele: Acum ceva timp (2 ani) am avut un contract cu o firma de internet de cartier -Synco- care s-au certat cu administratorul etc ... si au disparut din zona mea. Eu am fost atunci si am facut o cerere de reziliere. Astazi am primit o factura prin posta de la ei ca as avea de plata iunie 2008 - decembrie 2008 - 224lei. Am incercat sa vorbesc cu ei dar chiar nu ai cu cine sa te intelegi. Drept urmare ce pot face ca sa intelega si ei ca sunt batuti in cap??? Am zis ca maine o sa trimit la OPC copie dupa contract , nr de cerere de reziliere si factura asta. Alt ceva ce as mai putea fac. P.S. Plus ca la un moment dat am venit si au taiat toate cablurile. Edited January 11, 2009 by darky Link to comment
robertinoo Posted January 11, 2009 Share Posted January 11, 2009 Iti bati capul degeaba. Daca au dreptate te dau in judecata. Daca nu, nu. Asa ca stai linistit. Link to comment
darky Posted January 11, 2009 Author Share Posted January 11, 2009 Pai eu chiar ii invit sa ma dea in judecata ... Da vreau sa termin cumva mai repede Link to comment
NFS Posted January 12, 2009 Share Posted January 12, 2009 P.S. Plus ca la un moment dat am venit si au taiat toate cablurile. Asta cum vine? Link to comment
Ami Posted January 12, 2009 Share Posted January 12, 2009 Asa cum prezinti tu lucrurile, n-au sanse sa te faca. Dar nimeni nu poate sa garanteze ca se va termina repede. In tara asta nimic nu se termina repede ( sau ma rog, aproape nimic!) Link to comment
Tommy Posted January 12, 2009 Share Posted January 12, 2009 Eu am auzit ca unele lucruri e bine ca nu se termina repede Link to comment
Cumnatu Posted January 12, 2009 Share Posted January 12, 2009 Toti ISpistii mai mici sau mai mari , atata timp cat nu ai act semnat de reziliere factureaza automat in continuare. Daca nu ai beneficiat de servicii si ce ai scris mai sus e real, relax, nu iti bate capul, n-au ce sa iti faca. Link to comment
darky Posted January 12, 2009 Author Share Posted January 12, 2009 @nfs - adica au urcat pe bloc si au taiat toate cablurile de net "P.S. Plus ca la un moment dat am venit si au taiat toate cablurile." scz :"> nu am ci au ) Ca urmare stau si vad ce mai fac oricum am trimis o copie la OPC sa vad ce fac aia. Link to comment
Recommended Posts