BAD_MF Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 SAlut..sunt un membru nou..pasionat de daewoo..am un cielo si as vrea sa aud niste pareri daca se merita sa il vand si sa iau o nubira 1...astept pareri Link to comment
Guest Mecmar Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 Trebuie sa ne dai mai multe amanunte atat despre una cat si despre cealalta. Nubira este noua, sh, Cielo - an fab., km, cum arata estetic si tehnic vorbind etc. Link to comment
BAD_MF Posted February 11, 2005 Author Share Posted February 11, 2005 Trebuie sa ne dai mai multe amanunte atat despre una cat si despre cealalta. Nubira este noua, sh, Cielo - an fab., km, cum arata estetic si tehnic vorbind etc. <{POST_SNAPBACK}> Pey Cielo meu e din 97 are 100k merge super..jante aliaj de 14' mp.3 player si tot felu de kestii ...nubira nu am o oferta..dar ma gandeam daca as gasi una din 99 cu max 70k...e vorba de putere...asta as vrea..si diferenta de bani nu e asa mare nu stiu prea multe despre Nubira1..stiu doar ca trage mai tare m-ar interesa cat de mare este dif de putere...consumul...fiabilitate... Link to comment
hellcat Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 pai parca nubira I are motor de 2.0L 16v, un motor mult mai mare fata de cel de pe cielo. implicit va avea un consum mai mare. in schimb este mai spatioasa, mai eleganta, mai scumpa si in viziunea mea nu asa de aspectuoasa ca espero... Link to comment
Guest Mecmar Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 Pentru ca vrei un raspuns informativ personal pot sa-ti spun ca Nubira este peste conditia pe care o afiseaza Cielo in conditii de egalitate ptr. amandoua (in ceea ce priveste an. fab., rulaj, dotari, estetic). Nubira are totusi mai multi cai putere si daca te intereseaza si liniutele atunci te incadreaza. Dar mai intai gaseste Nubira pe care ti-o doresti tu si vei gasi raspunsul mult mai usor decat ai crede. Succes! Link to comment
BAD_MF Posted February 11, 2005 Author Share Posted February 11, 2005 eu sunt f multumit de masina mea..adik pt un cielo merge super...dar parca as vrea mai mult..oricum am bagat o gramada de bani in ea dar tot cielo a ramas..o sa caut o oferta si o sa vad.. Link to comment
iso Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 mai pune ceva si ia'ti Nubira 2 care rezolva problemele de la Nubira 1 . Insa trebuie sa te gindesti si la intretinere ... Link to comment
BAD_MF Posted February 11, 2005 Author Share Posted February 11, 2005 nu-mi prea place nubira2...la cata dif tre sa dau imi iau o masina buna buna...nubira 1 ar fi o optiune ieftina...cam 1500 euro diferenta... Link to comment
Guest Mecmar Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 Insa trebuie sa te gindesti si la intretinere ... <{POST_SNAPBACK}> Uite un mare adevar, daca ai bani iti poti permite luxul sa achizitionezi o Nubira ii si atunci nu-ti mai faci probleme cu intretinerea masinii. Dar ca sa dai o suma de bani in plus sa mai coste si intretinerea ei mai mult decat la Cielo...atunci doar tu poti decide ce, cum si in ce fel iti poti schimba autoturismul actual. Link to comment
hellcat Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 pana la eleron totul parea ok... (poza1) Link to comment
BAD_MF Posted February 11, 2005 Author Share Posted February 11, 2005 nu-mi fac mari griji de intretinere..e vorba sa nu dau prea multi bani la diferenta...de exemplu in loc de o nubira 2 mi-as putea lua o vectra B..cam la aceiasi bani dar nu se compara masinile... Link to comment
hellcat Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 sa nu fii asa de sigur... Link to comment
iso Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 ... dar vectra B sigur e mai fugarita si mai ... veche . Link to comment
arp Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 (edited) BAD MF, daca te intereseaza e anuntul meu de la sectiunea bursa cu o Nubira II, 35mii km - 7800 euro anunt vanzare Edited February 12, 2005 by arp Link to comment
