mike.omega Posted February 2, 2009 Author Share Posted February 2, 2009 (edited) Subtil, foarte subtil! Dar nu Du costumu inapoi in sifonier, pune-i naftalina, mai ai de asteptat Edited February 2, 2009 by mike.omega Link to comment
MCojo Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 El tot incearca sa o puna... de-o poza, nu stiu cat ii si reuseste... > Pui de o uniune si noua nu ne spui? Link to comment
mike.omega Posted February 2, 2009 Author Share Posted February 2, 2009 Nu ma pune sa dau din casa ca te zic! Te zic ca vrei sa-ti iei Nikon ) Link to comment
ing3r Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 Din pacate nu am ajuns sapt asta ca am avut de colindat juma' de tara! Pe unii ii cauta de kalos-uri, pe altii de arme (la Giurgeni ) ...Cine stie pt ce o sa ne mai caute... Link to comment
paul_marines Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 El tot incearca sa o puna... de-o poza, nu stiu cat ii si reuseste... > La cat s-a ambitionat sa fie anti Canon, iata ca soarta si ursita fusera impotriva. Nu mai pun cum Canon-ul il musca de degete daca atinge anumite butoane pe care Panasonicul nu le are. Link to comment
mike.omega Posted February 2, 2009 Author Share Posted February 2, 2009 Ba pardon!(ca sa mai salvez situatia din noroiul indurat azi prin cartier) Ursita n-a fost impotriva, nici macar eu, ba chiar din contra! Am insistat pentru Canon. Nu vreti sa stiti ce mai era pe lista ) (Hint: are zoom si focalizare pe inele) Link to comment
Recommended Posts