Immortal Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 Haidem, papusei, ca nu mai sunt decat...nici 30 de ore. O sa fiu singurel? Link to comment
andrew Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 Desi am examene si sambata si duminica, 2 ore gasesc eu pentru un frappe. Sper. Link to comment
dreamlike Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 Nu cred ca pot sa ajung nici maine la intalnire dintr-un motiv foarte simplu - cei 2350 km care inca ma despart de casa, insa sunt foarte curios care sunt motivele celor care nu vin nici de data asta. In curand cred ca o sa-i depasiti pe montatorii de termopane . Pana una alta nu-mi ramane decat sa mai beau o sicola locala si sa va urez distractie placuta Link to comment
Alex.T Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 Daca nu va duceti voi, vin oltenii si tot vine cineva... Link to comment
yannlepantrec Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 Eu ajung cu siguranta. Link to comment
paul_marines Posted January 17, 2009 Share Posted January 17, 2009 Nici eu nu ajung, spre nefericirea mea. Maine la munca ("> Link to comment
free_spirit Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 Salutare !!! Se vede treaba( de-acum probata de prea multe ori chiar ) , ca atunci cand imi anunt aparitiile pe la forum ...nu ma prezint, iar daca nu scriu nici un rand despre asta, se intampla de cele mai multe ori sa-mi fac simtita prezenta. Si iata ca si de data asta, s-a intamplat la fel. Si...am fost la intalnire. Evident, a trebuit sa dau detalii despre vulpea neasigurata ce tocmai imi scosese "douajdemilioane" din buzunar . Atmosfera a fost normala, chiar daca prezenta a fost subtirica, in sensul ca au facut act de prezenta doar Dreamlike Girl, Immortal, Alex ( Yanle...) si Andrew.Aaa...si io . Si pentru ca nu ne vazusem deloc pe anul asta a trebuit sa trecem prin toate subiectele, neocolind politica, ordonantele tampite ale lui Boc, taxele auto si nu in ultimul rand, discutiile despre to' felu' si to' felu' de masini. Evident, vedeta emisiunii a fost...Toyota Avensis. ) No offens Paul, eu sunt pentru, dar are Avensisu' carcotasii ei. )"> In rest toate bune.Ne-am despartit dupa vreo doua orisoare in care nu ne-au stat guritele o secunda ,din trancanit. Mai vreau !!! Respect !!! Link to comment
dreamlike Posted January 22, 2009 Share Posted January 22, 2009 Deci ... ... e de bine. Link to comment
Recommended Posts