Jump to content

Modele Noi La Romania

hitman

Recommended Posts

Designeri platiti in rate si treaba de 2 bani. In afara de insignia si infiniti care arata cat de cat ok, restu sunt fucking ugly.

Apropos: cei de la toyota considera ca fac concurenta fiatului 500 cu dracovenia aia chinezeaasca si urata cu spume?

Mai reusit decat Corsa? > :)

post-5484-1232007140_thumb.jpg

Jazz... Ce aduce nou. Puţin aici, ceva-ceva acolo, nimic radical, insuficient pentru a atrage noi fani.

Yeah, right.

Ce sa faci bre` daca n-au cotizat si zgarcitii astia de la Honda cu ceva la baieti..

Edited by closchkutza

Aia nu e kia soul aia e kia Haunted. E desenata de un designer disponibilizat de la aro :D .

Cat despre toyota low iq, nu vad cine ar da atatia bani pe o masina atat de mica si de urata. Concureaza doar cu sine insusi. Cine cumpara un 500 o cumpara pentru ca e frumoasa, trendy, fancy cool, e un benchmark in clasa sa etc, nimeni dintre acesti clienti nu isi vor lua un lowiq (care nu stiu de ce dracu e mai scump decat aygo...).

Mie Insignia mi se pare ca arata beton. Chiar ca a taiat orice legatura de design cu Vectra ... Destul de rar vezi generatii atata de diferite ... si logic, imi place si Cruze-ul ...

Edited by smailmiami

Cele din lista, nu prea sunt pentru orice buzunar.

~13000 euro, pentru o masina de clasa mini?

De ce nu inteleg constructorii sa faca masini mai simple, si mai ieftine?

Cred ca tot "vechiul" Fiat Panda ramane cea mai buna masina de oras.

... De ce nu inteleg constructorii sa faca masini mai simple, si mai ieftine?

- pentru ca ei nu produc pentru tarile sarace;

- pentru ca sunt responsabili si atunci cand consuma resurse vin si cu o valoare adaugata mare;

- autovehiculele vor fi tot mai scumpe pentru ca piata cere acest lucru, clientii cumpara masini mai scumpe decat apartamentul in care locuiesc;

- clientii care abia isi platesc intretinerea din salariu sau baga benzina de 5 euro la pompa nu constituie un target pentru producatori.