BAD_MF Posted February 12, 2005 Author Share Posted February 12, 2005 n-am ce zice..pretul e ok dar nu vreau sa ma arunc mai sus de 6000-6500... Oricum mi se pare pretul bun... da nu poti sa iei mai mult de 8000 pe ea?..noua e vreo 12 000 nu? Link to comment
arp Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 (edited) Ok, daca te mai gandesti sau daca ai nevoie de informatii despre masina /comparatie cu Cielo (am avut Cielo din 96 pana asta vara cand mi-am luat Kalos) nu ezita... "> Daca as avea rabdare cred ca as lua peste 8mii dar masina e a lui soru-mea ca sta sa nasca in 2 luni si cam are nevoie de bani... Edited February 12, 2005 by arp Link to comment
BAD_MF Posted February 12, 2005 Author Share Posted February 12, 2005 (edited) Asta e nashpa la masinile daewoo la vanzare se devalorizeaza mult..fata de alte marci.. nu stiu f multe despre nubira II..adik stiu ce are pe ea dar nu am mers niciodata cu vreuna nu stiu cat de fiabila e..cum se duce..etc. NU MAI POSTA CONSECUTIV! FOLOSESTE EDIT! Edited February 15, 2005 by satori Link to comment
arp Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Se devalorizeaza ...mai putin Cielo care dupa 8 ani si 90mii km l-am vandut cu 4300Euro ~5200 USD asta vara, nou a fost 11900USD ca a fost oferta atunci...Cred ca si-a pastrat foarte bine valoarea... >- Link to comment
BAD_MF Posted February 12, 2005 Author Share Posted February 12, 2005 Esti multumit de Kalosul tau...cu ce e mai bun ca Cielo? Link to comment
arp Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Sunt foarte multumit, dar ii duc dorul de vreo luna ca e la soru-mea... Cu ce e mai bun ca Cielo? Pai motor de 1.4/94 Cp, consum 10% in oras fata de 12% Cielo si la putere mai mare, confort si dotari net superioare (ABS, 4 airbaguri, CDplayer Blaupunkt cu 6 boxe)...finisare buna, cam astea in mare... Link to comment
Alex_YTL Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 in legatura cu nubira 1 eu am o nubira si pot spune ca sunt foarte multumit de ea in leg cu consumul nu cred ca este mare diferenta, cam 8l/100 mediu, dar candeste-te ca ai 106 cp, si sa stii ca fuge masina. oricum intre cielo si nubira eu zic ca este o diferenta enorma in special de confort si asta conteaza enorm. Link to comment
panzer Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 Hai sa fim seriosi: d'aia un Cielo de prin 95-96 e inca 4000euro ca se devalorizeaza foarte mult. Ia fa matale calculul cat pierzi la un Golf sau la un Megane in primii 2 ani. Io zic ca n-are rost sa treci de la Cielo la Nubira! O sa-ti para rau desi ca spatiu si motor e altceva. Totusi nu intri intr-o clasa superioara. Daca mai ai si Cielo Coreean ar trebui sa inveti ca Nubirele sunt romanesti; mai putin fiabile si cel mai important: nu mai e masina proiectata de GM! Link to comment
expero 16V Posted February 15, 2005 Share Posted February 15, 2005 (edited) Dupa umila mea parere cea mai tare combinatie la ora actuala este un Cielo coreean cu instalatie gpl.Si de ce zic asta: -consum mic cu costuri mici de exploatare. -confort ridicat, insa mai mic ca al Nubirei evident. -costuri mici de intretinere: la 350.000 lei cureaua de distributie mi-as permite un Cielo mai mult decat o Dacie ca intretinere. Acu' daca nu va intereseaza faptul ca Nubira consuma 15 in oras si ca intretinreea ei este la nivelul unei Leganze , hotarasta-te la Nubira. Insa parerea mea e ca Nubira I e o masina urata ca design. In concluzie la banii aia ( adica 6500) tine Cielo sau ia-ti o Leganza dar in nici un caz Nubira I Si apropos eu inca n-am auzit Cielo GLE coreean care sa consume mai mult de 10.5% in oras.Doar daca nu folosesti decat viteza I , probabil.. Edited February 15, 2005 by expero 16V Link to comment
BAD_MF Posted February 15, 2005 Author Share Posted February 15, 2005 (edited) Pai al meu e coreean...din 97..inmatriculat in 98 Nu mai cita postul anterior in intregime. Foloseste ADD REPLY nu REPLY Edited February 15, 2005 by satori Link to comment
madkat Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 cielo fara nici un dubiu - dar cielo GLE pana in 98-99 - nu executive etc. intr-adevar e motorul mai slab dar per ansamblu este ceva mai reusita (opel sa traiasca) Link to comment
Recommended Posts