alx Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 io abia acu' vazui topicu' aista... bre nea satori, americanii vor masini mari. optica lor s-a schimbat in ceea ce priveste pustii. masini ca a ta se cumpara numai pt copiii care-si iau carnetu' acu'... laolalta cu kalos/aveo stau si ceva hyundaiuri si colturi... Link to comment
Satori Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 Optica lor s-a schimbat in mai multe privinte. A inceput sa ii intereseze mpgeu', de exemplu. Link to comment
alx Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 mpv vruseshi sa zici, nu? daca nu, ce e mpgeu'??? daca era mpg4 intelegeam... Link to comment
Gica Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 ) Stai ca poate au mai gasit ceva resurse de petrol prin Irak si o perioada vor sta mai linistiti... > E adevarat ca rezervele de petrol se vor sfarsi pe plan mondial ? De unde imi iau si eu o Toyota Prius ? Link to comment
CT_ZDB Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 mai.. nu stiu.. dar vreau si eu una . Cat despre Nub2 vs Kalos??? Cum se pot compara 2 masini creeate pt scopuri total diferite???? Link to comment
VAXXi Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 E adevarat ca rezervele de petrol se vor sfarsi pe plan mondial ? fftopic: Nu. Se vor epuiza treptat, concomitent cu o creştere a preţului. Link to comment
expero 16V Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 Conform unor calcule matematice simple rezervele de petrol ar fi trebuit sa se termine de vreo 30 de ani ..Cel putin alea declarate la acea vreme > Link to comment
Satori Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 ...dar romanii au gasit si patentat aditivul H20... restul povestii e in rezervor. Link to comment
Recommended Posts