mike.omega Posted January 26, 2009 Share Posted January 26, 2009 Daca tot am luat examenul de azi, imi permit sa si deschid topicul de sapt asta Asadar si prin urmare, la Crazy la 18, fix- fix si ceva Cu speranta ca gasim masa la fumatori. If not, veniti cu propuneri Link to comment
andrew Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 Chiar ma bucur ca ai deschis topicu asa devreme. Asadar, la Creizi banuiesc ca o sa ne fie destul de greu de gasit loc la fumatori. Deci, suntem deschisi la propuneri. Idei careva? P.S.: Mikey, ti-am zis io ca e de bine daca vii la intalniri inainte de examene Link to comment
mike.omega Posted January 27, 2009 Author Share Posted January 27, 2009 Dai de baut? Nu, dai tu de baut ) Link to comment
EM!L Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 Hai că dacă daţi de băut, vin şi eu ) Link to comment
ing3r Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 Important e ca da cineva de baut...Inseamna ca ma prezint si eu Link to comment
paul_marines Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 Cu datul este simplu, important este cine plateste, ce zici vericule? Link to comment
free_spirit Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 Salutare!!! Daca putem confirma, de exemplu joi, ca putem veni, as putea incerca o rezervare. Dar pentru asta ne trebuie participare sigura, ca altfel , chiar luam bataie de la cheliosul sef de sala. ) ( La fumatori, domnu' Adi, la fumatori . ) ) Ce ziceti?? Respect!! Link to comment
Immortal Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 (edited) I feel overwhelmed with luff... Oh my oh my, puneti bai nefumatorilor intalnirea unde vreti, ca plecaciuni oricum nu fac iar de descurtcat, cum necum, reusesc mai mereu I'm in and there. Edited January 27, 2009 by Immortal Link to comment
paul_marines Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 In dorinta de a-mi primeni plamanii, ma indrept catre munte in acest weekend. Cineva, careva pentru o punga de aer de Bicaz? Link to comment
ing3r Posted January 28, 2009 Share Posted January 28, 2009 (edited) Neah...Noi preferam mai degraba poluarea Tomisului P.S.: Cetatea...nu Mall-ul Edited January 28, 2009 by ing3r Link to comment
andrew Posted January 28, 2009 Share Posted January 28, 2009 Eu nu pot ajunge saptamana asta. Ne-om vedea luna care vine. Link to comment
yannlepantrec Posted January 29, 2009 Share Posted January 29, 2009 Nici eu nu ajung Probleme de familie... Link to comment
mike.omega Posted January 29, 2009 Author Share Posted January 29, 2009 Eu urma sa ma mandresc cu PDA-u... Link to comment
Immortal Posted January 30, 2009 Share Posted January 30, 2009 Mhh, mai vine careva sau am loc la o masa de 2 la fumatori? Link to comment
mike.omega Posted January 30, 2009 Author Share Posted January 30, 2009 Da ce mai? tu faci cat doi? Vom fi 3 fumatori si 2 nefumatori, cel putin! Link to comment
MCojo Posted January 30, 2009 Share Posted January 30, 2009 Eu urma sa ma mandresc cu PDA-u... Poate vii sa te lauzi si cu 1000Du' ala! Link to comment
mike.omega Posted January 30, 2009 Author Share Posted January 30, 2009 (edited) Ma laud cu ce-i al meu, dar cu putina rabdare, poate we viitor sau dupa 20 feb incolo vezi si 1000D-ul Edited January 30, 2009 by mike.omega Link to comment
MCojo Posted January 30, 2009 Share Posted January 30, 2009 Trebuie sa fii cuminte ca sa imblanzesti obiectivul?! Link to comment
mike.omega Posted January 30, 2009 Author Share Posted January 30, 2009 Stii tu ceva dar nu stii tot Link to comment
yannlepantrec Posted January 30, 2009 Share Posted January 30, 2009 Change of plans. Se pare ca ajung si eu. Asa ca e cu un NE-fumator mai mult. Adu si PDa-ul, Mikey. Link to comment
yorgosgy Posted January 31, 2009 Share Posted January 31, 2009 daca termin munca rpd vin si io daca mai un loc la fumatori k ma chinui de mult sa ajung Link to comment
nightmare Posted January 31, 2009 Share Posted January 31, 2009 fftopic: Cu scuzele de rigoare intervin aici unde pot anunta toti Constantenii: S-a produs un accident soldat cu o victima dar cel care a lovit a plecat de la fata locului si acum se cauta masina (un Kalos). Astazi in jurul orei 12 au sunat la usa 2 agenti de la Rutiera au verificat talonu masinii, buletinu si starea masinii ca sa constate ca nu a fost implicata in acel eveniment rutier. Se va incheia un proces de constatare pe numele propietarului cum ca masina nu este avariata si nu a fost implicata in acel eveniment care trebuie semnat. Agentii au o lista intreaga cu toti posesorii de Chevrolet Kalos si banuiesc ca se va aplica aceiasi metoda. O zi buna tuturor. fftopic: Inca odata scuze ca am postat poate unde nu trebuia. Link to comment
mike.omega Posted January 31, 2009 Author Share Posted January 31, 2009 Ete cronicuta cum apare... Multa lume s-a anuntat, mai putini au venit dar ne-am descurcat noi pan la urma si de la o masa de 4 am ajuns la o masa de mai multi, n-am stat sa-i numar dar ii enumar: Immo, Cristina, yorgosgy, yannlepantrec, M Cojo, Renatremo si subsemnatul din spatele tastaturii Impreuna cu colegul de suferinta in ale consumului de la Nubira, aka Taner, am depistat ca la mine merge nu stiu ce vacumatic si la el nu. Sincer, am inteles si nu prea ce merge sau ce nu merge, cert e ca titiu meu a fost luat drept exemplu... ca s-au descoperit ceva zgomote in plus, nu spunem la nimeni, ssssht! Intalnriea s-a lungit pana dupa orele 20:00 discutand frenetic despre pda-uri, politica, criza economica si multe altele, poze n-avem, poate data viitoare! O sapt frumoasa! Link to comment
paul_marines Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 Ma laud cu ce-i al meu, dar cu putina rabdare, poate we viitor sau dupa 20 feb incolo vezi si 1000D-ul Pui de o uniune si noua nu ne spui? Link to comment
Recommended Posts