Jump to content

Intalnire Constanta

Recommended Posts

La orice intrebare nu poate raspunde nimeni. Iar noi, majoritatea atehnici, ne strangem mai mult pentru a sorbi dintr-un frappe sau doua si sa comentam ce s-a mai intamplat pe parcursul saptamanii. Printre picaturi mai scapa si idei referitoare la masini (la ale noastre ma refer, ca pe alea de nu le avem, le comentam mai mult - aviz amatorilor de Avenis :D ). Nu te astepta sa intalnesti un grup de mecanici gata de actiune, mai degraba o mana de pasionati de masini cu experiente ce ar avea poate relevanta pentru problemele tale.

In proportii mici, toti suntem mecanici, electricieni, ITP-isti, vopsitori si ce mai vreti voi :) ) Numai ca nu vrem sa ne aratam =))

@catalin_CLD : Tu vino si ai sa vezi!

Edited by ing3r

Salutare tuturor si LA MULTI ANI (cu intarziere, dar mai bine tarziu decat niciodata)! Se poate sa imi fac si eu prezenta la locul cu pricina, dar asta va depinde de girlfriend si de timpul disponibil! Hope to see ya there!

@catalin_CLD - Bine ai venit printre noi!

Eheee mai baieti, ce ti-e si cu cu fetele astea ... nu e asa cum zice lumea ... sunt n cazuri de zmei care tin prelegeri despre lume si viata dar dupa ce a pus mana pe ei o domnisorica s-au apucat de spalat vase si batut covoare si nici ca a mai auzit cineva de ei, s-au dus naiba toate pasiunile ... dar vedeti partea plina a paharului: au trait fericiti pana la adanci batraneti, precum flacaul mosului si al babei cu fata de imparat din basmele lui Slavici.

Cum era de asteptat nici saptamana asta nu pot sa ajung la intalnire insa va las pe voi sa va prindeti intr-o hora a unirii si poate ii invitati si pe ospatarii de la Crazy sa vi se alature ... "La multi ani romani!" "Sa traiti bine!" > :)

post-2220-1232728929_thumb.jpg

Daca punem pariuri eu mizez pe a lu' Immortalu'.

Intodeauna apreciez oamenii care au incredere in mine. You shall drink a free frappe, mon ami! :drinkers:

Edited by Immortal
Tradezi clubu GPL-istilor?! :grumpy: Vezi ca vin cu galeata de noroi dupa mine si schimbam culoarea de la matiz, inclusiv in talon :) )

Imi pare rau, dar deja e stratul de noroi asa de mare, incat nu se mai poate pune nimic peste... deja cade sub actiunea propriei greutati. :|

Nu pariati pe a lui Imortalu ca am vazut-o ieri si era ca scoasa din cutie. Prima data m-am gandit ca a fost iar la spalatoria automata, apoi am vazut eleronul inca fixat pe pozitia recomandata de fabricant, si mi-am dat seama ca am m-am cam grabit cu concluziile.

Btw... vin si eu. Un concurs de masini jegoase trebuie sa aiba totusi un castigator ;) .

Mare intalnire domle, mare de tot :P Am fost prezenti urmatorii: Domn Doctor 1(aka Vector), Free Spirit, Andrew, Inger, Banzay, Domn Doctor 2(aka Yannel...), Cristina, Immo, Renatremo si io, asta micu :)

Ca de obicei coltu nostru era gol, era gol ca era trecut la sectorul cu nefumatori, fapt ce a starnit reale controverse dar trebuie sa apreciem efortul facut de membrii fumatori de a rezista langa noi astia fumatori. Evident toate pana la un punct, cand s-a eliberat o masa de la fumatori si bisericuta cu fumatori a fugit repede, pozele sunt graitoare :->

Pentru cei ce nu freceventeaza, sa stiti ca meniul e acelasi la Crazy, frappe-ul e la fel de bun si tot asa :D

Za pictures...

PS: colegii de forum au vrut sa ma puna la incercare si majoritatea si-au spalat masinile azi sau de curand, crezand ca eu o sa vin cu masina curata, cand ce sa vezi, stratul de noroi/praf era pe masina. Cine a avut cea mai murdara masina?! da! eu :P

PS2: avand in vedere faptul ca la Crazy nu prea o sa gasim mese unde sa se poata fuma, sunt sanse sa ne mutam in natura la un gratarel, dar asteptam vremea sa se mai incalzeasca :banana:

PS3: sorry ca l-am uitat pe Andrew #-o

post-64-1232822777_thumb.jpg

post-64-1232822856_thumb.jpg

post-64-1232822883_thumb.jpg

post-64-1232822932_thumb.jpg

post-64-1232822983_thumb.jpg

Edited by mike.omega
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...