Jump to content

Amenzi De Parcare Cu Duiumul

ediblue

Recommended Posts

Dar daca demontezi placutele cat ai masina oprita??? :thumbl:

Ei, nici chiar asa, pai plec de la masina pentru 10 mn si tu vrei sa ma apuc acum pe timpul asta fain sa-mi dau jos placutele? Te faci de bascalie daca te vede cineva.

De facut nu pot sa-ti faca nimic, pentru simplu fapt ca-ti poti gasi orice argumentare la care domnul cu sapca nu poate reactiona in limita si spiritul legii.

am auzit de faza asta cu placutele chiar langa udriste ... zice politaiu' "... ia'uite, iar a venit asta..., n-am cei face.."

adica omul nu erea la prima abatere... singura problema e sa nu te pandeasca

• 2 years later...

Ia uite: siguranta si incredere! Romani, dormiti linistiti, primaria sector 3 cu militia si gardienii nu doar vegheaza, ei sunt mereu in actiune!

post-1549-1183009863_thumb.jpgpost-1549-1183009880_thumb.jpg

post-1549-1183009892_thumb.jpgpost-1549-1183009913_thumb.jpg

Edited by Tommy

Mai, eu inteleg sa le ridice p-alea de incurca circulatia, da cu aia care le-au parcat ok chiar daca vreun primar cretin a uitat semnul de parcare interzisa?

Intai sa faca parcari nesimtitii si dupa aceea sa se apuce de ridicat.

Astazi de dimineata, inainte de a ajunge la birou, am trecut sa imi cumpar un abonament de parcare (Brasov).

Am ajuns la birou, dar am uitat sa lipesc abonamentul pe parbriz. Dupa 20 minute am coborat la masina cu tichetul: un omulet tocmai se pregatea sa faca poze masinii!

Inspirat moment, pot sa zic, mai ales ca amenda e destul de consistenta si procedura de anulare a amenzii e destul de migaloasa (drumuri la firma ce a concesionat parcarile, primarie, administratia financiara locala/de domiciliu, etc.)

A fost OK pana la urma, am aratat factura si tichetul. Tot discutand cu respectivul, am aflat ca mai mult de jumatate de masini din parcare luasera deja amenda (din ~40 locuri de parcare aveau date 23 amenzi). Asa ca ochii in 4, chiar daca parcati doar pentru cateva minute!

Si pe alea 40 locuri din exemplul tau ... cam cate masini se "bat" ? In primul rand ar trebuii solutionata lipsa locurilor de parcare, si amenajarea unora noi si numeroase ca numar de masini ce pot gazduii, abia apoi sa treaca la sanctiuni pt. nerespectarea locului de parcare. Dar, ca la noi... la nimenea! :spumelagura:

@Emil Popescu: ai inteles gresit: amenzile de care vorbesc nu s-au dat pentru nerespectarea locului de parcare, ci pentru neplata.

Parcarea e in Centrul Civic (Hidromecanica) iar ca nr. de masini/loc de parcare, inca e acceptabil, singurele probleme fiind in jurul amiezii cand e mai aglomerat, dar dupa 2-3 minute de asteptare tot se elibereaza un loc, multa lume fiind in tranzit, cu treaba de 5-10 minute la diverse institutii din zona.

Si cat e parcarea la voi in BV? am vazut ca exista abonament...

Nu stiu altii cum sunt, dar eu nu-mi permit sa dau 1.5 lei / ora, ceea ce inseamna cam 300 lei / luna pt. parcare la serviciu.

In Buc in centru vanezi si cate 30-45 min un loc de parcare, si ala pe interzis. No comment.

Zona 1 e 22 RON pe luna (doar zona centrala din Piata Sfatului), Zona 2 13,2 RON pe luna. Plata pe ora e 1 respectiv 0,6 RON.

Un pret super convenabil, zic eu. De exemplu, in Piatra Neamt parcarea de resedinta e 80 RON pe an iar abonamentul lunar pentru parcarile cu plata e 120 RON.

Edited by Juliaen

Am trecut si eu ieri dimineata p'acolo cand ridicau masinile. NIste retarzi.

Haide-ti sa va zic una tare rau. La mine la bloc exista o parcare de ~90 de locuri care oricum numai face fata. Acum o saptamana am fost anuntati ca trebuie sa eliberam parcarea !?!?!?

A fost administratoru la primarie si a aflat ca terenul a fost concesionat de primarie unei firme pentru constructia unui HyperMarket. Alt aspect foarte interesant este ca pana acum doi ani era parcare autorizata pentru care plateam o taxa anuala. La inceputul anului 2005 insa, cand am fost sa platim taxa pentru anul respectiv am fost anuntati ca parcarea nu mai are autorizare. Nu au vrut sa dea nici un motiv. Acum cand a fost administratorul la primarie a aflat ca terenul respectiv este concesionat din... 2005.

Precizez ca strada este cu o singura banda pe sens si aproape lipsita de trotuar. Unde cred ei ca vor parca 90 de masini? Si dupaia apar pe la televizor si spun ca ei fac tot posibilul pentru a face parcari.

Tare nu? Traiasca primaria!!!!

ar ca nr. de masini/loc de parcare, inca e acceptabil, singurele probleme fiind in jurul amiezii cand e mai aglomerat, dar dupa 2-3 minute de asteptare tot se elibereaza un loc

Inseamna ca esti/sunteti niste norocosi in privinta asta! Pe la mine e mai greu cu locurile de parcare, ce sunt rare si mai tot timpul ocupate! Iar daca ai treaba pe undeva esti nevoit sa parchezi intr-un loc nepermis, asta daca nu cumva ai chef de mers mult pe jos din locul unde gasesti pana unde de fapt ai treaba! :(

Edited by Emil Popescu