bafryan Posted January 12, 2009 Share Posted January 12, 2009 Bai fratilor cei din Craiova in general,sau care sunt posesori de auto daewoo hai sa facem si noi niste intalniri cel putin lunare dak nu saptamanale sa mai vb una alta de masinile noastre ca rad loganistii de noi ca au cazut cielo,espero pana mea.Eu am un Cielo GLE si un Logan si ma mai intalnesc si cu loganistii si le explic ca daewoo este inca la putere dar ei cica s-a terminat cu daewoo.hai sa facem si noi ceva asa sa nu mai vb lumea de noi cine poate si vrea sa dea un semn de viata daca mai e cineva care tine la masina lui Link to comment
EM!L Posted January 12, 2009 Share Posted January 12, 2009 Si le facem "în deplasare"? Link to comment
Alex.T Posted January 12, 2009 Share Posted January 12, 2009 Ca sa-i ofticati pe "loganisti". ) Voi nu aveti nevoie sa faceti intalnirile in orasul de resedinta. Le puteti face la mare oricand. Link to comment
ileana Posted January 12, 2009 Share Posted January 12, 2009 Fratele meu din Craiova, in particular, ia uite aici ditamai sectiunea dedicata intalnirii oltenilor. Link to comment
Recommended Posts