bogdys Posted January 17, 2009 Share Posted January 17, 2009 Salutare la toata lumea Cineva spune ca daca se sableaza jantele auto pot fi reconditionate in totalitate plus de asta li se dubleaza viata de uzura motivul------pretul mic 50 ron janta 20 ron tub vopsea 20 ron rub lak ----------total--maxim-100 ron janta noua matiz-130-bucata--------------ce ziceti? astept parerea domniilor voastre Va multumesc Link to comment
cristy1 Posted December 10, 2009 Share Posted December 10, 2009 eu am gasit asta daca te intereseaza http://www.gko.ro/GKOblast.pdf Link to comment
Viktor Posted April 18, 2010 Share Posted April 18, 2010 (edited) Jante sablate cu minuta mea, acasa. Edited April 18, 2010 by viktor Link to comment
adisoru Posted April 18, 2010 Share Posted April 18, 2010 Ai aparat de sablat acasa la tine? Poti sa imi sablezi si mie jantele, contra cost? Multumesc! Link to comment
Viktor Posted April 18, 2010 Share Posted April 18, 2010 @adisoru. 1. Da. 2. Pentru colegii de forum e gratis. 3. Vii la Budapesta sau merg eu la Bucuresti? Link to comment
adisoru Posted April 18, 2010 Share Posted April 18, 2010 A! Nu mi-am dat seama ca locuiesti acolo. Asta e ! Nu cred ca pot sa vin la Budapesta. Dar totusi acest aparat de sablat este asa de complicat? Adica nu pot sa imi construiesc eu unul in curte? Link to comment
Viktor Posted April 18, 2010 Share Posted April 18, 2010 (edited) Adica nu pot sa imi construiesc eu unul in curte? Se poate si e simplu. Iti trebue: compresor, filtru, pistol de sablat, furtune pentru aer, nisip (exista nisip special pentru asa ceva dar e cam scump, eu am folosit nisip normal am gasit ambalat la sac de 30kg, am luat doi saci din care am folosit doar unul la patru jante) si echipament de protectie. Compresorul trebue sa fie de cel putin 50l, eu am doua de 24l (unul nou si unul vechi, ambele functioneaza) si a trebuit sa le cuplez amindoua sa pot obtine o presiune permanenta de lucru de peste 6bari. LE. Anvelopele trebuesc date jos de pe jante (ceia ce eu nu am facut-o) altfel va fi incomod la vopsire. Edited April 18, 2010 by viktor 1 Link to comment
argon Posted October 20, 2010 Share Posted October 20, 2010 Atat e o janta noua, care-i beneficiul? Link to comment
argon Posted October 20, 2010 Share Posted October 20, 2010 Pentru ca iti faci reclama la sectiunea de Matiz, si mentionand ca preturi 'incepand' de la cutare, am banuit ca te referi la jante de matiz. Deci daca cineva isi reconditioneaza janteel de Matiz, cu 40 ron sablarea si 40 ron vopsitul(cu nu faci treaba pe jumate, nu-i asa?!) il costa 80 ron, adica cat e o janta noua. Link to comment
micutu Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 (edited) zi-mi si mie unde ai vazut jante de matiz cu 80 de roni...eu am cumparat din vitan cu 90 de ron facute la iasi, iar cele de uzina erau de la 110 roni in sus... Edited October 21, 2010 by EM!L Nu mai cita integral mesajul anterior! Foloseşte AddReply sau FastReply din partea de jos a paginii şi majusculele acolo unde se impun. Link to comment
Doru_Neo Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 Nu e nici o afacere cu sablatul, avand in vedere ca una noua e undeva in 80 -100 lei Link to comment
Viktor Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 Daca discutati de sablarea jantelor de Matiz sau Tico, care-s niste jante mici si ieftine, probabil nu-i o afacere sablatul. Iar daca discutam la general de sablatul jantelor ... atunci poate fi o afacere. Link to comment
Viktor Posted April 26, 2011 Share Posted April 26, 2011 Dupa o sablare si finisare, tablele mele asteapta grundul si vopseua. Link to comment
tomis Posted April 27, 2011 Share Posted April 27, 2011 Utilitatea este aproape 100% estetica. Daca jantele au cumva nevoie si de indreptare (presupunem ca au fost verificate) si nu le duci si la roluit (o data in viata), se cheama pierdere de timp si de bani. Link to comment
argon Posted April 27, 2011 Share Posted April 27, 2011 Nu trebuie sa astepte, ca ruginesc de la umezeala din aer, si le mai sablezi odata inainte de vopsire, dupa sablare se vopsesc imediat. Link to comment
Recommended Posts